Snelle levering, product zoals verwacht en meer

Heel blij met mijn aankoop! Ik zocht al geruime tijd naar kleine theezakjes houders in mat zwart in organische vorm. Deze zijn perfect, product werd heel snel en goed verpakt geleverd.

Voor herhaling vatbaar!

Levertijd is heel kort, zelfs met de feestdagen. Glazen zitten heel goed verpakt en zijn zonder breuk goed aangekomen. Een echte aanrader!

Geweldige service

Onze bestelling werd heel snel geleverd maar er bleken twee borden stuk in de verpakking te zitten. Na de melding kregen we een keurige mail dat er twee nieuwe borden zo snel mogelijk zouden worden nageleverd. En die kregen we al de volgende dag.

Geweldige aankoop

Snelle actie voor een heel goed product.

Mooie waterkoker

Mooie waterkoker! Moest er wel lang op wachten omdat ie toch niet op voorraad was, maar uiteindelijk blij met mijn aankoop!

Prima service van Kitchen&More. Er bleek een oor van een kopje gebarsten toen we het servies openmaakte. Na één mailtje werd snel een nieuw opgestuurd. Erg gewaardeerd! Het servies zelf voldoet helemaal aan de verwachting. Stijn

Nogal een rommelig verloop van een vrij simpele bestelling

Helaas was een deel van mijn bestelling niet op voorraad, dat is natuurlijk altijd jammer maar kan gebeuren. Aangezien er geadverteerd werd met "vandaag besteld morgen in huis (oid)" had ik juist bij kitchen&more besteld omdat ik het op korte termijn nodig had. In plaats van alles wat ze wel op voorraad hadden alvast versturen, wilde ze de gehele bestelling pas een week later sturen als ze het missende deel weer op voorraad hadden. Dit had voor mij weinig zin gezien de tijdsnood. Het versturen in 2 pakketten (eerste deel direct en de rest er dan maar later achteraan) was voor hun niet mogelijk. Daarbij maakte ze dus van hún fout (niet op voorraad hebben wat ze wel verkopen op de site) mijn probleem ("losse pakketten versturen is erg duur voor ons..").. Uiteindelijk tot de overeenkomst gekomen dat ze wat er niet op voorraad is maar schrappen van de bestelling en dat bedrag aan mij terug betalen om toch zo snel mogelijk te kunnen leveren. Krijg ik (heel blij) mijn bestelling een dag later in huis, mist de halve bestelling alsnog!! Dus nu hebben ze door een nieuwe fout van hun kant alsnog de bestelling in 2x moeten sturen (want nu kon dat blijkbaar wel?) en heb ik alsnog de helft van mijn bestelling een week te laat. Daarbij had ik als ik hun was dan toch ook nog gewoon het initiële missende deel toegevoegd of voorgesteld toe te voegen... Natuurlijk, waar mensen werken worden foutjes gemaakt en daar heb ik alle begrip voor maar vervolgens zoveel over en weer ge-email en gezeik waarin vooral ingeleverd wordt op klanttevredenheid omdat dat blijkbaar niet een prioriteit is... Ik zou hier niet gauw op nieuw bestellen.

Super service.

perfecte service

Zeer goede services en communicatie.

Vriendelijke klantenservice. Snelle levering.

Tijdens de kerstdrukte volgende dag in huis

Vlotte service

Mooi en degelijk manteriaal Vlot geleverd Goed verpakt

Perfeckt

Ondanks de kerst drukte toch nog voor acht uur besteld volgende dag in huis had het vanwege de drukte niet meer verwacht

Kan het dan nog BETER???

Erg snel, goed ingepakt, volgende dag al in huis. Via de mail vriendelijke, leuke en zeer spontane antwoorden.

Snelle verzending en houden ook goed op de hoogte als iets onverhoopts later komt

Zeer goede klantenservice

Door een vergissing waren er niet voldoende wijnglazen van het bestelde type meer beschikbaar. Ik heb eerst een vraag gekregen of minder ok was en er is ook een alternatief aangeboden. Omdat het een geschenk was kon ik hier niet op ingaan. Ae hebben direct mijn geld terugbetaald. Zeer vriendelijk en goede service. Dank je wel.

Goed en snel

Mooie producten zoals omschreven en snelle levering! Heel fijn!

Mooi, vlug geleverd en in orde

Met zorg ingepakt, er moest nog iets achter komen. Dat is goed gecommuniceerd en in orde gekomen.

Service rapide et efficace

Très beau choix d'articles à prix raisonnable. Commande arrivée très rapidement et très bien emballée. Merci

uitstekend

ik ben enorm tevreden met mijn bestelling, mijn moeder was enorm blij met haar cadeau. ze had eens een prachtig servies gebruikt op restaurant en ik heb na effe zoeken exact dezelfde gevonden hier. de prijs was ook verbazend laag maar hou er gewoon rekening mee dat de btw er niet op het eerste zicht bij is gerekend, dan nog blijft het echt goedkoop voor de uitstekende kwaliteit. ik heb kort na mijn bestelling ook een mailtje gekregen om mij direct te informeren over een vertraging van 2 dagen met de bezorging. de klantenservice is geweldig en ik zal hier zeker nog klant bij deze winkel zijn in de toekomst

Ik heb nog niet alles ontvangen. Maar er wordt meegedacht via mail. Het gaat goed komen. Goede hulp van Dana en Kischa. Vriendelijke groeten, Elly.

Van de bestelde zilveren Onderborden waren er 2 een beetje bekrast. Nadat ik hiervan melding had gemaakt werden er meteen 2 nieuwe borden opgestuurd. Prima geregeld!

Geen problemen met de levering. Alles prima in orde, ondanks de vertraging.

zeer goede service

Alles binnen een dag geleverd en na een melding van beschadiging de volgende dag al vervangend product. Super!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.