Heel blij er mee.

Ik was zeer tevreden met onze borden zeer goed verpakt.

SUPER

De ene dag besteld, volgende dag in huis, ook grote aantallen geen probleem, had ergens 36 stuks van besteld.

Perfect! Snelle levering mooie artikelen

Snelle verzending, artikelen waren heel goed verpakt en hele mooie artikelen

Mwa

Ik heb via de chat info gevraagd over een lava steen. En uitdrukkelijk gevraagd of er een goede gebruiksaanwijzing bij zat. Ja hoor was het antwoord. Het zit er in Nederlands bij het is nl een Belgisch product. Niet dus erg jammer. Overigens verzending en dergelijke was volgens afspraak

Leuke producten, goede prijs. Klantenservice: prima oplossing toen besteld product niet meer leverbaar bleek te zijn.

Erg klantvriendelijk

Mijn gekozen product bleek er niet te zijn. Er werd snel en goed meegedacht over een alternatief en ook meteen verzonden. Dikke pluim!

Super mooi servies, precies zoals ik het voor me zag.

Goede en snelle levering.

prima duidelijk bedrijf

Duidelijke site,snelle levering. De vraag die wij hadden,werd snel beantwoord.

Goede service, prachtig servies

Prachtig servies, het servies was heel goed verpakt en snel verzonden. Een echte aanrader!

Vakkundig verpakt en snel geleverd

Ik had porselein besteld en dit was zeer goed verpakt. Alles netjes overkomen!

Ruime keuze. Makkelijk besteld. Zeer snel in huis en goed verpakt!

GOED

Perfect!

Heel fijn contact gehad doordat er 1 product niet op voorraad was. En helemaal perfect opgelost

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie producten

Snelle levering . Top !

Snelle levering, correct afhandeling bij beschadiging

Vriendelijk contact ( email en foto’s) bij beschadiging van product. Procedure gevolgd en 2 dagen erna nieuw product toegestuurd gekregen

Mooiste borden!

Vriendelijke klantenservice! Ontzettend mooie borden gekocht. Krijg er veel complimenten over.

Mooi assortiment en snelle levering.

Ruim assortiment met een snelle levering. Een schade is goed opgelost en kon ik de volgende dag een nieuw exemplaar ontvangen.

Prachtige serveerschaal besteld. De schaal was zeer goed ingepakt. Een mooi Sint cadeau voor onze creatieve schoonzoon.

Ruim assortiment, snelle levering maar jammer dat je zelf je verzendkosten moet betalen bij een retourzending. Vandaar 3,5 ipv 5 sterren

Niets dan goeds

Een heater besteld, snelle levering en goede prijs

Wederom super service, uitermate tevreden!

Voor de zaak het een en ander aan aanvulling op ons servies besteld (er sneuvelt wel eens wat). Na betaling van de factuur bleef de verzendbevestiging uit. Op de een of andere manier was de betaling niet vlekkeloos verwerkt in de systemen bij Kitchen & More. Maar na een belletje waarin ik super vriendelijk en behulpzaam te woord ben gestaan, "floepte" de status naar "betaald" en een dag later hadden we alles netjes en heel in huis. Kortom, weer een goede ervaring!

Goed assortiment!

Ik kreeg een inductiekookplaat en moest dus overschakelen met enkele pannen. Zoals een grote soeppan bv. Met speciale binnencoating, ideaal voor de erwtensoep! Keuze genoeg en ben erg blij net deze pan!

Te laat en dubbele bezorgkosten doorberekend

De produkten voor 20.00 besteld maar pas 4 dgn later geleverd aangezien toch niet voorradig. Bij het retourneren (annuleren was niet meer mogelijk) werden zowel de bezorg- als de retourneringskosten doorberekend.

Prima assortiment. Leuke spullen

Jullie hadden exact wat ik zocht. Gietijzeren pannetjes om aan tafel te serveren. Goede prijs en vlotte levering. Ik had ze binnen 2 dagen in huis. Perfect!!!!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.