Service gericht.

Goede communicatie als product niet meteen geleverd kan worden. Ook goede communicatie als product geleverd wordt.

Zeer klantvriendelijk. Snelle bezorging. Verzorgd ingepakt.

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Nette en snelle service. Goede communicatie en oplossing voor product met lange levertijd

Een van de producten bleek momenteel lastiger leverbaar. Er zijn opties aangeboden. Nette en snelle service

Ik ben zeer tevreden. Er wordt geleverd zoals afgesproken. En goed verpakt.

goede presentatie en goede afhandeling .

Ik zocht , vond en kreeg wat ik nodig had voor een goede prijs .

Super glazen en vlotte levering

Snelle levering, goed verpakt en ook de inhoud was tip top in orde! Heel blij met mijn nieuwe prachtige glazen. Bedankt.

Zeer correct en vriendelijk

Persoonlijke en snelle benadering van klanten, zeer goed aanbod qua prijs/kwaliteit

Snelle levering!

Duidelijke site, snelle levering en netjes en veilig verpakt.

Simpel te bestellen, snel geleverd

Vriendelijk maar helaas vertraagde levering

Aantal borden en kommen besteld die volgens de website op voorraad zijn. Borden werden snel geleverd maar de kommen komen pas in januari...jammer want met kerst had ik graag alle nieuwe spullen willen gebruiken. Nette communicatie en de mogelijkheid om de bestelling eventueel te annuleren.

Zeer snelle afhandeling

Zeer snelle afhandeling

Zeer snelle en korte opvolging en levering

Snelle levering, mogelijkheid pakketopvolging zeer goed Top

Doen wat ze beloven!

goed kwaliteit en op tijd

Een enorme aanbod van serviesgoed en overzichtelijk op de site en kon een mooie keuze maken en deze mooi op tijd ontvangen.

Correcte en snelle service

goede service, snel geleverd, prima!

Mooie spullen, prima service

Mooi servies Van Cosy & Trendy gekocht en de beschadiging van een paar borden bij het transport werd snel opgelost. Top service!

Vlotte levering nagellang het druk is bij de verzending

Netjes ingepakt en geleverd..zeer tevreden

Goedkoop en snel

Uitgebreid assortiment met prima prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en goed verpakt.

Correcte afhandeling

de bestelling en levering verliep héél vlot,zoals bij eerdere bestellingen trouwens

Top communicatie zelfs op zondsgavond

Er was een gedeelte van mijn bestelling niet voorradig. Dus kon ik kiezen in tweeën of annuleren. Het servies is prachtig en snelle levering.

Niks mis mee !

Goed !!

Duidelijke, makkelijke website. Een snelle levering Perfect verpakte artikelen, kan gewoon niet kapot gaan.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.