Ik ben zeer tevreden over mijn produkt Ook de snelle levering is top

Super snel en zeer zorgvuldig verpakt!

s'Avonds besteld en de volgende al in huis. Alles was heel netjes en stevig verpakt. Mocht ik ooit nog iets nodig hebben dan weet ik jullie te vinden :-)

Bestelling snel geleverd

Zocht een induktieadapter. Gevonden bij kitchen&more. Snelle levering. Mooi product.

Vakkundig verpakt en geleverd

Keurig binnen één dag geleverd. Stevig verpakt en nette communicatie.

branden makkelijk aan - bodem niet goed plat

zie boven

Ik had totaal geen problemen met mij bestelling, het was de volgende dag ook gelijk binnen!

Bestelling vlot en correct geleverd!

De bestelling is bijzonder snel en correct geleverd!

Ik heb een inductie adapterplaat besteld.binnen een week en op juiste aangegeven tijdstip thuis bezorgd gekregen.

super goede service

super snelle levering

Supersnelle levering en goede service

Ik had 2 sets zwart servies besteld, bij levering bleek er een bord en schaaltje beschadigd te zijn. Na een telefoontje en een mailtje kreeg ik de volgende dag beide artikelen al geleverd. Ook het emailcontact was heel prettig.

Waardeloos

Wij hebben twee fondue stellen gekocht en zondagavond gebruikt een ramp de pannetje branden aan het stelletje is wankel en de brandetjes zijn waardeloos niet te gebruiken e

Op en top service!

Nadat ik een backorder had staan voor servies wat niet meer geleverd kon worden, extra servies uitgekozen en gratis bezorgd Alles in rap tempo, mails werden direct beantwoord! Super zeker een aanrader

Goede kwaliteit

Servies van nu is mooi, maar ook erg zwaar. Dat wilde ik niet. Deze servies is heel mooi, niet al te zwaar en van goede kwaliteit glas. Ik ben er blij mee!

Absolutely lovely

Came in time. Very well packaged. Made sure it is well wrapped and packaged. No complaints. Item is gorgeous and exactly like the picture.

Alles top

Goede producten en goede service. Bestellingen waren snel binnen!

Top! Selle levering, uitstekende service.

Het artikel dat ik had besteld bleek niet snel leverbaar. Nog geen half uur na mijn bestelling werd ik al teruggehaald met deze mededeling en een aanbod voor een zelfde soort artikel, maar dan iets duurder. Dit verschil hoefde ik niet te nateken, want het was ‘hun fout’, volgens de vriendelijke medewerker. Een dag later had ik m’n bestelling in huis.

Snel geleverd, goed product

Snel en netjes geleverd

Toffe spulletjes met snelle levering en super klantenservice.

Prachtig

Mooi set goede kwaliteit vlugge levering

Bestelling heel vlug en vlot afgehandeld

Bestelling heel vlug en vlot afgehandeld

Producten niet leverbaar

Er wordt op de site vermeld voor 20 uur besteld volgende dag in huis. Helaas is het product niet op voorraad en is er een verwachtr 3 weken levertijd. Slordig, vooral omdat de levertijd tekst bij het product op de website nog steeds vermeld dat 'voor 20 uur besteld, morgen in huis'. Een product een keer niet op voorraad kan, maar pas minimaal je website aan. Hiermee kan je bij een volgende klant de onnodige teleurstelling voorkomen.

Vlugge en uitstekende bezorging

Zeer goede ervaring

Zeer ruime keus, goede prijs, snelle service.

Zie hierboven.

snel verstuurd

snel verstuurd en stevig ingepakt

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.