Voor de aankoop al goed mailcontact gehad met uitleg over het product. Na levering bleek een handvat van de koekenpan dolgedraaid en niet meer te bevestigen. Na een berichtje via de mail een retourcode ontvangen en binnen 2 dagen een nieuwe set geleverd gekregen. Hele goede service en snel antwoord op de mails.

Zeer aan te raden.

Product is kwalitatief en goed verpakt . Must have als je op zoek bent naar een goed en complete messenset voor een redelijke prijs

Verwachting is waargemaakt!

Eenvoudig te bestellen, goede prijs - kwaliteit verhouding, produkt is conform beschrijving. Volgende dag al in huis.

Nog nooit zulke leuke kopjes gehad

Ik was op zoek naar "leuke" kopjes. Dus niet van die saaie witte. Tegen een heel redelijke prijs vond ik ze bij Kitchen&More. De oude dus snel weggedaan en de nieuwe (van Josien Broeren) zijn al in gebruik. Iedere keer weer een feestje.

Goed assortiment, goede service

Goed assortiment, goede service, goed betaalbaar.

Mooie spullen en snelle levering

Op zondag besteld en maandag al geleverd! Top service!

Top afwerking en snel

Goed verpakt en snel bezorgd

Veel gemak voor weinig

Fruitschaal gekocht waar ook een bananenhanger aan zit Superfijn...blijven die bananen ook langer goed en het is een leuke blikvanger in mijn keuken En ook nog eens heel fijn geprijsd en snel geleverd!

De borden waren van goede kwaliteit en uitstekend verpakt. En heel aangekomen dus. :-)

Makkelijk en duidelijk alles te vinden op de site om te bestellen. Snelle aflevering Bij ontvangst beschadigde artikelen. Op de site eenvoudig schade kunnen melden. Melding gedaan op een zondag. Binnen no time een bevestiging en antwoord. Vervolgens de volgende dag nieuwe artikelen ontvangen! Super!!!

Alles snel en prima ontvangen

Alles snel en prima ontvangen

Keurige safe en snelle levering

Voor het eerst bij jullie bedrijf iets besteld, ben zeer tevreden over de snelle levering, keurig safe verpakt en het product is 100% naar tevredenheid!!!! Dus is 1 woord....PERFECT!!!!

Livraison rapide et beau produit

Je connaissais ce produit que je n’ai jamais pu trouver en France. De belles soirées entre amis en perspective.

Goede levering

Snelle levering en goed verpakt...goede kwaliteit..

Zeer snelle levering en super verpakt.

Geweldige winkel

Leuke website met prachtige bruikbare artikelen, waar je fijn geholpen wordt en goed advies krijgt.

Uitstekende service

Uitstekende service en klantcontact. Hele overzichtelijke website en een groot assortiment.

Prima service!

Tijdens het transport gebroken ovenschaal werd zonder probleem omgeruild voor een nieuwe.

Zeer tevreden. Goeie service. Prachtig servies, snelle levering.

Snelle service & uitstekende producten

Dit is nu al enkele keren dat ik bestel op deze site en keer op keer krijg ik uitstekende service en producten toegestuurd!

Snelle en correcte levering

Mijn bestelling werd snel geleverd en de producten voldeden aan de verwachting.

Producten zo als omschreven Levering op tijd

Ik heb mijn eerste bestelling gedaan en een half uurtje later kreeg ik een mailtje dat 1 ding niet op voorraad was. Verschillende alternatieven meteen erbij. Meteen terug gemaild en hup opgelost. Hele aardige toon in de mail. Volgende dag was alles al binnen. Mooie kwaliteit. Ik ga hier vaker kopen!

Goede kwaliteit, snelle service en levering, toppie

Prachtig, vriendelijk en snel

Ik zocht al heel lang een nieuw servies in onze stijl Dit vond ik na lang zoeken dus wel bij jullie :)

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.