Snelle service en heel blij met de nieuwe serviesset

Snel, vriendelijk en zeer goed verpakt!

Na de bestelling werd er direct contact met mij opgenomen om te overleggen over de levering omdat sommige delen niet direct leverbaar waren. Het contact was vriendelijk en zeer vlot. Het was al vrij laat in de avond toen ik mijn bestelling plaatste, dus het werd de dag erna ingepakt en verstuurd. Een dag later werd het bezorgd. De bezorger (niet van Kitchen&More zelf) smeet het grote pakket redelijk hard neer in het portiek, terwijl er duidelijk breekbaar op stond, dus ik hield mijn hart vast of het servies niet beschadigd zou zijn. Maar bij het openen was alles zo ontzettend goed en beschermend ingepakt, echt fantastisch. Dit is een aanrader, een goede zaak met mooie spullen en snelle levering.

Mooie producten...snelle afhandeling...kwa betaling plaatsen.. verzenden en ontvangen.. Ik ben erg blij met mijn bestelling. Ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle service!

Snelle bezorging na makkelijke afronding bestelling!

Mooi op tijd en perfect verpakt

1e ervaring en voor herhaling vatbaar.

Prima levering, goed product

Zie hier boven

Wederom mooie artikelen en snelle bezorging. Goed ingepakt!

Mooie pannenset keurig op tijd en conform afspraak geleverd!

Snelle levering en uitstekend verpakt

Onverwacht snelle levertijd van een compleet servies

uitstekend

prima prijs kwaliteit en service.

Ik ben prima geholpen

Mijn bestelling was nog niet binnen en toch werd me gevraagd een beoordeling te geven. Ik heb aangegeven dat dat niet mogelijk was omdat ik het product niet had. Hier is meteen op gereageerd en binnen 2 dagen had ik het binnen.

Gewoon goed.

Ik heb 6 pizza borden en steak bestek bestelt. Ben erg tevreden. Zelfs de volgende dag geleverd.

snel geleverd, netjes geprijsd en goed verpakt

Mijn 2e keer hier en volgende keer weer hier.

Snelle reactie

Meteen na mijn bestelling een mail terug dat het product niet op voorraad was. Gelukkig kon ik een mail mijn bestelling wijzigen. Klasse!

Goede en snelle levering

Binnen 2 dagen glazen in huis

Heldere website, ik kwam voor een keramische pan, maar heb me op de site laten overreden het Suisse Royalty Line te kopen, tot nu toe heel tevreden, volgens mij een uistekende koop. Hopelijk houden de pannen zich goed. De kleur (rood) vind ik alvast fantastisch, de handgrepen voelen prettig aan en de deksels zijn mooi (mijn man had de schroeven nog wel aangedraaid, die waren niet helemaal strak). Snelle bezorging, alles netjes en strak (weinig lucht) en redelijk duurzaam verpakt - bijna alleen karton, twee stukjes piepschuim, die houd ik wel apart voor inzameling want daar kan isolatiemateriaal van gemaakt worden als je het niet bij het restafval doet). Ja, ik ben 100% tevreden.

Uitstekende site

Heel goede service en opvolging van de bestelling.

Wachten wordt beloond

Een prachtig servies met enkele weken levertijd besteld. Werd keurig op de hoogte gehouden en het servies werd ongehavend geleverd. Ik heb een paar dagen later meteen de bijpassende kommetjes besteld via de andere website die aan dit bedrijf gelinkt is. Ik ben fan en zal vaker bestellen!

Blij met aanschaf, snel en goed verpakt geleverd. Heel belangrijk met serviesgoed.

Voor de eerste keer bij jullie besteld en zeer tevreden

Ik had een mooi bestekset besteld van Lou Laguiolle, Levering: zeer tevreden, goed verpakt en snel bezorgd. Thnx.

Zeer snelle levering, product zoals op de foto

Volgende dag had ik mijn bestelling in huis, zag er precies zo uit als de foto op de website

keurig netjes alles geregeld, toppie.

Zie boven

Snelle reactie op mail.

Product niet leverbaar, alterntief gekozen. In zelfde avond geregeld. Product volgende dag geleverd, helaas was één van de messen van de frietsnijder was stuk. Door tijdgebrek gekozen om product te houden en zelf (enigszins) tw repareren.

Mooie sortering, zeer goed beschermend verpakt, snel verzonden. Een aanrader!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.