Snelle levering en goede service

Een zeer goede service en snelle levering.

Dat was easy en snel met super kwaliteit

Keuze was snel gemaakt. Maar koop ik iets goeds? Gelukkig verrast bij aankomst al de volgende dag een kwalitatief super goed item mij zeer! Erg blij met de deksel. Wist tot voor kort niet eens dat je een losse deksel kon kopen! Bedankt Kitchen & More ! Robert

Tevreden.

Super snelle levering!!

Zocht iets voor 'n verzameling van 'n goede vriendin: was perfect in orde en levering volgens afspraak. Kom zeker terug bij jullie!

snelle levering.

porto kosten erg hoog.

met pasen een bestelling gedaan, wou fout herstellen met de chat, maar dit lukte niet. zat toen vast aan de betaling met afterpay en aan verzendkosten die ik wou bespreken omdat ik voor het aangekochte bedrag hoog vond. na de feestdagen wou ik dit bespreken maar kreeg geen gehoor hierover, het was niet bespreekbaar. heb toen het bedrag betaald maar ik zal nooit meer iets bij hun bestellen.

alles goed

alles goed

Ik heb jullie al aanbevolen aan familieleden . Wat een service ! Doe zo verder .

Prima website, snelle levering, duidelijke informatie. Ik vond alleen de portokosten wat hoog.

Alleszins orde en stipt geleverd ondanks Corona maatregelingen !!!

Alles wat ik tot nu toe heb besteld werd netjes ingepakt en optijd bezorgt, zelfs in deze corona tijd. Echt een Aanrader

Snel bezorgd, goed verpakt, kwalitatief goed spul

Snel bezorgd, goed verpakt en kwalitatief goed spul

Snel en goed en juist geleverd

We bestelden rond het paasweekend en toch was het er snel zeer veilig verpakt. De frietmachine die we kochten was bij hun wel duurder dan op andere sites. Ook zijn de verzenkosten nog al hoog.

Ik had 2 borden besteld. Die waren zo goed ingepakt zodat er ook niks mee kon gebeuren. Wellicht een tip niet zo'n grote doos te gebruiken

Snel geleverd, goed product

Wij hebben een frituurpan besteld waar weinig aan kapot kan, namelijk een die je op het gasfornuis zet, dit na ervaringen met andere pannen van goede merken die er steeds na een jaar of wat mee ophouden. Deze pan werd snel bezorgd en we zijn er blij mee.

Snel en goed.

Snel en een goed product geleverd. Omschrijving op de site is prima om het juiste te bestellen.

Tijdige en correcte levering

Voldoet aan de verwachtingen

Alles dik in orde dank u

Snelle en correcte service

Snelle levering. Serviesgoed goed verpakt dus heel overgekomen. Niks te klagen dus

Goeie snelle service niettegenstaande moeilijke omstandigheden

Aan te bevelen.

Perfecte bedrijf met vriendelijke mensen en die via chat je vragen goed beantwoorden en je precies antwoord op je vragen geeft. Een hele snelle levering ene dag besteld andere dag in huis. in een woord Geweldig. Zeer tevreden en dus een dikke pluim.

Snelle levering en goede kwaliteit

Erg tevreden

Perfect product en zeer snel geleverd (ondanks de Pasen)

De heat deflector was perfect conform informatie op website. Ondanks de Pasen zeer snel geleverd. Super communicatie op website.

bestek viel me tegen maar service goed

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.