goede glazen
Snel en goed verpakt geleverd. Zeer goed degustatieglas en minder breekbaar dan pootglas.
3 October 2026
Zelzate
Laden reviews...
293 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 8.186 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle levering en zorgvuldige verpakking. Het assortiment is breed en de productomschrijvingen zijn duidelijk. De klantenservice reageert vriendelijk en oplossingsgericht. Kortom, de winkelervaring is doorgaans betrouwbaar en prettig.
3 October 2026
Zelzate
Mooie set pannen besteld. Uitstekend geholpen door een medewerkster toen de kortingscode niet werkte. Pannen op tijd in huis.
2 October 2026
Marieke
Hoofddorp
Prima op de hoogte gehouden over de bestelling
Willem
Almkerk
Snel geleverd, prima verpakt en heel blij met de artikelen
Valerie
Lichtenvoorde
... Met meer dan voldoende ruimte om grote eenpansgerechten te bereiden zonder dat het een ranzige puinhoop wordt op mijn kookplaat.
Ingmar
GELDROP
Snelheid van leveren
Krimpen a/d IJssel
Helemaal in orde. Bestellen ging prima en afhalen ook. Fijne medewerkers !
Arend
Rolde
Blij met de oesterschaal
28 September 2026
Marlies
Berkel Enschot
Ze hebben leuke spullen tegen een goede prijs. Duurt de levering wat langer. Zij nemen direct contact met je op om je dat te zeggen en vertellen ook wanneer je je zending mag verwachten. Helemaal top!
27 September 2026
Valerie
Maastricht
Wij hebben een bakplaat besteld, deze was eenvoudig te vinden via de website van Kitchen&More, bestellen was er gemakkelijk werd onmiddellijk bevestigd via de mail. Bezorging was op de dag na de bestelling dus lekker snel, product was goed verpakt, duidelijk was de melding om goed te kijken naar eventuele schade. Wij zijn blij met deze goede bakplaat
26 September 2026
HJ
Hardenberg
Levering van de pannen was volgens planning. Erg blij met de pannen, zien er mooi uit en bevallen goed.
23 September 2026
Marco
Stokkum
Zeer tevreden over Kitchen&More Online Kookwinkel. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en zien er prachtig uit. Daarnaast verliep de bestelling vlot en was de service vriendelijk en professioneel. Een betrouwbare webshop met een mooi assortiment. Ik kom hier zeker nog eens terug.
22 September 2026
Yvonne Schuijt
DEVENTER
Decided I needed a butter dish. I love all things Mason Cash, so searched on Google. Found the perfect butter dish, ordered within minutes and delivered, perfectly packaged, the very next day. Fantastic!!
22 September 2026
Melanie
Swifterbant
Hier een Pan van Sola gekocht. Naast de pan ook de afhandeling en bezorging tot in de puntjes verzorgd. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.
21 September 2026
Rene
Eindhoven
Ik had een product nodig dat lastig verkrijgbaar is, maar on-line gevonden bij Kitchen & More. De verzendkosten waren hoger dan het product, maar ik ben er toch blij mee, het scheelt een eindeloze zoektocht.
16 September 2026
Paula
Amsterdam
Er ging iets mis met de betaling, heb ze gemaild en kreeg echt binnen paar minuten een reactie. Echt top service! En het artikel, een percolator, wat ik had besteld werd netjes verpakt.
15 September 2026
Bianca
Amersfoort
Kannen gekocht voor school. Stapelbaar en stevig plastic wat niet gelijk stuk is na 1 keer laten vallen. Precies wat we zochten.
15 September 2026
Natascha
Veenendaal
Gemakkelijk besteld. Direct geleverd. Top
13 September 2026
JH
Zwolle
Snelle, betrouwbaar en prima kwaliteit.
12 September 2026
Ans
Wehl
Commande arrivée très rapidement, très bien protégée et en excellent état. Je suis vraiment satisfaite de ce vendeur.
12 September 2026
Marine
Chaumont-Gistoux
Zeer snelle en vriendelijke dames bij de klantenservice, zelfs 's avonds. 2 Items van het servies bleken na ontvangst van de zending gebroken te zijn, maar direct nieuwe toegestuurd gekregen.
8 September 2026
Oscar
Rangel
Correcte levering en goede service.
7 September 2026
Olena
Huijbergen
Mooie pannen leuke prijs
7 September 2026
Conchita
Numansdorp
Ik ben goed geslaagd, het fijne vond ik dat per stuk artikelen kon kopen.
5 September 2026
HM
MOERKAPELLE
Duidelijke website en snelle leveringen
2 September 2026
Francijn
Bovenkarspel
Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment.
Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen
We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews
Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.
Stevinstraat 6
9351VK Leek