tegenvaller

Ik heb op de 16.dec besteld .... naar verluid zou het op de 17 word geleverd .... drie keer gebeld .... geen reactie :-((((

Prachtige glazen, goed verpakt, heel snel geleverd! Top!

De bestelde amuse glazen zien helemaal conform verwachting. Ze zijn prachtig en goed van formaat. Zelfs in deze drukke decembertijd was de bestelling er erg snel.

Snel geleverd en goede communicatie

Snel geleverd maar veel bezorgkosten. Artikelen waren maar € 5,90 en ik betaalde iets van € 12,95 Ook waren de artikelen mini klein, dat viel wat tegen.

Snelle levering en mooie producten

Mijn bestelling werd snel geleverd en de producten waren goed ingepakt. De bestelde producten zien er ook mooi uit!

Beetje jammer

Het glas dat ik gekocht klapte uit elkaar toen ik er al half afgekoelde thee in deed. Dat was te verwachten want het glas was €3,50, maar toch een wel wat geld kwijt want met de verzendkosten erbij was het €10,47. Dus das jammer.

Ik voel me opgelicht

Ik kocht 2 dozen van 6 wijnglazen glazen van Cristal d’Arques (longchamps). Twee dagen ontvangst zie ik toevallig bij Ygo in Lier exact dezelfde glazen aan minder dan de helft van de prijs die ik op deze site online betaalde.

Nooit meer

Bijna twee maanden gewacht op een cadeau voor mijn dochter

Mijn bestelling was tijdelijk uitverkocht en kreeg voor dezelfde prijs een alternatief aangeboden, na mail gelijk verzonden, supersnel en dat zo vlak voor de feestdagen

Slecht verpakt alles stuk

2 borden besteld, waren zo slecht verpakt dat ze beide in stukken aan kwamen. Borden zaten los in een doosje, niet opgevuld met bubbelfolie. Om het doosje zat wel bubbelfolie maar dat heeft weinig zin als de borden los door het doosje kunnen schuiven en dus tegen elkaar ‘botsen’ en kapot gaan. Gewoon echt op een verkeerde manier verpakt. Bij het ophalen van mijn pakket hoorde ik het al. Ik heb de schade meteen gemeld en foto’s toegestuurd van de kapotte borden, ben benieuwd naar de reactie en hoe het opgelost gaat worden. Wellicht daarna wel tevreden maar de eerste indruk is slecht.

snelle en veilige levering

De wijnglazen die ik heb besteld werden snel geleverd en waren goed ingepakt. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding goed.

Goede, snelle en orettige communicatie

Servies van Cosy&trendy besteld. Was helaas nog niet gelijk op voorraad. Maar dit ook snel doorgegeven en uiteindelijk goed opgelost achteraf nog sneller dan afgesproken. Snelle reactie op mailcontact en denkend in oplossingen. Dus al met al zeer tevreden!.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering!

Slechte ervaring

Ik kreeg van mijn kids een 8-delig koffie en eetservies, maar dit werd slechts gedeeltelijk geleverd. Sedert september reeds alles betaald. De rest zou nageleverd worden. We zijn reeds december maar nog niets ontvangen!! Steeds excuus van corona, ik geloof dit niet meer

Good customer service

The set I ordered is partially delayed, which is unfortunate, but understandable during these times. However, the customer service was quick to contact me and the communication was fast even during late evening hours.

tevreden

tevreden

Snelle levering en communicatie

Mijn bestelde product bleek helaas tijdelijk niet voorradig. Hierover ontving ik binnen een half uur een email met daarin de verwachtte nieuwe leverdatum. Heel prettig dat hier actief over gecommuniceerd werd.

Goede kwaliteit en goede service0

Zeer vlotte levering

Oplossingsgericht

Het bestelde product bleek niet voorradig, er werd een prima alternatief geboden voor dezelfde prijs. Breekbare artikelen erg goed verpakt en snel ontvangen.

Snel en het goede onderdeel!

Precies de juiste vlamverdeler onder onze tajine!

Mega snelle service

1 bord kapot binnen gekregen. Direct contact op genomen zoals staat beschreven. Communicatie was echt top. En de service nog beter. Ik bestel hier zeker nog eens.

Voordelig

Helemaal prima! Keurig ingepakt. Snelle levering en goedkoper dan elders (althans, mijn bestelling)

Verrassend vlotte service!

Zo gesurft op het web, zo de aankoop gedaan! Een prachtige tajine voor mijn ouders. Net de laatste kunnen scoren dacht ik opgelucht. Na aankoop kreeg ik meteen mailtje dat mijn bestelling helaas niet op voorraad was en zelfs nog 6 weken duurde voordat hij met de laatste shipping in Nederland kwam. Ik schrok en vond dat heeeel jammer. De volgende dag werd ik verrast met een verzendbevestiging van mijn bestelling. Wat bleek.. de laatste uit het magazijn ging richting mijn ouders. Zo fijn dat ik die mooie tajine toch nog kon geven! Ze zijn er heel blij mee, dankjewel voor de snelle service! Voelde me helemaal niet als een nummer behandeld. Fijn dat jullie zo snel en persoonlijk op de mails reageren. Met hoe alle communicatie en service is gegaan, ben ik een zeer tevreden klant :)

Persoonlijke en snelle service. Prachtig product.

Super snelle levering

Hele mooie borden en kommetjes besteld. Na het bestellen heb ik netjes een mail ontvangen met daarin dat ze helaas niet opvoorraad waren en hoelang het ging duren tot ze weer opvoorraad waren. Ook kreeg ik alternatieve borden toegewezen. Echter wilde ik zelf graag die ik besteld had. Dit was geeb probleem en wat al opvoorraad was hebben ze achteruit gezet zodat alles in één keer verstuurd kon worden. Na 2 weken kreeg ik een mail dat ze al verzonden waren (sneller dan verwacht) na 1dag had ik alles al binnen. Goed verpakt, snelle service en goed en snel mail contact. Helemaal super! Bedankt

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.