fantastische service

Ik heb een keramische pannenset besteld, maar deze was niet op voorraad. Ik heb een alternatief gekregen voor dezelfde prijs, waar ik erg tevreden over ben. Fantastische service en communicatie

Snel,duidelijk en prettig

Snel ,duidelijk en prettig

Breed assortiment, goed geprijsd, snel geleverd

Leuke aanbiedingen, attent als er dingen niet in voorraad zijn en vlotte levering.

Goed telefonisch geholpen en uitstekend verpakt geleverd

Goed telefonisch geholpen en uitstekend verpakt ! Prachtig servies tegen een concurrerende prijs. Blij mee !!

Ze geven prima service

Prima service en zeer vlotte afhandeling

Prima webshop

Snelle levering met Top kwaliteit

Een bestelling plaatsen is eenvoudig en de levering gaat super snel. Dit berdrijf kan ik warm aanbevelen.

Topeservice

Alleen zij hadden wat ik zocht. Maar ook daar zat leverprobleem op, kreeg als service een vergelijkbaar product (duurder) voir dezelfde prijs. Snel, prettig geholpen en prima producten!

Ziet er net zo uit als op de site snelle levering goed verpakt zeer tevreden

mooie kopjes zoals op het plaatje snel in huis

Supersnelle klantenservice. Top

Een bordje beschadigd uit de verpakking gehaald. Een mail gestuurd en supersnelle reactie ontvangen. Weet je gelijk waar je aan toe bent. En totaal niet moeilijk doen. Heerlijk dat dat nog bestaat.

Snel en correct

Makkelijke website en een snelle levering

Service

Snelle levering ondanks de moeilijke periode,zeer goed beschermend ingepakt. Mijn dochter zal tevreden zijn met dit kerstcadeau.

snelle levering vriendelijke klantenservice

snelle levering (ondanks corona). Bij mijn servies zat een kleine beschadiging ondanks de zorgvuldige verpakking van het pakket. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk. het is heel netjes opgelost. zeker een aanrader om op deze site iets te kopen.

Makkelijk te bestellen en goede bezorging. Ook goed ingepakt dus goed beschermd.

Gewrldig

Fijn te bestellen. Bij vragen snel antwoord. Snelle levering!! Superr

Vlotte levering, mooie producten.

De producten die ik bestelde werden snel geleverd. Op aanvullende vragen kreeg ik heel snel een helder antwoord.

makkelijk en snel

Goeie website, eenvoudig en makkelijk bestelproces. En ook gewoon de spullen de volgende dag in huis.

Snelle en correcte verzending met een uitstekende service

Snelle levering, mooie borden

Leuke pizzaborden de volgende dag al in huis.

Dag erna al binnen en heel goed verpakt. Zelden meegemaakt

Correct service en levering !!!

Correct service en levering !!!

De avond ervoor besteld en de dag erna al in huis. En dat in tijden waar sommige mensen hun pakje in een afhaalpunt moeten ophalen. Beter kan niet. Enkel de verpakking van de glazen op zich kon beter.

Goede en veelzijdige keuze. Service goed.

Uitgebreide sortering. levering klopt en de verpakking is heel goed. Retour prima. Heb een verkeerde bestelling gedaan,maar deze is ook snel opgelost. Nu de laatste van de schaaltjes nog. MVG Gerda Kwant

Snelle levering, en product volgens verwachting

Gezocht en gevonden, snelle levering. Ik zal zeker in de toekomst weer gaan Kitchen&More gaan zoeken.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.