Snelle reactie

Bij annulering van bestelling het reeds betaalde bedrag snel teruggestort

Goeie klantenservice!

Bestelde product was niet voorradig. Meteen bericht met andere mogelijkheden en snel afgehandeld.

top

een goede communicatie, komt afspraken na. een aanrader

Super service en communicatie!

Als het goed gaat, mag het ook gezegd worden! De communicatie was supervlot en snel. Mijn servies werd jammer genoeg met 2 gebroken borden geleverd, maar met dank aan een correcte opvolging, werden de dag nadien al 2 nieuwe geleverd!

Goed product en een snelle levering!! Ook erg fijn dat er snel en vriendelijk gereageerd wordt kan dit bedrijf zeker aanbevelen!

Goed, niet duur, kwaliteit en snelle levering

Klantvriendelijk , goede kwaliteit

zeer tevreden

Prima levering!

Prima keuze en stipte levering!

11 op 10

correcte levering binnen de 24 u na bestelling

Problemen worden snel opgelost

Mooie risotto borden besteld die kapot aan kwamen, 2 dagen later nieuwe gekregen.

Service en kwaliteit

Wat een snelle en zeer goede levering. Had pastaborden besteld en ik had ze de volgende dag in huis. Kwaliteit borden die bijzonder goed verpakt waren. Klasse...

Alles ging fout

Als je het over een bestelling hebt waar alles fout is gegaan, dan wel met de mijne. -Binnen 24 uur geleverd. Yup 4 dagen en dan moet je er ook nog zelf voor mailen - Spullen die niet/of voldoende op voorraad zijn in de webshop - Spullen die niet geleverd zijn. Van de 3 dingen er 1 niet bij doen. Zou je toch eigenlijk moeten opvallen. Het enige wat ze wel snel doen is reageren en terugbetalen.

Servicegericht, komt afspraken na en in prima staat afgeleverd

Zeer tevreden. Snelle reactie op de mail. De borden zaten zo goed verpakt, erg fijn. Wij gaan hier zeker meer bestellen en jullie adviseren bij andere

Super tevreden!

Ik had wat vragen over een servies en deze werden echt heel snel en naar volle tevredenheid beantwoord. Wat een fijne service. Het servies is prachtig. Een dikke 10 voor dit bedrijf!

Correcte communicatie, snelle en professionele afhandeling

We hebben een quasi compleet nieuw servies besteld. De meeste zaken waren niet in voorraad. Door correct te communiceren wisten we perfect wanneer alles opnieuw in voorraad was en geleverd ging worden. Op 1 dag hadden we alles. Alles was goed en veilig ingepakt voor verzending.

Helaas was ons servies nog niet compleet en kon daarom ook niet snel verzonden worden. Keurig op de hoogte gehouden door Kitchen&More. Super service en erg vriendelijk. Goede kwaliteit. Zeker een aanrader

Super levering

Pan gekocht van royalty Line Geweldig product. Marmeren coating. Ik bestel zeker nog meer pannen.

perfect

Ringen voor de weckpotten, maat klopte precies volgens de beschrijving. Vlotte levering!

Snelle levering en prima service!

Snel geleverd, zeer goed verpakt en een prima service. Puntje eraf omdat een artikel wel te bestellen was, maar niet meer op voorraad, maar uiteindelijk is daarvoor ook heel snel contact opgenomen en zijn goede opties geboden! Ik ga zo weer bestellen, want er is zoveel leuks!

Superzaak

Snelle levering. Toen mijn bestelde kopjes niet op voorraad waren kreeg ik direct een mail met een ander goed voorstel. Netjes afgehandeld.

Perfecte en snelle service!

Perfecte en snelle levering!

Snel en netjes

Makkelijk te bestellen en het wordt heel snel geleverd.

De service is correct en snel. Mooie producten

Er waren 2 items niet op voorraad, waarvan ik meteen in kennis werd gesteld. Voor een items werd een alternatief aangeboden. Verder bleek bij de aflevering een bordje beschadigd. Dit werd meteen afgehandeld en alles op en uitermate vriendelijke manier.

TOP!

Servies besteld waarvan helaas wat dingen kapot waren. Contact gezocht en meteen antwoord. De volgende dag had ik al nieuw servies binnen. Echt TOP en ontzettend aardige medewerkers!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.