Persoonlijke en snelle service. Prachtig product.

Super snelle levering

Hele mooie borden en kommetjes besteld. Na het bestellen heb ik netjes een mail ontvangen met daarin dat ze helaas niet opvoorraad waren en hoelang het ging duren tot ze weer opvoorraad waren. Ook kreeg ik alternatieve borden toegewezen. Echter wilde ik zelf graag die ik besteld had. Dit was geeb probleem en wat al opvoorraad was hebben ze achteruit gezet zodat alles in één keer verstuurd kon worden. Na 2 weken kreeg ik een mail dat ze al verzonden waren (sneller dan verwacht) na 1dag had ik alles al binnen. Goed verpakt, snelle service en goed en snel mail contact. Helemaal super! Bedankt

Uitstekend verpakt en snel geleverd!

Positief

Uiterst klantgericht

Botermesjes besteld. Bijna per omgaande kreeg ik bericht dat de mesjes niet meer voorradig en pas over 2 maanden leverbaar zouden zijn. Ik kon de bestelling derhalve annuleren of kiezen voor een aangeboden alternatieve set mesjes. Dit noem ik geweldige service !!!

Super goede service, heel tevreden.

Ook als je bestelling tijdelijk niet leverbaar is, wordt je snel, en duidelijk per mail geïnformeerd, uiteindelijk heb ik de bestelling in goede orde ontvangen.

goed verpakt

snel

Persoonlijke service

artikel bleek niet op voorraad te zijn, leuke alternatieven geboden dus toch goed geslaagd

Fijne shop-ervaring, snelle levering en alles keurig verpakt! Aanrader!

Lastig om een keuze te maken tussen alles wat deze winkel te bieden heeft! Ik ben dol op koken en vooral op de presentatie van gerechten. In deze webshop kom ik wel aan mijn trekken! Nadat ik mijn keuze had gemaakt en mijn bestelling had gedaan kreeg ik mijn pakket super snel geleverd en alles was tot mijn blijdschap heel goed en zorgvuldig verpakt! Al veel plezier gehad van het door mij bestelde servies en heb inmiddels al vaker deze webshop aangeraden bij anderen; echt top!

Klasse service

Bestelde items bleken niet direct leverbaar. Ondanks deze drukke tijd toch zeer snel een persoonlijke e-mail ontvangen, met een voorstel voor een iets duurder alternatief. Deze items werden mij tegen dezelfde prijs aangeboden. Well done!

Very user-friendly website and very fast delivery.

I was very impressed by the amount of choice on the website and its ease of use. Ordered one evening, delivery by the next evening. Parcel was well wrapped and its contents well protected. I would definitely recommend.

Correcte service

Met ietwat vertraging maar goede communicatie en correcte service.

Top! Betrouwbaar! Helpend! En het bestelde product voldoet ook aan de verwachtingen! Zal kitchen&more weiterempfhelen en zeker weer kopen.

snel en zorgvuldig afgeleverd.

De producten voldoen volledig aan de verwachtingen. Ze waren zorgvuldig verpakt en snel afgeleverd. een aanrader!

Super service

Goeie communicatie, snelle verzending en zeer veilig verpakt!

Snel

Snel geleverd alleen was verpakking niet sterk genoeg. Echter door PostNL hersteld.

Vlotte service

Pluspunten: - Mooi servies besteld en snel geleverd. - Opvolging, maar wel een paar bemerkingen : je krijgt niet direct een bevestiging per mail dat de betaling en de bestelling in orde zijn. Heb zelf gebeld, kreeg toen wel meteen iemand aan de lijn die me ook verwittigde dat er nog een deel van het servies ontbrak maar dat de goederen die voorradig waren al onderweg waren. Daarna kreeg ik wel een bevestigingsorder per mail met track & trace. Servies geleverd maar 1 kommetje stuk. Alles netjes op de site opgezocht en de schadeclaim direct ingevuld met bijhorende uitleg en foto's. Geen reactie op mijn bericht gekregen, noch een mail met bevestiging van de claim en telefonisch niet te bereiken deze keer. Voor de zekerheid dan een mail gestuurd en direct kreeg ik bericht terug dat ze mijn schadeclaim niet ontvangen hadden. Alles nog eens doorgestuurd via mail en bevestiging gekregen van mijn schade en dat de ontbrekende stukken over 2 à 3 weken geleverd worden. Ik hoop dat dit even vlot verloopt als al de rest.

Uitstekende service!

Mijn bestelde artikel was niet meer voorradig, maar kreeg onmiddellijk een alternatief aangeboden met een geweldige bijhorende service!

Tevreden!

Mooie spullen, snelle levering, erg goed verpakt.

Snelle service en ze denken in oplossingen met je mee.

Ondanks een product niet op voorraad, ontzettend goeie service

Er was een product niet meer op voorraad, maar werd netjes op de hoogte gehouden wanneer het product voorradig zou zijn en wanneer het allemaal verstuurd zou worden. Geen standaard mail, maar een 'echte' medewerker met persoonlijke tekst. Heel fijn om te zien dat nog niet alles geautomatiseerd hoeft te zijn.

Ge-wel-dig

Mailcontact gehad met de eigenaar. Super vriendelijk en kundig. Snel geleverd en goed ingepakt.

In de drukste tijd van het jaar je bestelling de volgende dag bezorgd krijgen is top. Als er dan helaas 1 van de 2 items kapot blijkt, dat ook nog netjes en direct te vervangen door bijzonder vlotte klantenservice is meer dan top!

Perfecte dienstverlening . Chapeau !

Zeer tevreden.

Leuke producten, makkelijke site, goede (en vriendelijke) opvolging (ik had 2 blauwe mokken besteld; gezien ze er nog maar één op stock hadden heb ik een mail ontvangen met de vraag of ik graag één wou in een ander kleur; amper enkele minuten na mijn antwoord ontving ik al een mail terug dat het genoteerd was), heel snelle levering.

Correcte en vlugge levering

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.