Ervaring was prima.

Mooie kwaliteit!

Alles wat beschreven werd op de website klopte, de bestelling was er vlot en de breekbare spullen waren heel goed verpakt. Blij met mijn keuze!

Snelle vlotte service

Product werd snel geleverd en was in perfecte staat.

snel en perfect geleverd

Zeer tevreden over de service!

Prachtige serveer plateaus, snelle levering!

Prachtige serveer plateaus, snelle levering

Verkeerde product

Een verkeerde design van mijn besteld product werd geleverd en men kon het juiste design niet meer leveren. Dit vind ik jammer. Men heeft wel de moeite gedaan om dit te compenseren met een korting.

Voor de 1e keer een bestelling gedaan. Goed geïnformeerd en perfect afgeleverd Zal zeker nog eens bestellen bij jullie. Chapeau Succes in deze moeilijke tijd. M.vr.gr. M. Kicken

Kon niet beter!

Ik bestelde een set mokken Josien Broeren. 's Anderendaags stonden ze op tafel te pronken. Ze waren echt goed verpakt en zijn prachtig! Een echte aanrader (de site,de verzendingsdienst,het contact én de waar)! PS: ik stuurde toen dadelijk deze mail: "de zon begin te schijnen toen ik die kleurige mokken op tafel zette. Josien Broeren (en zelfs een beetje Picasso) gleden van de regenboog naar binnen en 'Let the sunshine in' weergalmde..

Snelle service, snelle reactie op de mail, en een top product. Heel fijn!

In 1 woord; top!

Fantastische service!

Super service en heel snel!

Snel en uitstekend!

Een hele goede aanbieding, zeer snelle en uitstekende verzending. Ben er blij mee!

Tevreden met aankoop.

Goed advies en geweldige service

De pannende van vorig jaar bleek snel te beschadigen aan de binnenzijde. Ondanks dat dit niet onder de garantie viel, werd spontaan een coulance regeling aangeboden. Nieuwe pannenset besteld, die wel krasvrij is. Hiervoor goed advies gekregen van Petra. De nieuwe pannenset is een degelijke kwaliteit en de eerste indrukken zijn prima. Dank voor advies en service, Petra!

Uitstekende service

Uitstekende service met snel antwoord

Netjes

Heb een pannenset besteld maar was helaas uitverkocht dus mocht ik een andere set uit kiezen was wel iets duurder maar dat namen zij voor hun rekening Best netjes opgelost

Prima producten tegen een goede prijs

Een heldere website met mooie producten. We hebben hier een mooi servies gekocht dat goed verpakt in een stevige doos is verzonden zodat je er bijna mee kon gooien zonder de inhoud te beschadigen. Al met al zijn we dus heel tevreden.

Super snelle levering. Servies zat heel goed verpakt, waardoor er niets beschadigd is. Was helaas niet op de hoogte gebracht dat 2 producten niet geleverd werden en in backorder staan, maar ik heb het servies gelukkig niet direct nodig.

Wordt goed op de hoogte gehouden ivm bestelling

Top bedrijf.

De spullen die ik besteld heb waren niet voorradig. Deze moesten nog in China gemaakt worden. Zodra dit bekend was bij K&M hebben zij mij gemaild en gevraagd of ik mijn geld terug wilde of dat ik wilde wachten op mijn bestelling. Ik heb voor het laatste gekozen en daar een mail over gestuurd met de reden waarom ik de bestelling door wilde zetten. Binnen een uur had ik reactie die bovendien heel leuk en persoonlijk was. Na een tijd weer een keer gemaild of er al iets bekend was over mijn bestelling. Wederom binnen een uur antwoord en duidelijkheid over de gang van zaken. De producten kwamen goed verpakt binnen en ik was blij verrast over de kwaliteit/prijs verhouding. Met K&M zal ik zeker vaker zaken doen. Thanks, K&M.

heel goed

Snelle levering heel netjes verpakt

We hebben ons nieuwe servies bij jullie gekocht ziet er goed uit. 1 bordje had een productie fout dit doorgeven en door de snelle fijne service was dit snel opgelost. Bedankt hiervoor. Groetjes cindy

Top service!

Ik had mokken besteld die niet meer voorradig waren in het gewenste aantal. Netjes een mailtje gekregen, na het kiezen van andere mokken die iets duurder waren werden deze toegestuurd zonder extra kosten, omdat ze het zo vervelend vonden dat de mokken niet meer op voorraad waren. Wat mij betreft is dit wat service behoord te zijn, klasse!

Snel geregeld, snel ontvangen.

Product volgende dag gebruikt, werkt goed

Goeie website, snelle levering en alle breekbare artikelen netjes verpakt.

Super service!

Ik heb bij Kitchen&More een super service mogen ervaren. Mijn bestelde product bleek uitverkocht te zijn en zou niet meer verkrijgbaar zijn. Via een persoonlijk contact vanuit Kitchen&More naar een goed alternatief gezocht welke duurder was dan het oorspronkelijk bestelde product. Kitchen&More heeft het prijsverschil voor haar rekening genomen. Waar krijg je nog zo'n service!?

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.