goede service

Mooi servies, snelle levering, goed verpakt

Super blij met mijn nieuwe prachtige glazen! Kwaliteit ziet er top uit!

Wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Produckt was niet leverbaar op dat moment , werd door een mail aangegeven waardoor we op de hoogte werden gehouden. Goed geregeld.

Goede service, goede communicatie, keurige verzending.

Snel en netjes geleverd

Blij met goed product dat snel geleverd werd.

Uitmuntende pan en supersnelle bezorging!

Ik ben zeer tevreden over deze geweldige pan. Zeer goede prijs/kwaliteit!

Mijn schade direct verholpen

Prima verloop van gemelde schade. Top bedrijf!

GRANDIOOS

super service, snelheid, accuraat, klantgericht. Fijn om met dit soort webshops kennis te maken!

Goede snelle levering

Levering was erg snel. Het servies was zorgvuldig en voorzichting ingepakt. Het servies voldeed aan al mijn verwachtingen.

niet geleverd wat er werd besteld

6 dezelfde dinerborden besteld. Geen 6 dezelfde borden geleverd. Oeverloze mailconversatie met foto's. Het juiste werd nog steeds niet nagestuurd. Onbegrijpelijk dat het blijkbaar moeilijk is om dezelfde borden op te sturen. Een blinde kon het verschil zien.

Prima ervaring

De bestelde waterflessen waren prima verpakt en al de volgende dag in huis. Ik ben zeer tevreden!

Meedenkend

Snelle en goede communicatie en verzending. Alleen verzendkosten zijn hoog.

Als er iets is wordt dit meteen correct opgelost .Top

Mijn bestelling was niet helemaal op voorraad, Mail ontvangen. Na overleg deel gekregen en geld werd gelijk terug gestort. Echt top geregeld

SUPER SERVICE, mooie glazen

Ik had een bestelling geplaatst voor 2 glazen maar binnen een uur nadat ik de bestelling geplaatst en betaald had kreeg ik via de mail te horen dat er maar 1 op voorraad was, ik kon wachten op dat ene glas maar dat duurde 3 weken of ik kon mijn order annuleren en dan kreeg ik mijn geld binnen 2 werkdagen op mijn bankrekening teruggestort. Ik heb toen de order geannuleerd en inderdaad binnen 2 werkdagen stond mijn aankoopbedrag weer op mijn bankrekening. SUPER SERVICE!!! Ik had ook al eerder een bestelling van andere glazen ontvangen en deze waren inderdaad de volgende dag geleverd en ze waren goed verpakt, erg tevreden over deze aankoop, ga zo door Kitchen&More

Snel en correct ... netjes verpakt top !

Snel en correct... netjes verpakt top !

zeer klantvriendelijk

\toen wat ik wilde bestellen niet voorradig bleek, kreeg ik meteen het aanbod voor een vervangend product. Heel efficiënt en klantvriendelijk!

Makkelijk bestelproces, zeer snel verzonden, en een goed verpakt, mooi product ontvangen. Zeer tevreden over Kitchen & More, en zou zeker nog een keer iets kopen.

Bij binnenkomst van m'n bestelling bleek één van de 2 ontbijtkommen al kapot eb gebarsten. Na telefonisch contact uiteindelijk reactie via de mail dat ik wwn nieuw kommetje toegestuurd zou krijgen. De volgende dag deze al in huis! Super! Ben er erg blij mee!

Lekker snel

Goed en snel geleverd

goede service

Snelle levering, zoals toegezegd. Fijn

Prima en snelle levering

Dinsdagnacht bestelling gedaan en donderdagvoormiddag geleverd in België. Goed en veilig verpakt. Enige minpuntje is dat er €2 extra gevraagd wordt voor een verzekerde verzending terwijl de website doet uitschijnen dat alles standaard verzekerd wordt verzonden. Dat mag duidelijker vermeld worden vind ik, maar verder echt geen klachten, ik ga hier waarschijnlijk in de toekomst nog bestellen, want het is niet alleen de snelle levering, maar ook de prijzen die goedkoper zijn dan Amazon of bol.com

Ik kreeg nog een mail. Er was een product niet aanwezig en ook niet meer te bestellen. Na goed overleg kwam het snel tot andere mogelijkheid. Super!

Goede service en mooie producten

Ik wilde mijn zus voor haar verjaardag mooie cocktail glazen geven. Via de website had ik een set besteld, maar die vond ik toch iets te groot. De medewerkers van Kitchen&More hebben mij toen, zowel telefonisch als per e-mail, goed en snel geholpen om toch nog op tijd andere glazen te ontvangen en mij geholpen met mijn keuze. Dat was erg fijn!

Verkeerde bestelling met retourkosten Door hergebruik oude dozen.

Helaas voor de eerste keer gebruik gemaakt van een online winkel en meteen genezen. Bestelde een soeppan van 10 ltr met een diameter van 28 cm. Helaas uitverkocht maar alternatief werd aangeboden van 32 cm , lager maar 9 liter. Bij aankomst bleek het inderdaad een braadpan van 32 cm met een inhoud van 5 liter. De kreet van duurzaam Door hergebruik van de dozen is waar maar voor de klant kostbaar Door het niet afplakken van de oude stickers Door nieuwe ( met retourkosten) moest ik 7,50 euro betalen om de verkeerde en voor mij waardeloze pan te retourneren. Slechte ervaring met gemende gevoelens, Ton Feskens Heerhugowaard

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.