Pluspunten
Snelle, doeltreffende en vriendelijke service!!!
Pluspunten
Prima en snelle service, altijd direct een Feedback!
VerbeterpuntenTIP: altijd goed naar de klanten luisteren dat doen wij als webshop ook
Pluspunten
Snelle service, goed systeem. Ideaal voor beginnende webwinkel.
VerbeterpuntenSommige dingen zijn niet mogelijk, maar is logisch gevolg van een systeem waar iedereen mee moet kunnen werken. Meer mogelijkheden om producten te tonen zou wel fijn zijn.
Pluspunten
Makkelijk in te stellen webshop. Gebruikers vriendelijk. Fijn contact met het personeel en duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenDe webshop zelf is voor veel verbeteringen vatbaar. De prioriteit ligt m.i. iets te vaak bij de verkeerde punten. Hierdoor blijft MWW achter bij andere webshops en dat is op z'n zachts gezegd jammer.
Pluspunten
Zeer gebruiksvriendelijk!
Pluspunten
Snelle service, vragen op facebook worden ook super snel beantwoord ! Makkelijk in gebruik ook voor een beginner.
Verbeterpunten1) Taal fuctie die door de klant kan worden aangevinkt 2) Mogelijkheid om meer producten op 1 pagina de zien i.p.v 8 pagina's te moeten door bladeren .... 3) Mogelijkheid om bij
Pluspunten
Zeer gemakkelijk in het gebruik. Snelle service door de helpdesk.
VerbeterpuntenFoto's mogen wel iets groter. Verder ben ik als beginnend gebruiker nog geen verbeterpunten tegengekomen.
Pluspunten
Correcte bejegening Snelle afhandeling zowel per mail als telefonisch Eenvoudig op te zetten voor leken
VerbeterpuntenMen zou een top 5 kunnen maken van verzoeken die zijn 'ingewilligd door MWW, er is wel response maar volgens mij nergens iets te vinden over waar 'aan wordt gewerkt' De directe internetkassa (Ominikassa) van de Rabobank kan niet geïntegreerd worden
Pluspunten
Snel en goed geholpen door de helpdesk. Goede uitleg en geen bezwaar als ik ze lastig val met vragen die vaak gemakkelijk op te lossen zijn.
VerbeterpuntenSoms wat beperkt door de software met name lay out; bijv. Footerblok,
Pluspunten
Een eenvoudig te gebruiken systeem, zeker als je de Startersgids volgt. Indien je vragen hebt wordt je snel en professioneel geholpen (in mijn geval SEO vragen, die uitgebreid behandeld zijn).
VerbeterpuntenEr worden op het forum veel suggesties gedaan voor nieuwe opties cq verbeteringen. Misschien een idee om ons een top 5 te laten kiezen van wat wij prioriteit willen geven, zodat MWW zich daarop kan concentreren.
Pluspunten
Pluspunten
Als je vragen hebt kan je gerust een bericht sturen. Je krijgt vaak snel en duidelijke antwoorden. Heel fijn! Ook dezelfde persoon beantwoordt steeds je vraag. Absoluut een aanrader om te proberen.
VerbeterpuntenEen keuze lijst met daarin een opnieuw een lijst van opties kunnen plaatsen, zou ik erg fijn vinden. Het selecteren van een produkt wordt daardoor makkelijker.
Pluspunten
Mijnwebwinkel is eenvoudig in gebruik. Wat ik vooral erg positief vind is de helpdesk. Je krijgt snel antwoord en je kunt er dan ook verder mee.
VerbeterpuntenSoms duurt het erg lang wanneer tips/suggesties doorgevoerd worden in mijnwebwinkel. Ik zou heel graag een splitsing zien in de wijze van betalen bij particulieren en bedrijven. Bedrijven moeten op rekening kunnen bestellen en particulieren niet.
Pluspunten
Als je een probleem hebt, dan krijg je altijd vrij snel antwoord van ze. Dat is echt een pluspunt. En het gehele systeem is ook vrij makkelijk in de praktijk te gebruiken.
VerbeterpuntenDat de websites ook in meerdere talen beschikbaar zijn. Dit is voor mijn buitenlandse klanten een stuk handiger. En dat de statistieken beter te zien zijn, want met Google Analytics komen wij hier zelf niet mee uit. Dus dat dit al gewoon gekoppeld zit aan mijnwebwinkel zelf. Dat zou beter zijn.
