goed, tevreden, goede service

borden besteld 3 soorten. diep, plat, en ontbijtborden. van 1 soort was de kleur er niet meer. worden meerdere opties geboden. krijgen alles in een andere kleur voor hetzelfde geld. dus goed geregeld. borden thuisbezorgd veel borden in stukken helaas. contact gehad en gelijk al bericht terug. foto's gemaakt van de schade en ze hebben gelijk nieuwe opgestuurd. paar dagen later kregen we die binnen. gelukkig wel heel. ze hebben een klein beetje kleurverschil en je kan zien dat ze grijze laag erover is geverfd en op sommige plekjes niet helemaal mooi ondergedompeld is geweest. maar is niet hinderlijk dus vind het prima zo. goede service, snelle reacties en oplossingsgericht.

Fantastisch bedrijf

Nieuw servies besteld Prachtig zeer gelijkend op de geplaatste afbeeldingen. Snelle nette levering. Snel en vriendelijk contact met het bedrijf via mail. Een bord had een kleine afwijking, keurig snel en naar tevredenheid afgehandeld!

Super mooi en perfecte levering!

Voor mijn 60 ste verjaardag heb ik mezelf een nieuw servies cadeau gedaan. Ik ben er héél erg blij mee, in het echt nog mooier dan op de foto's. Maandag besteld en dinsdag had ik het al in huis, helemaal top!

Snel en goede levering

ben heel tevreden over mijn bestelling . alles goed ingepakt verzonden.

snel en het juiste product

Snelle levering en mooie producten

Ik had een vraag over een product en ik had antwoord binnen 5 minuten. Zeer snelle levering en heel vriendelijke klantendienst. Een aanrader!

Mooi assortiment, makkelijk bestellen en razendsnel bezorgd!

Heel erg blij met de tajine die ik heb uitgezocht op de site om cadeau te doen. Bestellen was zo gedaan en mijn bestelling was direct de volgende dag in huis!

Uitstekende service

In april een braadpan gekocht waarvan de coating losliet. Vandaag een nieuwe gekregen van een ander merk. Het prijsverschil werd alleen in rekening gebracht

Snelle levering, borden waren goed verpakt en zijn nog mooier dan ik had gehoopt

Goede dienstverlening

Super snelle levering! Goedkoop! Erg blij!

Snelle service, mooi product

Ik kocht een houten bord van cosy & trendy als decoratieschaal. De dag erna werd dit al geleverd en we zijn er heel tevreden mee!

Super service

Mooie duidelijke site, goederen snel geleverd en keurig ingepakt.

Snelle levering , goede service

Een 24 delig servies besteld , de volgende dag werd het bezorgd. Het servies was goed en stevig verpakt , toch was er 1 bord kapot. Ik heb hiervan foto's verstuurd en binnen 5 minuten had ik al een reactie terug en werd er een nieuw bord aangeboden en die had ik de volgende dag ook al binnen. Ik raad dit bedrijf zeker aan !!

Levering oke, bereikbaarheid bedroevend.

De bestelling is keurig afgeleverd. We hadden echter wel een vraag over het product en hebben twee dagen achteréén gebeld. Iedere keer kwam de mededeling: al onze medewerkers zijn bezet, spreek een boodschap in en wij bellen u terug. Zoals gevraagd dat twee maal gedaan, maar tot op heden geen enkele reactie. Uiterst zwak.

Heel snel

Een aanrader

Uitstekend, maar ik mis de accesoires ....

Ik kan géén accesoires vinden om mijn Orion BBGrill verder uit te rusten ....

Dik in orde bij jullie

Onze eerste bestelling en alles is volgens afspraak afgeleverd. Superfijn.

Prima levering, geen enkel commentaar.

Fantastic

I ordered my tea for one and cannot be more happier with my purchase. The service was so quick and efficient would recommend to anyone who wishes to buy from the UK. Will definitely shop again.

Hele mooie horeca en betaalbare artikelen

Fijn product

Een punch bowl besteld met 8 glazen! Deze gaat van het weekend fijn gebruikt worden voor de sangria, heerlijk.!! De glazen bowl en lepel zijn in prima staat ontvangen. Echter hebben sommige glazen wat kleine krasjes. Ik zou ze terug kunnen sturen maar gelukkig struikel ik er niet over en is het te overzien. Wel een klein beetje jammer. Desondanks ga ik ze toch gebruiken. Hoe dit tot stand heeft kunnen komen, geen idee. Puntje voor kitchen&more. Misschien even een check naar de andere punchglazen. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de snelle levering en daarbij word je per email goed op de hoogte gehouden.

Hallo Ik ben tevreden met de snelle levering . Alleen ik had een sniplank besteld van 50 op 30 en heb ontvangen een van 40 op 30. Het was niet de bedoeling een snijplank te hebben maar we hadden het nodig voor een ander doel . Maar toch de snijplank van 40 was ook goed en hebben hem gebruikt .

Fantastische snelle service

Ik bestelde een fruitschaal. Binnen een uur een e-mail dat beoogde schaal uitverkocht was. Levering zou 6/8 weken duren. Ik kreeg direct drie alternatieven waar voor mij een goede tussen zat. Toon van e-mail was vriendelijk en uiterst correct. Top!

Mooie spullen

Leuke bordjes besteld! Bestelling was niet heel fijn ingepakt waardoor een klein item zoek was in het bubbeltjes plastic. 1 bordje te veel ontvangen. Alle bordjes geleverd in 3 verschillende kleuren Jammer dat een setje bordjes maar in 2 kleuren geleverd werd ipv de drie op de foto.

Geweldig, ik mailde een vraag in de avond en die werd nog diezelfde avond beantwoord.

Top service, goede producten. Prachtige stapelbare soepkommen!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.