Super fijne website, alles duidelijk uitgelegd. Bestellen gaat daarom snel afleveren de volgende dag. In een woord geweldig.

Heerlijk

Top lekker geweldig

Snelle levering, goede kwaliteit een een prima service

Na lang zoeken, erg veel aanbod en keuze stress, eindelijk gevonden wat bij ons paste. Bestelling gedaan en ook redelijk snel in huis. Helaas was bij uitpakken van het servies een gedeelte gesneuveld. Snel contact opgenomen en we kregen ook al snel bericht dat er nieuwe borden opgestuurd werden! Al met al een geweldig aanbod met servies. Levert wel veel keuze stress op! Maar dat is alleen maar leuk uiteindelijk. Uitstekende klantenservice en goed en snel contact. Wij houden kitchen&more aan als onze nieuwe leverancier voor servies en andere keukenbenodigheden.

Ik heb kleine glaze potjes met kurk besteld, echt super leuk! Helemaal blij mee

vlotte levering, goed verpakt

Snelle goede levering

Er waren te weinig borden geleverd. Binnen 1 dag had ik de resterende borden ook gekregen. Helemaal top!

Snelle levering en goed product

Snelle levering van een product dat moeilijk online te verkrijgen was. Product van goede kwaliteit.

Snelle levering en goed spul super

Dikke aanrader !

Zeer goeie service. Je bestelling komt zeer beschermend bij je thuis aan . Alle 2 de bestellingen zijn heel huids thuis aan gekomen. Ze houden je ook super goed op de hoogte.

Heel vlot besteld en geleverd!

Goeie webshop en duidelijke info en vooral mooie producten

Zeer goede service

Zeer snelle service de tajine zou eigenlijk pas over 2 weken binnen komen . Gelukkig kwam de tajine deze week al binnen . Zeer blij nu kan ik dit weekend de tajine proberen Ik kom zeker nog een keer wat bestellen

Voor als je het in 1 x goed wilt hebben.

Alleen maar lof voor de wijze waarop je als klant wordt geïnformeerd over levering en goederen. Ga zo door!

Prima: snelle, nette levering en mooie producten

Helemaal prima!

Vlotte levering!

Fijne vlotte levering Groot minpunt: de verzendkosten, ook bij retourneren!!

zeer snelle levering

correspondentie was zeer vriendelijk. zeer snelle levering.

Snelle, leuke en goede service

Ondanks de lastige corona periode heeft kitchen&more ons toch ontzettend goed geholpen met het leveren van een finne pannenset. Snelle beantwoording van mailtjes met een leuke persoonlijke touch.

Top, snel en mooi

Het pakketjes was er erg snel, ziet er ook goed en mooi uit!

Goede en snelle levering.

Zeer tevreden. Prijs stuk lager dan elders

Had een tart tatin pan besteld. Aanzienlijk goedkoper dan elders. Snelle levering. Botervloot was niet voorradig maar mocht voor het zelfde geld een ander ecemplaar ontvangen.

Snelle, prettige, gezellige en goede communicatie en levering!

Snelle, prettige, gezellige en goede communicatie en levering!

Heel erg goed.

Overleg als er iets moeilijk te krijgen is en hele snelle service. Wij zijn heel blij met de mooie nieuwe borden.

goede kwaliteit service levering

zeer tevreden over levering snel en goed verpakt kwaliteit en prijs verhouding prima

Snelle levering en duidelijke update

Snelle levering. Duidelijke update over bestelling en levering.

ima ervaring

Geen opmerkingen

TOP

Dit is nou een bedrijf wat nog echte service verleend. Direct, maar vooral persoonlijk! Fijn en snel geholpen, ik kom zeker bij jullie terug!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.