Snelle levering, prachtige glazen!

Erg tevreden met de bestelde glazen, snelle levering en uitstekend verpakt.

Prima prijzen en uitstekende service.

Er is veel keuze, overzichtelijke website en prima service. Alles was goed verpakt en snel geleverd.

Geweldig!!

Na mijn bestelling ontving ik direct een mailtje dat het artikel niet op voorraad was. Dat was jammer maar er werd direcht een alternatief geboden en dezelfde dag nog verstuurd. De dag erna het artikel al ontvangen. Dikke 10!!

Goede prijs, snelle service

De producten zijn scherp geprijsd in vergelijking met concurrentie. Daarnaast ondanks de drukte rondom de feestdagen mijn pakket snel ontvangen. De producten (glas) waren ook goed verpakt, dus alles is heel aangekomen. Heel blij met mijn nieuwe aankopen!

Mijn wijnglazen zijn snel en in perecte staat geleverd

Mijn wijnglazen zijn snel en in perecte staat geleverd

Vriendelijk en snel

Snelle levering en goed en vriendelijk geholpen!

Ik had een houten borrel plank besteld deze was helaas niet meer op voorraad, klantenservice bood mij een optie aan dat ik een andere plank mocht uitzoeken ongeacht het prijs verschil, ik had het zondag besteld en zag dinsdag pas de email in de avond toen heb ik terug gemaild dat ik dan een andere wilde hebben maar of ze het nog wel voor oud en nieuw konden leveren.. snelle reactie terug gehad dat dit gewoon kon en een dag later had ik het al in huis! Echt top service

Aanrader

Duidelijke site, ruim assortiment en correcte prijzen! Communicatie met de klantendienst verloopt heel vlot!

Positief

Snelle en correcte persoonlijke service. Een aanrader!

Tevreden

Ben tevreden met mijn bestelling

ik ben echt tevreden

Hartelijk bedankt voor mooi jiscom

Goede prijs, goed product en snel in huis

ik heb het keramiche messen set besteld ze zin goed van kwaliteit en scherp het zijn fijne messen .jullie leveren goede kwaliteit en goede service . ik ben er blij mee .

Snelle levering Prijs/kwaliteit in balans En in deze periode nakomen wat je zegt is 5 sterren waard.

De producten zijn precies geleverd naar mijn verwachting.

Ik heb gekozen, ik heb besteld en betaald en één dag later staat mijn servies (copernico) te schitteren op tafel. Top !

Snelle levering, top kwaliteit en veilig verpakt

De levering van mijn bestelling was ondanks de coronatijd al binnen een dag. Top service, de producten waren goed en veilig verpakt. Dit was al mijn tweede bestelling bij Kitchen&More en ik heb er alleen maar positieve ervaring mee. Ik heb koffiekopjes besteld, erg mooi en ben er iedere dag weer blij mee. Aanrader!

Zeer tevreden over het servies en de service

Nadat de bestelling geplaats was werd het snel verzonden. En ook de productiefout in 2 borden is zeer snel en netjes opgelost. Snelle en korte communicatie en zeer mooi servies

Helemaal super, en snel in huis!

We hadden onze bestelling de volgende dag al in huis, dus dat was helemaal super! 4/5 sterren vanwege de relatief hoge verzendkosten, maar dat was het enige minpuntje. Verder helemaal tevreden over de bestelling en levering!

Snelle levering en prima verpakt!

Snelle levering en prima verpakt!

Goede en snelle levering en service

Super bedrijf

Makkelijke website en snelle levering!

Voor het diner met mijn ouders werden de spulletjes precies op tijd geleverd. Het was een bijzondere maaltijd omdat het een wonder was dat mijn vader ook aanschoof. Hij is maart heel erg Corona ziek geweest. Hij heeft weken op de IC gelegen en we dachten dat hij het niet zou overleven. Dit waren mede dankzij jullie hele bijzondere feestdagen. Groetjes Sonja

Super service erg snel geleverd

Supersnelle levering

Product was niet meer in stock, maar kreeg al snel oplossing aangereikt

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.