Super fijn platform!

Heel makkelijk zelf mijn webwinkel gemaakt. Alles snel in te stellen. Ook SEO en SEA goed op orde en ik ben super blij met Mijnwebwinkel!

Fantastisch, in een woord SUPER gedaan

Beste Merel, Heel Heel hartelijk bedankt voor de snelle maar bovenal SUPER aanpassing van onze webinkel. Wij zijn er heel erg blij mee. Werkelijk een andere webside geworden, Klasse!

Altijd snel geholpen tot het opgelost is

Bij al mn vragen ben ik nog nooit teleurgesteld

Ik ben een beetje digibeet en denk dat ik regelmatig een suffe vraag heb. Maar de reactie is altijd positief waardoor je je weer blij en minder onzeker voelt en vooral: je probleem wordt opgelost!!

Prima geholpen

Prima geholpen snel en duidelijk.

0 sterren wacht maar tot je opzegt

Belachelijk dat je per kalenderjaar op moet zeggen betaal al maanden voor iets wat we niet meer willen gebruiken! Zonder pardon na 8jaar een incassobureau, hou ze in de gaten. Leuk zaken doen tot je er vanaf wil!!!

heel goed en fijn geholpen

Ik ben erg tevreden over de service en klantcontact van mijnwebwinkel.nl Sander heeft mij goed geholpen met o.a. bepaalde instellingen, advies gegeven en goed te woord gestaan aan de telefoon en Kim heeft voor mij het kickstart pakket gemaakt, dat is echt zo mooi geworden! Ik kan dat iedereen aanraden.

meedenkend

goede service, snelle reacties, mooie templates, gebruiksgemak, goedeprijs , nieuwe verbeteringen /voorstellen duren soms lang en kunnen meer uitgebreid worden

Ik ben super goed geholpen met mij website

Dikke 10 verdient erg goed geholpen en super vriendelijk

Snel, behulpzaam en vriendelijk

Ik stuurde een e-mail om iets voor me te regelen en er werd heel snel op gereageerd. Toen het wat ingewikkelder bleek heb ik gebeld en er werd ook toen weer direct actie op ondernomen. Vriendelijke klantenservice!

Helemaal top, super geholpen door Kim!!

Kim.luosterde echt naar mijn wensen en heeft me super geholpen!

Zeer positief!

Fijne omgeving om in te werken. Duidelijke uitleg en hulp op afstand is super. Prima te doen, zelfs als je nog nooit zelf een webshop hebt gemaakt.

Goede webhulp

Goede adviezen!

Super snel, duidelijk, behulpzaam en zeer vriendelijk!

Zeer fijne helpdesk, heel behulpzaam, snelle reactie op vragen en duidelijk en vriendelijk antwoord!

Troep

Ze hebben zomaar mijn website verwijderd waar ik maanden aan heb gewerkt, ok had 4 maanden niet betaald maar dat geeft hun dat recht niet , vooral zonder eerst aan te kondigen verwijderen van iemands website ,waar die bloed zweet en tranen in heeft ingezet, en misschien wel ook een waarde heeft van 10 duizenden euros als ik het zou verkopen!?

Nog meer arrogante

Mijn webwinkel bied iets aan wat ze niet waarmaken. Inderdaad is zijn er antwoorden gegeven maar dit zijn géén antwoorden op de vragen. Lees het artikel wat Mijnwebwinkel schrijft en probeer dit door te voeren. Niets meer en niets minder. Nogmaals het is niet door mij geschreven en het heeft altijd gewerkt totdat ongevraagd Mijnwebwinkel anders beslist. Prijzen laten zie excl. BTW waar door je klanten denken dat ze 21% BTW moeten betalen. Prijzen laten zien incl. BTW waar andere klanten denken 21% BTW terug zouden kunnen krijgen. Je ziet pas bij een factuur dat er geen BTW berekend wordt. Waarom niet dat knopje terug zetten waardoor je geen BTW meer ziet in de webshop, te moeilijk? Mocht je het niet begrijpen lees jullie artikel en probeer dit door te voeren. Kassa. Je zet een website op en dat duurt even. Doel is om dit verder uit te bouwen met de mogelijkheden. Als dan de prijs met 100% wordt verhoogt moet je eens gaan nadenken of je verder wilt met mijnwebwinkel. Nee dus, weg al het werk wat je in de site gestopt hebt. Wat vond Bas er van, staat hij nog steeds achter het betreffende artikel op mijnwebwinkel? https://www.mijnwebwinkel.nl/blog/de-kleineondernemersregeling-kor-dit-moet-je-weten

Oplossing is geboden!

Was wel apart om te merken dat de oplossing via een mail werd geboden (welke niet bij de support op de site staat), maar... Doel heiligt de middelen en het was de oplossing!

Heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Proactieve bedrijf met het belang van de klant voorop

Wij zijn sinds een paar maanden klant van Mijnwebwinkel en hebben dus niet heel veel ervaring met dit bedrijf. Wij zijn onze webshop nog aan het vullen. Maar dat vullen gaat erg makkelijk en als we ergens tegenaan lopen, dan is een telefoontje voldoende om snel en goed geholpen te worden. Ook de informatieve mails die wij met regelmaat ontvangen zijn van hoog bruikbaar gehalte. Conclusie tot nu toe: erg prettig om te werken met Mijnwebwinkel.

Behulpzaam!

Het team van Mijnwebwinkel is erg behulpzaam. Als ik ergens niet uitkom, helpen ze me altijd op weg!

Verlengd abonnement stilzwijgend met een jaar

Het is niet meer van deze tijd om een abonnement stil zwijgend met een jaar te verlengen.Daarnaast is de contract termijn door een storing niet online zichtbaar. Heel toevallig allemaal.

Super snelle service

Met weinig technische kennis van computers mbv Mijn Webwinkel een site gemaakt. Bij de lancering van mijn website liep ik tegen een paar puntjes aan die niet lekker liepen. Een mail naar support gestuurd en binnen een uur was alles verholpen. Echt heel fijn!

Superservice, vlotte communicatie, zeer klantvrienddelijk

Ik heb via mijnwebwinkel het kickstartpakket gekocht, en daar ben ik zo keurig en vlot meegeholpen! Geheel naar wens is de vormgeving van mijn webshop gedaan, de communicatie was zeer vriendelijk en vlot. Als ik iets niet snapte kon ik meteen bellen en werd uitermate goed geholpen. mijnwebwinkel vind ik een dikke aanrader, helemaal als je zelf niet zo thuis bent in webshop inrichten.

Altijd goede hulp

Blij met Mijnwebwinkel! Ook als je niet superhandig bent is het prima te doen om een leuke website te maken. En als je er niet uitkomt, krijg je altijd goede hulp van het supportteam.

Oplichters

Ze lichten je op. Meteen jaar abbonoment terwijl het nergens staat. Oplichters.

Molenstraat 56

5341GE Oss