Goede kwaliteit en snelle levering

Prima ervaring. De spullen zijn snel geleverd en van goede kwaliteit

Goed! Duidelijke en prettige communicatie over langere levertijd. En alsnog sneller dan verwacht.

Prima. Niets op aan te merken.

goede service

snelle levering heel tevreden met mijn deksel

Super service!

Heel vlot en supper goed geholpen met mijn bestelling

Leuk assortiment!

Snelle en correcte service. En leuk assortiment.

Goed overleg i.v.m. beschadiging in een bordje . Snelle reacties op de mail Prachtig service.

Erg goed

Ik ben heel erg tebreden

prachtige webshop en goed assortiment.

Wij zijn heel blij met ons servies wat we nu eindelijk compleet hebben ontvangen. Het enige minpunt vinden wij dat toen we het bestelde op 2 november vorig jaar, alles volgens de webshop op voorraad was maar na bestelling en betaling kregen we een mail dat maar een deel op voorraad was van het servies. Eerst zou de nalevering na 4-6 weken zijn maar uiteindelijk heeft dit dus bijna 3 maanden geduurd. Dus op dat gebied zouden ze de voorraad op de webshop beter moeten aangeven zodat je weet waar je aan toe bent. Maar voor de rest hebben ze keurig alles in delen geleverd zonder extra verzendkosten. 1 bord was al vrij snel een barst in gekomen en werd ons tegen 50% korting een nieuw bord aangeboden. Het servies zelf hebben we al zoveel complimenten voor gekregen en is ook zeer mooi. Het cosy en trendy laguna azzurro servies.

Snel en efficiënt

Er waren 2 producten niet in voorraad van mijn bestelling en ik kreeg onmiddellijk een mail met een voorstel om de producten te vervangen. Eentje was zelfs duurder, maar ik moest geen supplement betalen! Twee dagen later werd alles geleverd - TOP service.

Ziet er gezellig uit

Een mooi servies, ziet er gezellig uit op de tafel.

Correct en snelle levering

Als er een probleem is wordt er samen naar een oplossing gezocht. Ben heel tevreden over de service, wat in deze tijd toch niet evident is.

Goede snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail

Zoals hier boven.

Erg goed

Ondanks de Corona drukte en de vertraging, zijn mijn spullen redelijk snel aangekomen. Klein probleempje snel opgelost. Ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben met bedrijf en spullen die ze geleverd hebben.

Eerlijke en snelle levering zoals wordt beschreven

Niet nodig bij mijn beoordeling. Zeer zeker een aanrader, ook de klantenservice is correct en eerlijk.

Prachtig servies

Wij zijn vol lof over de service, communicatie van Kitchen&More en het servies zelf is prachtig. Vanwege de hoeveel bestellingen, liep de levering van dit servies vertraging op, maar eerlijk is eerlijk een goede communicatie en we hebben het servies nu binnen en het was het wachten waard. Het eet fijn, mooie kwaliteit en wij zijn er dan ook reuze blij mee.

Snelle levering ziet er daadwerkelijk ook zo uit geweldig

Je kan vertrouwen! uitstekende producten.

Super aanbevolen! kwaliteitsproducten en geweldige service via e-mail.

Prachtig servies en correcte levering

Veilig ingepakt tegen breken, heel mooi servies

Uitstekende service

Ik had een bestelling geplaatst en betaald, helaas bleek als nog dat het niet op voorraad was. Kreeg gelijk bericht met de keuze of ik mijn geld terug wou of wou wachten op nieuwe voorraad. Het laatste was mijn keuze... het was keurig en goed verpakt. Super blij met mijn bestelling.

Redelijk

Artikelen die op voorraad zouden zijn waren niet voorradig en daar moest ik heel lang op wachten. Uiteindelijk die artikelen geannulleerd. Kreeg wel snel iedere keer antwoord op vragen in de mail die ik stelde. John

Goede online toelichting, goede keuze gemaakt

Heb lang gezocht wat nu een goede hapjespan voor ons zou zijn. Met de duidelijke toelichting op jullie website heb ik een uitstekende pan gekozen. Ik ben er blij mee.

Snelle verzending, netjes verpakt, prima kwaliteit

Maandag besteld, dinsdag in huis, prima producten voor een goede prijs.

Correcte en snelle afhandeling

Nieuw eetservies aangekocht, doch 1 bord gebroken, werd op een correcte en snelle manier afgehandeld! Héél tevreden klant!

TOP

Snelle en perfecte levering. Hergebruikte doos kan ik waarderen. Ook wij herbruiken deze doos weer om papier in te verzamelen. Pizzaborden zijn super leuk en stevig. Kan niet wachten om ze te gebruiken. Dankjewel Kitchen & More voor de fijne service.

Uitstekend!

Fantastische service en supersnelle levering! Heel blij met mijn serviesset, mij zien jullie zeker terug!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.