Tevreden

Ben tevreden over mijn geleverde bestelling. Zat wel in een hele grote doos. Erg overdreven. Daar pasten wel 50 a 60 afkoelroosters in,ik had er 1 besteld.

Vlotte bestelling en levering, correct en vriendelijk overleg.

Ondanks dat er onderdelen niet voorradig waren ontving ik vlot een zeer vriendelijk en correcte mail met excuus en aantal mogelijke opties. Terugstorting van een deel vooraf betaalde rekening werd vlot teruggestort. Het geleverde serviesgoed kwam in correcte staat aan. Goed verpakt! Superblij met de aankoop en mijn vervolgaankoop (verdere aanvulling servies Cosy &Trendy Mossa bestel ik binnenkort weer bij Kitchen & More!

Prima en overzichtelijke site en snelle levering

Ruime keuze en overzichtelijk

Alles perfect verlopen

Bestellen ging vlot en levering was mooi op tijd

Makkelijke website, vlotte aflevering van de bestelling.

Het is weer de tijd van geschenkjes kopen en online is het soms moeilijk beoordelen hoe iets eruit ziet. Ik kan enkel zeggen dat het echt wel mooie onderzetters zijn. Dochterlief zal tevreden zijn.

snelle en goede service

Top Service! Heel snel reactie en een goede oplossing voor de klacht.

Prachtig

Had een zwart servies besteld het was een snelle levering en alles was keurig netjes verpakt. Het is prachtig Ik ben meer als tevreden

Snel en netjes

Bestelling werd snel bezorgen en was netjes verpakt.

Mooie producten, goede service!

Mooie producten, goede service!

Serviesset Laguna Azzuro 18-delig

Hele mooie set, alleen erg jammer dat deze niet in zijn geheel op voorraad bleek te zijn. Website is daarna ook niet aangepast waardoor het nog steeds lijkt of alles binnen 24 uur leverbaar is. Actuele levertijd is pas half december.

Geweldig goede wok. Snel en keurig geleverd.

Elk jaar kocht ik een nieuwe wok omdat de oude 'op' was. Ik heb met deze wok echt meerdere jaren gedaan. Uiteraard dezelfde pan nu weer besteld, ben er zeer tevreden over en kan weer jaren vooruit.

zeer goed en snel

makkelijk bestellen, goede prijzen en snel geleverd

Doen wat ze beloven te leveren

Prachtig plus kwaliteit servies. Tevreden over service

Zeer vriendelijke klantenservice & uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit van geleverde producten. Klantenservice reageert snel en vriendelijk.

prima, snelle levering

Product is goed en levering is super snel

Matig.

Zeer snelle service! Vrijdag avond besteld en zaterdag middag al binnen. Ik kwam er alleen 10 min later achter dat ik de verkeerde maat had gekocht! En heb een aantal keer geprobeerd te bellen toen werd er niet opgenomen. Daarna gemaild. En ik kreeg toen een mail terug met als antwoord; de verzendkosten zijn te hoog dus dan zal het wellicht zonde zijn om het terug te sturen. Aangezien het aankoopbedrag €18,00 was. Wat ik dan overigens jammer vind! Ik kwam in de war aangezien de kleine leien bordjes de zelfde prijs hebben als de grotere. Verder zeer goede snelle service! En zal in de toekomst zeker nog wel eens wat bestellen! Aangezien ik nu nog steeds de grote bordjes nodig heb. Haha! Bedankt Kitchen & More.

Goed ingepakt, snelle levering, niets stuk, mooi,...

Super goede service

Ik had koffiebekers besteld en had na het bestellen toch nog bedacht dat ik er meer nodig had. Een mail gestuurd en kon het gewenste aantal er zonder problemen op de website bij bestellen. Verzendkosten van die order kreeg ik netjes retour en de 2 orders waren samen verstuurd zonder problemen. ( gebeurd vaak bij andere sites dat zoiets nog wel eens mis kan gaan of 2 keer Verzendkosten moet betalen omdat het niet samen verstuurd kan worden) Bedankt voor de goede service!

Prima product zoals in de omschrijving beschreven en supersnel geleverd.

Prachtige pannen. Snelle levering. Top

Erg tervreden

Super service!

Ik was niet helemaal tevreden over mijn bestelling. Ze communiceren heel snel en goed, reageren bijna direct op een mail. En lossen alles heel netjes op. Zelden zo'n goeie service gezien!

Erg leuk online kookwinkel met vriendelijk personeel

Ik heb mooie schaaltjes besteld, mijn bestelling was vergeten te leveren maar na een kort contactmailtje overmorgen ontvangen.. De bestellingen waren heel zorgvuldig ingepakt. Erg tevreden!

mijn product was helaas niet meer op voorraad maar kreeg direct een vriendelijke mail met een passende oplossing. Professioneel, vriendelijk en snel!

Mooie mokken en snelle levering

De mokken zijn echt top! Mooie kleur ook.

Snelle levering, goed product

Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling. Alles heel goed verpakt zodat er geen schade kon plaats vinden tijdens verzending. Mooie mok.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.