een snelle levering. alles prima

ik ben zeer tevreden

Snelle levering en alles volgens afspraak. Top!

Nadat de pannenset is besteld werd deze volgens afspraak de dag erna geleverd. Alles keurig verpakt. Klein probleempje met een artikel werd snel en kosteloos opgelost. Ik zou deze leverancier aanbevelen.

Netjes geleverd super mooi spul

Snelle levering, correcte verzending.

Ik ontving mijn bestelling zoals beloofd binnen 24 uur in goed beschermende verpakking. Helaas niet compleet. 1/3 van mijn bestelling was vanwege corona (?) voorlopig niet leverbaar. Dit werd vermeld op de afleverbon. Graag had ik dit al bij de bestelling geweten, een teleurstelling dus.

Zorgvuldig ingepakt

Bestelling in prima staat ontvangen.

Snelle en goed verpakte levering.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik deze Kitchen&More kan aanbevelen als webshop.Alles prima geregeld.

Snelle en zorgvuldige service

Snelle service na bestelling, vriendelijk klantcontact aan de telefoon en de breekbare bestelling was zeer zorgvuldig ingepakt, waardoor deze ook helemaal goed is aangekomen de volgende dag!

Super snel geleverd

Fijne online shop... top!!

Uitstekend.

Heel mooi verpakt en een snelle levering. 5 sterren waard dus.

Zeer snelle levering dus goede service!!!

Een uitstekende, snelle, en duidelijke levering

Ik had twee verschillende producten besteld waarvan een niet leverbaar is, ik kreeg meteen een mail van kitchen & more met de informatie dat dit product niet meer leverbaar was maar dat deze wel besteld zijn en ik ze alsnog opgestuurd krijg maar dan wat later geleverd, het andere product wat ik ook had besteld kreeg ik wel meteen opgestuurd als ik dit graag wilde. Ik heb een erg snelle en duidelijke reactie gekregen van het bedrijf, bedankt hiervoor. Ik raad het zeker aan om hier te bestellen, de producten zijn van erg goede kwaliteit en de service is uitstekend

Snelle levering, goed product en prijs

Snelle levering, producten zijn kwalitatief goed en kwamen overeen met foto’s. Prijs prima.

Perfecte service

Goede beschrijving, afgeleverd binnen 24 uur. En mooie bordjes ook nog eens. Perfect.

Mooie producten

Goede communicatie, goede service

Tevreden over de service en de communicatie.

Vond het een beetje tegenvallen.

De standaard was scheef, en vond de onderzetters niet netjes afgewerkt.....standaard en onderzetters licht beschadigd. Maar we hebben het zelf opgelost om ze te spuiten....en nu zien ze er mooi uit.

Breed assortiment,voor elk wat wils

Vriendelijk, duidelijk, goede prijs kwaliteit verhouding. Het aanbevelen waard.

Goed werk geleverd

Goed dat een verkeerde zending zo vlug gecorrigeerd werd.

Perfekt

Mooi produkt, snelle levering en juiste prijs.

Super mooie glazen

Nvt

De bestelde pannen bleken niet gelijk leverbaar. Gelijk hierover geïnformeerd, en oplossingen werden aangedragen. Gekozen om 2 weken te wachten. Bestelde pannen kwamen vervolgens op de aangegeven datum en waren prima ingepakt.

Super snelle levering

Leuke spullen, zeer snelle levering en klantvriendelijk! Prima winkel en erg betrouwbaar!

Mooi servies voor een lief prijsje!

Mooi servies voor een lief prijsje!

Snelle en goede levering!

Leuke tapasplanken besteld voor kerstpakketten! Zondags besteld en dinsdag al in huis. Planken zien er goed uit.

Ook als het foutloopt komt het rap allemaal goed!

Mijn eerste bestelling kwam beschadigd toe en toen dacht ik,we zijn vertrokken voor een lange weg tegen dat ik een onbeschadigde bestelling zal ontvangen! Maar het tegendeel was waar,jullie zijn direct in actie geschoten waardoor ik een weekje later mijn bestelling in perfecte staat heb mogen ontvangen. Heel veel dank daarvoor.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.