Super kwaliteit en vlugge levering zoals beloofd

Super kwaliteit Snelle levering

Super!!!

Super borden!

Jullie lossen de problemen snel op goede service.

Zeer goede klantenservice

Er was 1 glas gebarsten maar dit is meteen vergoed geworden.

Een aanrader

Het is de eerste keer dat ik bij jullie iets koop. Het was het bestek barok. Ik ben er op slag verliefd op. Heel zalig in de hand,mooi zoals voorgesteld op foto. De levering was heel snel ,ik denk 2 dagen en ik had mijn bestek. Als je voor mooie verpakkingen bent dan is dit niet wat je zoekt ,want het is gerecipieerd materiaal. Geen doosje ,of strikje ,of weet ik veel. Gewoon simpel ,maar wel heel goed ingepakt zodat er niks kon gebeuren met mijn bestek. Een doos dat al eens gebruikt was ook en dat was het. Ik vind dit dik ok!! Dat zouden meer bedrijven moeten doen. Natuurlijk zijn er mensen die op verpaking vallen om misschien als cadeau of zo te schenken ? Maar dan nog raad ik het zeker aan. Het is niet vies,het is mooi beschermd en je helpt de aarde beetje! Echt heel tof ! En het bestek is nog altijd even mooi ook al zat het even in papier waar ooit eens ists anders in zat. Super ! Ik raad het iedereen aan,zeer mooie producten en nog goed voor onze aarde !

Snelle levering en alles was goed verpakt.

Snelle levering en alles was goed verpakt.

Goed bedrijf

Mooi servies en goede service

uitstekend

snelle en zeer correct afhandeling. wij hadden 1 bord stuk bij levering en kleur verschil. geen enkel probleem schade vergoed en voor de rest geld terug gekregen. kortom super service

Keurig afgehandeld

We hadden enige wachttijd (wegens leveringsprobleem). Uiteindelijk keurig verpakt ontvangen.

De borden die ik besteld had waren niet op voorraad daar kreeg ik een keurige mail over. Inmiddels heb ik ze ontvangen heel goed verpakt in karton en bubbelplastic in een doos waar het niet kon schuiven top!!!

Snelle levering en perfecte kwaliteit

Genieten geblazen...

Snelle bezorging, goede klantenservice

Kreeg direct na mijn bestelling bericht dat een van de artikelen helaas niet meer op voorraad was. Passende oplossing gezocht en rest van mn bestelling snel en goed verpakt ontvangen.

Vlotte levering en prima produkt

Na bestelling werd het produkt vlot afgeleverd en voldoet de kassnijder aan mijn eisen

Goede webside en snelle levering

Mijn koffiekopjes waren tot een minimum gereduceerd. Even naar de winkel gaan is in coronatijd niet echt een fijne optie, dus even gegoogled. In de webwinkel van kitchen en more vond ik een ruime keuze. Gelijk ook even naar andere artikelen gekeken. Mijn complimenten voor het ruime assortiment en de snelle levering!

Ik heb via de website nieuwe borden en glazen besteld. Ik had er wat aanvullende vragen over en heb gebeld. Ik werd snel en vriendelijk geholpen. De producten werden goed verpakt en zeer snel geleverd. Ze zijn ook naar wens en we zijn er erg blij mee. De prijs/ kwaliteit verhouding is prima! Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker aan.

Snelle levering en prachtige pastaborden. Heel blij mee.

Goede service en snelle levertijd!

Laatst wat besteld voor een vriendin haar verjaardag. Helaas was wat ik besteld had niet meer beschikbaar. Kitchen&more kwam meteen met een goed voorstel, die in mijn voordeel lag. En binnen een paar dagen, had ik zoals afgesproken de bestelling keurig-netjes binnen! Bedankt daarvoor.

Een prachtige tajine voor een mooie prijs!

Kan niet wachten om mijn 1e tajinegerecht erin te bereiden. Het is ook een mooie grote ,diepe schaal waar je voor 4/5 personen een gerecht kunt maken

Goede eerlijke informatie en snelle levering

Prima winkel, uitgebreid assortiment. Prettige service.

Mooie producten voor een redelijke prijs. Snelle levering en de artikelen zijn degelijk verpakt.

Soepkommen zijn volledig naar wens !

Bij aankomst van het pakket was de doos behoorlijk ingedeukt en ook het plakband was losgelaten, uiteraard was ik behoorlijk benieuwd of de kommen nog wel heel waren. Maar de verpakking was vanbinnen helemaal intact dankzij de grote zorg waarmee de soepkommen verpakt waren! Het leek erop alsof de ( lekkere ) dropjes op het laatste nippertje erbij gedaan waren !

Prachtige borden

Heel blij mee

Sjieke set

Toen ik de set zag, werd ik direct verliefd en gelijk besteld, goede terugkoppeling via de mail, snelle levering en extra bijbesteld..helemaal Top!

Ons gekozen servies was ten tijde van het indienen van de order slechts gedeeltelijk leverbaar. Prima alternatief en oplossingen aangedragen tijdens prettig, zeer vlot, mailcontact. Externe factoren die ons lang hebben doen wachten om het servies compleet te kunnen maken, maar uiteindelijk dan toch gister de laatste deellevering in ontvangst mogen. Een bedrijf dat zich aan de afspraak houdt en geen valse beloftes doet.

Uitstekende heldere website

Prima website waar je makkelijk vindt wat je zoekt. De prijzen zijn ook goed.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.