Ik zou het prettig vinden als ik zelf kan beslissen of een aanbieding wel of geen extra korting krijgt bij een kortingactie. Ik besta nu bijv. 5 jaar en geef overal 5% korting op. De aanb.krijgen ook automatisch deze korting. Nu moet ik die prijzen aanpassen wil het kloppen..... Meer mogelijkheden met mail.mijnwebwinkel. Bijv. mensen blokkeren.
Pluspunten
Mijn webwinkel is eenvoudig in gebruik, snelle en goede service en support, alert op allerlei zaken achter de schermen die problemen op kunnen leveren voor onze webwinkels. Heldere communicatie op het platform. Kortom: Mijn Webwinkel denkt met je mee.
VerbeterpuntenGraag zou ik zien dat het foto formaat wat groter zou worden. Er is nu in de lay out van de webwinkel veel ruimte voor de tekst van een artikel. Vaak is de foto hetgene wat een koper het eerste ziet én moet overtuigen dat het de moeite waard is om het artikel verder te gaan bekijken, beoordelen en uiteindelijk te kopen.
Pluspunten
Al jaren een zeer tevreden klant bij mijnwebwinkel. -Heel gemakkelijk in te richten professionele webwinkel met vele mogelijkheden. -Zeer vriendelijke en altijd behulpzame klantenservice . In één woord geweldig, ga zo door..
VerbeterpuntenIk zou het persoonlijk heel prettig vinden als er een minimum bestelbedrag ingesteld kan worden. Wij hanteren een 10 euro grens maar regelmatig, ondanks meerdere vermeldingen ook tijdens het bestelproces, wordt dit genegeerd.
Pluspunten
Heel blij met de formule van Mijnwebwinkel.nl. Zelfs voor een leek op computergebied eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend en er zijn genoeg mogelijkheden om creatief aan de slag te gaan.
VerbeterpuntenGraag zou ik de optie willen zien of items per paar verkocht worden. Nu kunnen klanten alleen een aantal stuks invullen. Bijvoorbeeld met oorbellen. Klanten kunnen dan invullen dat ze 1 oorbel willen ipv 1 paar oorbellen. Ook zou ik het prettig vinden als er onder de sites de naam van Mijnwebwinkel wat minder prominent genoemd wordt.
Pluspunten
De prijs-kwalitieit verhouding is prima. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. MWW biedt telkens meer mogelijkheden waarbij je zelf de keuze hebt er al dan niet gebruik van te maken.
VerbeterpuntenMogelijkheid blog te integreren. Tekstverwerker vaak niet gebruikersvriendelijk (in diverse browsers): komt anders uit te zien (ander lettertype, kleur, tekst verspringt, e.d.) Hinderlijk en tijdrovend. Vooral ook bij de nieuwsbrief ben ik dan extra lang bezig. Altijd eigen tekst kunnen plaatsen, ook aanmelding nieuwsbrief. Méér foto's per artik
Pluspunten
Ik vindt het een superwebwinkel. Zelf ben ik echt geen computermens, maar het is mij allemaal gelukt! En als je ze emailt wordt er direct gereageerd. Heel persoonlijk en vakkundig.
VerbeterpuntenLijkt me fijn als je iets makkelijker kan aangeven of je een pakket of envelop verstuurd met de daarbij behorende kosten. Dat komt mij nu nog wat omslachtig over.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over Mijnwebwinkel.nl. Zonder veel technische kennis kun je een webwinkel onderhouden. Producten zijn eenvoudig toe te voegen. Wanneer toch hulp nodig is reageert Mijnwebwinkel snel en goed.
VerbeterpuntenKleine aanpassingen aan de webwinkel zoals het aan kunnen bieden van korting op bepaalde producten/merken in plaats van op het gehele assortiment.
Pluspunten
Ik werk sinds kort met mijnwebwinkel en ik ben zeer tevreden. Het systeem is erg gebruikersvriendelijk. Je hoeft niet veel verstand te hebben van techniek! En als je er niet uitkomt helpt de Helpdesk je graag verder!
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over mijn webwinkel. alles is heel duidelijk en overzichtelijk voor klanten en voor mezelf om in tevoeren. Heb ik problemen dan krijg ik altijd heel snel reactie van de helpdesk en dat is heel prettig. Krijg veel positieve reacties over mijn website van klanten, en mede dankzij mijn webwinkel natuurlijk.
VerbeterpuntenEr zijn natuurlijk altijd verbeterpunten. Zo mis ik heel erg het maken van een creditfactuur. En zou graag een kortingscode willen die alleen voor bepaalde producten geldt (zodat alleen bepaalde vaste klanten/nieuwsbrieflezers korting krijgen op bepaalde producten) dat is er nog niet, een kortingscode geldt dan gelijk voor alles.