Geweldige klantenservice!

Ik heb van de week een bestelling gedaan die ik graag voor het weekend in huis wou hebben gezien het een verjaardagskado was. Ik ben ontzettend goed geholpen, kreeg continue updates met de status en het pakketje is goed op tijd geleverd. Een online shop met een persoonlijke touch, net als in de winkel. Dat maak je niet meer vaak mee! Bedankt!

Helemaal top

Ze hebben me super goed geholpen bij de samenstelling van mijn koffie servies.

Prima aankoop ervaring

Goede service, goed te woord gestaan bij vragen.

Geen eenheidsworst dus leuke apparte spullen

Leuk en lekker anders

Goed en snel

Goed en snel geregeld

Heel goed.

Vlotte en vriendelijke levering. Geen klachten

Zeer aan te bevelen levering heel snel

Professional and very reactive

Professional and very reactive

snel

Zeer snelle levering, uitstekend verpakte beker, helemaal ongeschonden. Prima gedaan!

uitgebreid aanbod en zeer snelle bezorging!

mooi aanbod!

Hele snelle levering, top!

Snel en correct

Makkelijke website, duidelijk ook! En supersnel geleverd. Heel fijn ingepakt. Ja, ben er echt blij mee, en zal er zeker nogeens bestellen!

Overzichtelijke site en snelle levering!

Hele snelle levering! Daarnaast zijn de producten zoals je ze verwacht! Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Supergoede en snelle service

Zie titel

Prroducten prima, levering zeer vertraagd

Ik heb mijn producten 1 november besteld en deze kreeg ik in december binnen. Ik heb geen mail ontvangen dat de bestelling vertraagd was. Wat ik jammer vind is dat err geen excuses gemaakt zijn. Foutje kan gemaakt worden, maar het gaat om de manier hoe ermee omgegaan wordt.

Dik tevreden!

Snelle levering en alles was keurig netjes verpakt!

Prima webshop

Grote sortering en snelle levering echt top

mooi produkt en supersnel geleverd!

prachtige messenset voor een aantrekkelijke prijs. ook snel geleverd! meer dan een 10 kan ik niet geven, dus dan maar een 10 plus!

Geweldige service

Gewoon geweldige service

Perfekt

De glaspotten waren veilig ingepakt en snel geleverd (2 werkdagen). Werkelijk tevreden.

Mooie producten en snelle levering!

Toch altijd spannend of servies heel aan komt, maar ik heb hier al meerdere malen borden, kommen, bekers etc besteld en het zit altijd super goed verpakt. De kwaliteit is ook erg goed, ik heb het servies Mossa in het groen en het servies zelf uitgebreid. Vaatwasser bestendig en een hele mooie aankleding op de tafel. Echt super servies ben er heel blij mee!

Fijne mensen met een grote super dienstverlenende instelling

Toen bleek dat de amuseglaasjes die ik besteld had niet voorradig waren, kreeg ik direct bericht. Maar gelijk de vraag wat ik erin wilde doen omdat ze erg klein waren. Aangegeven wat de plannen waren en toen het advies opgevolgd en grotere besteld. En nog voor dezelfde prijs ook! Dat was leuk meegenomen, maar nog blijer was ik met het advies. Nu kom ik met Kerstmis met iets moois vooraf op tafel. Een gouden team!

Snel ,correct, prachtig servies.

Snelle levering, prachtig servies . Oplossing voor niet meer leverbare mokken , snel en correct. Nalevering nog afwachten, maar hier heb ik alle vertrouwen in. Keurig email verkeer. Top

Topservice!!!

Zij behandelen hun klanten echt als koning of koninging

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.