Gewldig

Alles goed geregeld

geweldig

snelle levering en supergoed verpakt

Geheel volgens verwachting, mooie grote glazen mokken!

Zeer goede klantenservice

Ik had een pizzaoven besteld op woensdag aangezien de levertermijn 1 werkdag was en op donderdag en vrijdag ben ik thuis om de bestelling in ontvangst te nemen. Helaas bleek de pizzaoven niet meer op voorraad. Deze zou pas op vrijdag opnieuw geleverd worden. Ik vroeg om de oven niet te verzenden op vrijdag, maar wel op maandag zodat deze op dinsdag geleverd kon worden. Ik kreeg quasi onmiddellijk reactie dat dit in orde zou komen. Ik ontving de pizzaoven zoals beloofd op dinsdag. Top service!

Goede communicatie

De borden die we besteld hadden waren niet voorradig. Dus heeft men deze voor ons bijbesteld. Goede communicatie hierover. We hadden ook de verzekering maar eigenlijk was dit niet nodig want de borden waren heel goed ingepakt. We zijn er heel blij mee.

Mooier dan gedacht

Het koffiezetapparaat ziet er echt mooi uit. Netjes afgewerkt en de kleur is top

Bestelling onjuist

Ik had 6 kopjes en 6 schoteltjes besteld. Er werden 6 kopjes en 4 schoteltjes geleverd.Contact opgenomen met klantendienst,zij beweerde dat inpakker juist ingepakt had en dat de stock klopte.Toen kreeg ik het gevoel dat ik de waarheid niet sprak. Nadien vroeg ze een foto op te sturen van wat ik ontvangen had en dan hebben ze toch twee schoteltjes opgestuurd. Droevige situatie rechtgezet. Inpakkers moeten tellen hoeveel stuks er in de doosjes zitten en ze niet ongecontroleerd opsturen. Spijtige groeten

Super service

Ik zocht een product en toen ik deze bestelde bleek dit niet meer voorradig te zijn, ik kreeg meteen een mailtje om mij hier van op de hoogte te brengen en een alternatief voor geld terug of een ander product. De rest van het geld is netjes teruggestort, super service en snel.

uitstekende service

mijn eerste ervaring met Kitchen&More is uitstekend. De bestelde pannen werden snel geleverd en voldoen aan de verwachting. PostNL was de storende factor in het geheel. Halve dag zitten wachten en dan bericht krijgen dat het bestelde niet kon worden afgeleverd. Ophalen bij postNL punt. Communicatie met Kitchen&More via de e-mail verliep uitstekend. Zij denken mee en reageren snel.

Heel vlug en behulpzaam

Ik kocht kookpot in de namiddag ,kreeg dirrect telefoon omdat de kleur moeilijk te bestellen was ,heb een andere genomen ,en heb daar de volgende dag smiddags mijn groenten in gestoofd, prachtig wat een service...

Uitstekende service, yakiniku gietijzeren grill

Vlotte en snelle service, product zoals beschreven en aan voordelige prijs , product zeer goed verpakt. Aanrader!

Mijn bestelling werd snel bezorgd, zorgvuldig ingepakt en een duidelijke beschrijving qua controleren op defecten. Dit was gelukkig niet aan de orde. Superblij met mijn nieuwe pannen!

Levering sterk vertraagd, en 1 bord stuk

Wegens tekort in de stock was de levering vertraagd. Dit vond ik op zich niet zo’n groot probleem aangezien de communicatie hieromtrent wel goed was. Maar toen ik daarstraks het laatste pak borden open deed, zag ik dat er een groot stuk uit 1 van de borden was. Raar wel want de verpakking was nochtans uitstekend.

Pan had een deuk en kreeg direct een nieuwe opgestuurd

Excellent products

Everything arrived well and customer service was very helpful and quick. Quality of products is very good. The only thing was that it took almost a week for the package to arrive, but they explained that one of the items was out of stock and I had to wait 3 or 4 more working days.

Erg goed

Mijn bestelling is snel geleverd en het was super goed verpakt. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe servies, helemaal blij!!

Prachtige pannen en uitstekende communicatie

Ik heb prachtige pannen besteld. Toen bleek dat de kleur niet voorradig was kreeg ik netjes een email. Erg tevreden over de hele gang van zaken.

Geweldige pannen set super blij mee

Zeer communatief

Heb contact gehad .zeer vlugge reactie en meedenkend, duidelijke informatie.

Zeer vlot!!

Website is overzichtelijk De prijs was in ons geval de beste die op het net te vinden was(ook niet onbelangrijk). En zeer vlotte levering!(zoals vermeld op de website). Verpakking was ook in orde,net zoals de inhoud. Dus in één woord(op z'n Nederlands)TOPPIE!

De bestelling snelgeleverd en goed verpakt,top

Gevonden wat ik zocht

Na enige tijd gezocht te hebben naar glazen die ik al had in mijn bistro heb ik ze gevonden bij Kitchen&More! Snel geleverd en een mooie aanvulling.

Superfijne webshop!

Voor de tweede keer serviesgoed besteld bij Kitchen&More. Alles wat je zoekt, vind je hier! Bij vragen hebben ze een fijne klantenservice die zelfs foto's mailen van een product waar je een vraag over stelt om duidelijkheid te geven, echt top! De producten worden echt met heel veel zorg verpakt om schade zo veel mogelijk te voorkomen. De levering is zeer snel. Als ik weer wat nodig mocht hebben, weet ik jullie te vinden!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.