Top service!

Ik had het verkeerde afleveradres doorgegeven waardoor het artikel retour ging. Door de snelle reactie en handeling van de klantenservice kwam het toch nog op tijd aan op de verjaardag van mijn moeder! Fantastisch!!

Mooie producten snelle service!

Wegens drukte zou mijn bestelling wat later zijn! Hierover netjes geïnformeerd! Was maar twee dagen later en geen probleem! Heel blij met mijn mooie nieuwe schalen!

Helder en juist

Uitstekende service

Snellen en correcte levering

Goede communicatie

Tevreden, goede en snelle communicatie

Hele mooie voorraadpot van Salt en Pepper. Mooie kleur. En snel geleverd

Prima product

Uitstekend, levering duurde langer door onverwachte grote vraag, informatie was correct.

Na mijn bestelling gelijk reactie. In eerste instantie zou de levering wellicht 1 a 2 dagen later komen dan gewenst, aangezien de pan niet voorradig was. Maar binnen 2 dagen ontvingen we de de pan. Super beschermd ingepakt. Heel blij mee!

1 bord was gesneuveld, binnen 2 dagen n nieuw bord

Goede service en mooi product

De bekers zijn goed verpakt aangeleverd. Ik werd op de hoogte gehouden wat betreft de levering.

Super goed

Heel goed . Snelle bezorging en goed ingepakt

Betrouwbaar adres

Snelle levering van het gewenste product snijbonenmolenmet 5 jaar garantie.

Erg goed

Ik heb een bk pan besteld deze was binnen een paar dagen aan huis geleverd. Uiteraard met track and tracé. Ik had nog een vraag deze werd snel beantwoord via de mail. Kortom dikke duim.

Prettig

Goed op de hoogte gehouden. Borden waren niet op voorraad

Perfecte levering!

Mijn bestelling werd snel geleverd, Het was veilig en goed verpakt. De gekozen artikelen waren precies wat ik verwacht had.

Zeer positief! Persoonlijk en meedenkend.

Er liep iets mis met de bezorging van mijn bestelling. Nadat ik dit heb gemeld is er meteen gereageerd per mail, geen CHATBOX! CIA de mail hebben we dit samen kunnen oplossen en ik kreeg het product supersnel in huis.

Top service!

Ik had schaaltjes en een pannenset besteld. Super snel verzonden, maar helaas bij aankomst bleken 2 schaaltjes te zijn gebroken. Mail gestuurd en binnen een paar uur reactie dat 2 nieuwe schaaltjes al onderweg zijn. Heel erg tevreden, zou hier 100% opnieuw iets bestellen!

Veel keuze, goeie prijzen en goed verpakt

Wil de nadruk leggen dat ze het heel goed verpakt hadden met veel noppenfolie. De bezorger had namelijk de doos op de grond laten ploffen en ik was was bang dat iets stuk zou zijn (keramieke items). Gelukkig was het super goed beschermd verpakt! Alles was nog heel. Blij met mijn aankoop!

Top !

Netjes afgeleverd, goed verpakt.

De mengkom die ik bestelde heb ik de volgende dag al ontvangen. Deze was uitstekend verpakt. Ben heel blij met de kom.

Uistekende service!

Onze bestelling werd in 2 leveringen gedaan op kosten van Kitchen&More doordat niet alle artikels in voorraad waren. Hierdoor hadden we toch nog tijdig onze borden voor ons feestje! Dikke merci hiervoor!

Bij de levering van mijn bestelling was 1 kommetje kapot en 2 kommetjes te weinig bij de levering. Gemaild met foto's van het kapotte kommetje. Diezelfde dag nog reactie. Volgende dag weer mail dat er inderdaad iets was mis gegaan. Deze dag is ook de nalevering van 3 kommetjes verzonden. Volgende dag alweer geleverd! Conclusie, Correcte en snelle reactie en levering!!

Voor mij de eerste x, dit voor mijn dochter haar verjaardag. Ik vind jullie top, snelle afhandeling, betrouwbaar, en netjes aflevering, en niet te vergeten, goed ingepakt Mvgrt S. Balci

Mooie wijnglazen, super verpakt

Ik had Poolse wijnglazen besteld met een mooie kelkvorm. Ze arriveerden zoals beloofd, de volgende dag. We hebben ze toch maar in de afwasmachine getest en dat ging prima ! We gebruiken ze nu met volle tevredenheid.

Uitstekende service

Bij deze webwinkel krijg je een persoonlijke service. Binnen de 24una mijn bestelling contacteerde ze mij om te zeggen dat fe borden niet en stock waren en er vertraging zou zijn. Toch heb ik mijn bestelling reeds op de 4e werkdag ontvangen. Er ontbrak toen 1 bord. Ik heb dan gemaild. Ik kreeg binnen het uur antwoord. En de dag erna heb ik reeds het missende bord ontvangen. Top service en heel persoonlijk. Een aanrader

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.