Goede service, snelle levering en mooie producten

Heel tevreden. De titel verklapt alles al. Netjes geholpen, snelle levering ondanks de drukke feestdagen en ben heel blij met de producten.

Een artikel was defect, maar werd snel en zonder problemen omgeruild.

Geweldige service

Mijn bestelling betrof een pre-order. Nadat ik besteld had kreeg ik meteen een mailtje waarin de vraag gesteld werd of ik mij daarvan bewust was en of ik de bestelling alsnog wilde annuleren of dat ze al een gedeelte konden verzenden en de nalevering op hun kosten later. Ook wilde ik de schotels veranderen in ovale bordjes dit was geen probleem. Bij de eerste levering bleek 1 bord beschadigd ook dit was wederom geen probleem. Ik mocht het bord houden en er werd een nieuwe geleverd. De snelheid van het beantwoorden van de mailtjes en de acuraatheid betreft hun voorraad en de super vriendelijke oplossinggerichte service geeft het naast het ontvangen van het mooie servies een extra goed gevoel. Ik zal iedereen aanraden om hier zijn of haar bestelling te plaatsen. Nog een echte mensen mens bedrijf waar je als klant nog ouderwets als koning gezien wordt.!

Geweldige betaalbare producten

Mooie producten en betaalbaar. Een hele snelle levering dus voor herhaling vatbaar!!!!

Geweldig, snelle en zorgvuldige levering!

Mijn favoriete koffie kopjes tegen een redelijke prijs gevonden en besteld. Snelle en zorgvuldige levering. Kortom een tevreden klant.

Helemaal top!

Site is zeer gebruiksvriendelijk en het bestellen ging zeer makkelijk. De bestelling was binnen 2 dagen binnen en keurig verpakt zodat er geen schades zouden ontstaan op het servies.

Onmogelijk contact te krijgen na foutieve levering.

Helaas was mijn bestelling incompleet. Er miste een driedelige set, dit kan natuurlijk gebeuren, maar vervolgens wordt er niet gereageerd op emails en telefonisch is Kitchen&more ook niet bereikbaar. Er is zelf niet gereageerd op mijn ingesproken voicemail. Erg onprofessioneel.

Perfect!

Snelle levering. Kwaliteit is top!

Geweldig sprankelend

Zulke mooie champagne glazen schitteren gewoon met veel plezier in geproost gisteren

Snelle en goed verpakte levering. Zeer tevreden.

Zeer goede service

Zeer tevreden over mijn bestelling. Snelle levering. Helaas was 1 glas gesneuveld in het transport. Mail gestuurd en de volgende dag een nieuw glas geleverd. Top service!

Ik beoordeel kitchen&More als snel, meedenkend, open en aandacht voor het product en klant...

De zin zegt genoeg denk ik

Goede en snelle service

Had een vraag over product dat ik wilde bestellen. Kreeg daar snel en netjes antwoord op. Producten werden snel verzonden en netjes verpakt.

Uitstekende service, kwaliteit en product

Snelle beantwoording mail en verzending producten. Goede kwaliteit.

Snelle en goede service

Ik had 2 glazen besteld waarvan er 1 bij aankomst gebroken was. Ik heb dit dezelfde dag gemeld aan het einde van de dag en de volgende dag heb ik al een vervangend exemplaar gekregen. Zeer netjes en snel opgelost!

Snel en correct

De zelfde dag verzonden. Goed verpakt

Fantastisch!!

Snelle service en goede communicatie, zeer tevreden!

Snelle levering en goed en veilig verpakt

Helemaal prima!

Snelle levering, artikelen zijn erg goed en zorgvuldig verpakt!! We zullen zeker een vaste klant blijven.

Mooie spullen

Mooie spullen en goede Klantenservice

Mooi product en goed verpakt

Vanwege de drukte niet de volgende dag maar de dag erna geleverd. De producten zijn mooi en zaten goed beschermd ingepakt. Het enige wat ik mis is dat ik de kleuren van de schaaltjes niet heb kunnen kiezen. De tappas plank is van een goede en zware kwaliteit.

Snelle verzending, goed verpakt

Snelle verzending. Goed stevig verpakt. Als ik weer iets nodig heb zal ik zeker bij deze shop kijken.

Snelle en keurige levering!

Ik deed de bestelling, en -ondanks de drukte- mijn pakketje was er snel en perfect verpakt!

tegenvaller

Ik heb op de 16.dec besteld .... naar verluid zou het op de 17 word geleverd .... drie keer gebeld .... geen reactie :-((((

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.