Goedendag, u meldde dat de binnenkant bol getrokken was. Wij hebben u uitleg gegeven dat dit kan komen door oververhitting. Daarna meldde u dat de onderkant ook bol was gaan staan, wij vroegen om een foto van de pan op de inductieplaat. Dit heeft u tot nu toe niet kunnen aanleveren. Ik zie dat de eerste klacht 2 uur geleden gestuurd is en we al meer dan 3 mails teruggestuurd hebben met uitleg, vragen, etc. Wij zijn momenteel dus juist bezig om u te helpen en u zet direct een onvoldoende op internet openbaar. Dat is erg jammer. Ik zie dat er 5 minuten geleden zelfs nog een mail naar u gestuurd is. We reageren erg snel tijdens kantooruren en proberen altijd naar een oplossing te zoeken. We hebben echter wel uw medewerking nodig, dus graag de foto sturen waar we om vragen, dan kunnen we verder.
Goedendag, wat jammer om te horen dat u niet blij bent met uw servies. U heeft ons enkel gevraagd hoe u het servies kon retourneren, wij hebben u de instructies gestuurd die ook openbaar op de website staan. Indien iets niet naar wens is kunt u gewoon retourneren en krijgt u netjes uw geld terug. Retourtickets worden enkel verstrekt als wij een fout gemaakt hebben. Wij hebben de voorraad bekeken en zijn van mening dat de foto overeenkomt met de werkelijkheid. Wij zien nergens een product review van u. Ook kunnen wij ons zelf geen hoge score geven of beoordelingen verwijderen/afkeuren. Ook deze review wordt gewoon netjes openbaar gezet. Jammer dat u niet tevreden bent maar in uw geval kunnen we u helaas geen retourticket sturen, ook niet na uw mail met dreigende toon dat u negatieve reviews ging plaatsen. Excuus!
Goedendag, vervelend dat uw pakket nog niet geleverd is. Wij hebben het product direct verstuurd. Ik zie dat u deze 4 dagen geleden besteld heeft, waar ook een weekend tussen zit en u besteld heeft in Frankrijk. Helaas duurt dat altijd iets langer dan NL of België. Zie uw tracking code die ik u zojuist per mail gestuurd heb, daarmee kunt u de zending volgen. U heeft ons nu een onvoldoende gegeven op onze klantenservice, wellicht kunt u uw mening hierover nog herzien. Fijne dag!
Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.