Goede kwaliteit borden. Snel geleverd. Bedankt. Tot een volgende keer.

Zeer fijne ervaring! Alles zeer goed verpakt! Snelle verzending!

Alles optijd geleverd en goed ingepakt.

Alles optijd geleverd en goed ingepakt.

Ik had half november een lepelhouder besteld, die niet op voorraad bleek te zijn. Kitchen&More bestelde het artikel snel bij de leverancier. Op ons verzoek werd levering uitgesteld tot na 1 december. Alles keurig afgehandeld. De lepelhouder was meer dan uitstekend verpakt en is, vandaag, onbeschadigd bij ons aangekomen. Dank voor de goede service!

Fijne service

Ze denken graag met je mee en reageren snel als je een vraag hebt. Ze zijn erg klantvriendelijk en ik heb een hele fijne service mogen ervaren. Tot een volgend keer!

Perfect!

Wat een mooie glasses, snelle levering en super goed verpakt, ben echt blij met !

Topservice

Er was 1 bord bij levering met een kleine barst, ik liet dit weten en kreeg onmiddellijk antwoord dat er een nieuw bord gestuurd ging worden en 2 werkdagen later was het al aangekomen!!

Goede service en goede communicatie

Goede communicatie via de mail, er werd meegedacht met mijn bestelling en ik werd keurig op de hoogte gehouden toen de voorraad niet leek te kloppen en mijn bestelling iets later zou arriveren

Keurige service

Heel fijn een mail te ontvangen over de levering. Uiteindelijk toch snel geleverd.

Fijne winkel

Prettige winkel en makkelijk winkelen. De artikelen zijn mooi en precies zoals beschreven en op de foto.

Snel

WYSIWYG

Borden kwamen kapot binnen, binnen 2 dagen had ik al nieuwe gekregen

Mooi product

Fantastische service & kwaliteit producten

Bedankt Petra en collega's voor de goede zorg en de snelle levering! Zeker aan te raden om via Kitchen&More je gewenste producten te bestellen. Daarnaast wordt er snel (zelfs buiten werktijden om) gereageerd op vragen en wordt er meegedacht met de behoeftes van de klanten. Dikke pluim voor jullie!

Keurige snelle levering!

De levering werd zoals beloofd dezelfde dag verstuurd. Zelfs in deze drukke tijd met Sinterklaas keurig op tijd bezorgd! De producten waren zorgvuldig ingepakt en voldeden goed aan de beschrijving. Mooie stevige kunststof kannen.

Uitstekende service en snel geleverd

Ik had de schaal snel in huis en hij is nog mooier dan verwacht. Goede service van dit bedrijf.

Prima, goed verpakt en product naar verwachting.

Zeer goed.

Uitstekende service

Zeer tevreden. Mijn bestelling was niet meer leverbaar. Binnen enkele minuten kreeg ik een mail met een ander voorstel. Dit was erg prettig en eigenlijk nog beter dan de bestelling welke ik in eerste instantie geplaatst had.

Goed.

1¨ keer online besteld. Alles verliep prima. Had alleen wat moeite het post.nl bezorgpunt te vinden.

Prima service!

Artikel conform beschrijving en naar wens. Snelle verzending. Prima service.

Zeer slechte service

Bedrijf is 30% duurder dan andere plekken, maar levert niet de service die je ervan kunt verwachten. Ook zijn ze telefonisch niet bereikbaar vanwege onderbezetting. Aan retouren en retour labels wordt niet gedaan en wanneer je ze daarmee confronteert zijn ze ook niet thuis. Gaat er iets mis met de verzending ben je dus zelf verantwoordelijk. Foto's op de website komen niet overeen met daadwerkelijke producten. Zeer slechte service en zal niemand aanraden hier te kopen. Sowieso omdat het veel goedkoper kan, maar ook omdat de service niet bestaat.

Communicatie vooraf was top en verzending vlot. Lastig om contact te krijgen toen er iets mis was, maar mogelijk iets met te veel foto's en pech. De kommen zijn prachtig en waren goed verpakt, maar pech met de bezorging waardoor de helft gesneuveld was. Na mijn vorige review kreeg ik wel snel contact en goed opgelost.

Het servies is erg mooi!

Kwaliteitsservice, kwaliteitsgoederen. Hartelijk dank

product voldoet aan de beschrijving.

Schaaltjes zien er goed uit. Geschikt voor kleinere maaltijd of bijgerecht.

Web site is duidelijk . Bestelling geheel correct en binnen aangegeven tijd geleverd!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.