Snelle verzending, prima communicatie!

Goede prijs - kwaliteit, vlotte communicatie en een snelle (buitenlandse) levering!

Zeer fijn dat ik slechts 1 glas kon bestellen.

Zeer snelle levering. Vandaag besteld fn morgen effectief geleverd. Site om te bewaren voor de toekomst.

Geweldig en snelle levering. Goed verpakt.

Professioneel

Makkelijke bestelling, perfecte levering, leuke tikki-glazen zo goed ingepakt dat er mee gegooid kan worden ;-)

Eerste keer maar zeker niet de laatste !!

Netjes en super goed geleverd

Zorgeloos bestellen!

Ondanks de decemberdrukte werd mijn bestelling op tijd bezorgd, zeer netjes en veilig verpakt. Ik kreeg hier keurig mails over zodat ik de status van mijn bestelling wist. Bijzonder service gericht is de notitie in het pakket met het verzoek het glaswerk te controleren op beschadigingen zodat in geval van, dit hersteld kon worden. Van begin tot eind, zorgeloos bestellen bij Kitchen en More! Dank jullie wel!

Makkelijke website, snelle levering

Nog snel 2 dagen voor sinterklaas wat besteld, werd op tijd afgeleverd! Top!!

Kleine mankementjes, maar goed

Spijtig dat het de tweede keer voorvalt dat mijn bestelling er niet meer is of beschadigd is waardoor ik iets anders moest kiezen. In het algemeen goed.

Goede en ontzettend snelle service!

Op de website veel keuze uit het assortiment. Ik was op zoek naar een hapjespan en hier waren verschillende keuzes in. Daarnaast ging het bestellen gemakkelijk en is het super snel geleverd. Vooral in deze tijd van het jaar. Donderdag eind van de ochtend bestelt, vrijdagochtend al thuis!

Schade melding goed opgelost

Meer dan keurige communicatie

Zeer netjes geïnformeerd over spullen in backorder en vervolgens toch nog mooi op tijd geleverd. Top!

Serviesset die ik had besteld konden ze niet compleet leveren. Hierover is contact opgenomen met het probleem. Daarbij werd een voorstel gedaan voor een oplossing. Heel netjes opgelost. Contact verliep vlot en correct.

Bijzonder vriendelijk en correct

Top producten, voor een goede prijs

Outstanding customer service!

Wide selection to choose from, easy shopping, and quick delivery! Unfortunately a few pieces were broken and Kitchens&More replaced them immediately. An overall great shopping experience!

Supper snelle levering en zeer goed verpakt. Bedankt voor de goede services

geweldige service

kopjes die ik wilde hadden een enorme vertraging. Samen met Kitchen &more gekeken naar wat er wel voorradig was. denken met je mee! Fantastisch

Mooie producten, perfect verpakt en snel geleverd

Cakevormen van glas besteld. Prima kwaliteit voor bijna de helft van wat ze elders kosten. Spullen waren prima verpakt, zodat er zeker geen beschadigingen konden optreden. Bovendien werd alles supersnel geleverd.

Quick and easy

Snel en makkelijk, goede website voldoende keuze

Korreckte levering en volgens afspraak

Eerste maal bestelling geplaatst en zeer tevreden

Super Service, Top bedrijf

Er kan bij een bestelling steeds iets fout lopen, goede firma's onderscheiden zich vooral in de service na verkoop. Mijn levering was niet compleet (kan gebeuren), na het zenden van een mail kreeg ik 10 min later reeds een antwoord met de melding dat de ontbrekende stukken worden nagezonden. De dag nadien pakket reeds ontvangen. Dat is pas Service! Een aanrader

Snelle levering helaas niet compleet afwachten wanneer de rest komt

Mooi servies snelle levering veilig verpakt Helaas servies was niet compleet zelf moeten bellen waarom en nu afwachten wanneer de ontbijtbordjes komen Servies zelf is prachtig maar gewoon balen dat het niet compleet is was ook nog een verjaardag s cadeau

Hier kom ik zeker terug.

Breekbare pizzaplaat keurig ingepakt ontvangen.

Snelle levering, goede prijs

Ondanks de drukte met sinterklaas en corona, geleverd conform afspraak. Besteld voor 20:00u en inderdaad de volgende werkdag geleverd.

Topservice en snelle levering

Levering was conform verwachting maar bij controle van het geleverde bleek dat aantal niet correct was. Na 1 telefoontje hwt restant geleverd. Top!!!!

Bestelling snel geleverd.

De afhandeling van mijn bestelling is perfect gegaan; producten waren prima in orde. De enige reden dat ik geen 10 geef is omdat ik het e.e.a. mis in het assortiment van Kitchen&More. Ik heb een servies van Yong dat vrij gangbaar is maar K&M verkoopt daar bv. niet de dessertborden van, helaas.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.