Glazen niet goed verpakt, 4 kapotte Glazen

Jammer kan niet verpakt worden zonder kartonnetje tussen de glazen of anders apart verpakken met bubbeltjes

Goede service, mooie kwaliteit

Erg blij met de glazen. Zijn erg mooi. Het klinkt misschien raar maar de leisteen bordjes wilden we gebruiken om te laten graveren als herdenkbordje bij een Urn. We konden alleen steeds niet het juiste voormaat vinden i.v.m. beperkte ruimte. Deze zijn erg mooi en perfect. Ondertussen ook gegraveerd. Dus een andere bestemming dan gebruikelijk.

Nogmaals bestellen!

Wij bestelden de 14-delige Pannenset Royal line in het zwart. Prachtige pannenset! Solide materiaal en dat voel je. Stevige potten/pannen en lichtgewicht deksels. Heel erg fijn dat er een 3-delige set bij zit van lepel, klopper,... + extra handvatten. Zit zeer goed verpakt bij de verzending tegen schade en kwam heel snel aan. Mijn schoonmoeder was heel erg blij met haar zwarte set; ik heb nu een rode op mijn verjaardagslijstje gezet en hoop dan ook van deze te krijgen!

Soep was zo zuur dat hij niet te eten was.

xxxxxxx

Snelle levering, namen zelf contact op bij probleem.

Goede service, snelle afhandeling, goed verpakt

Geweldige service

Ik had een aantal kandelaars gekocht, waarvan 2 beetje afwijkten. Omdat er geen voorraad was, direct geld teruggestort en hoefde niets terug te sturen. Ook alles binnen 2 dagen in huis. Super!

Duidelijke webshop, scherpe prijzen

Nu al twee keer wat besteld en verdoet aan de verwachtingen. Netjes verpacht om schade te voorkomen en geleverd op de afgesproken dag. Mooie producten voor scherpe prijzen. Ingeschreven op de nieuwsbrief, al één mogen ontvangen en die is ook mooi en duidelijk opgezet. Kitchen & More maar de More meer dan waar!

Top webshop

Per toeval deze site ontdekt toen ik op zoek was naar een bepaald artikel. Prijzen zijn concurrentieel. Goede opvolging bestellingen en vlotte betaling en teruggave geld indien artikel niet meer voorradig. Vriendelijk. Aanrader

Een bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd,heel fijn.

Betrouwbaar

Zoals beloofd, werd mijn bestelling snel verstuurd. Netjes en met zorg verpakt.

Snel en goed

Snelle levering, goed verpakt. Assortiment is ook leuk en goed.

Goede ervaring en vriendelijk

Mijn bestelling was niet compleet maar ik ben goed op de hoogte gehouden en zodra het binnen was verstuurd prima service.

Mooie mokken

Mooie mokken, netjes verpakt.

Doet wat ze beloven voor een schappelijke prijs

Fijne service!

Ik had een product besteld dat helaas niet op voorraad bleek te zijn, maar ik werd meteen netjes op de hoogte gebracht. De communicatie was duidelijk en snel, en mijn vragen werden vlot beantwoord. Ik voelde me goed geholpen – fijne service!

Geweldig webwinkel

Mooie webwinkel met mooie spullen die snel en supergoed verpakt geleverd zijn. Dank hiervoor.

Redelijk

Wat onhandig in gebruik.

Sper geweldig

De pannen die ik heb gekocht zijn perfect geen beschadigingen geen deuken geen los zittende schroefjes Al de koeken pan en kook pan gebruik was heel makkelijk schoon te maken met een keuken papier stuk bij alle pannen te minsten geen ikea troep waar je bij elk gerecht dikke aan gekookte kost lagen heb al op laag vuur en die krijg je niet zonder te scheuren er af en beschadig je snel de bodem bij deze produchten van kitchen&more heb je dat niet meer Dus super blij mee er mee met de keuken spullen In de toekomst zal ik zeker nog eens bestellen

Prachtig!

Hele prachtige borden. Stevig qua kwaliteit! Snele levering.

Product zoals verwacht. Goed ingepakt en snel vezorgd

Zie hierboven

Prima ervaring

Alles goed verlopen danke

Product was niet op voorraad Ik kreeg daar direct een bericht van kort daarna is het produkt heel snel geleverd

top service

Het product was helaas tijdens transport stuk gegaan. Hierop werd snel op gehandeld en de volgende dag had ik een intacte vervanging in huis. Top service!

Fijne site, goede producten, snel geleverd

Fijne site, goede producten, ruime sortering, snel geleverd

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.