Top snelle service

Kreeg mijn product snel binnen,snelle service

Vlotte service. Groot aanbod. Super

Makkelijk bestellen en snelle levering

Zie boven En als aanvulling; goede prijs

Bestelling snel bezorgd

Vandaag besteld, morgen in huis, helemaal goed

Snelle service, duidelijke website

Snelle verzending, scherpe prijzen

Super product en levering!

Mijn ervaring is super geweest! Het product is precies zoals weergegeven op de website en dus zoals verwacht. Snelle levering zelfs nu tijden de situatie rondom het coronavirus.

Gewoon hartstikke goed.

Goede prijs, prima verpakt en snel geleverd.

mooi product, goede prijs

snel geleverd, product zoals omschreven, goede prijs!

Snelle en vlotte levering...! Al plezier gehad van mijn pasta machine...!

De bestelling werd snel en netjes afgekeverd ondabks de Coronatijd

Super service!

Snel geleverd en mooie producten

Goede service ,snelle levering

Goede service ..snelle reactie op mail, en producten snel geleverd ..top zou het iedereen aanraden 👌

Erg goed

De bestelling is in een paar dagen thuis, bezorgers zijn erg beleefd. Het product is goed. 👍‼️

Bij deze heel tevreden. Binnen 24 uur geleverd en precies wat ik wilde. Ook de kortingsbon voor de volgende aankoop was een aangename verrassing!

Vlotte samenwerking. Snelle levering

Tevreden over de service en snelle levering

alles zoals je dat zou wensen

vrijdag besteld zondag volgens indicatie geleverd

Goed bedrijf mooie producten en snelle levering! Helaas was 1 kopje een beetje beschadigd maar daar werd snel op geanticipeerd! Zeer tevreden, aanrader!!

Heel tevreden

De ene dag besteld De volgende dag had ik mijn bestelling in huis Super

Snelle levering en een goed product

Een spannender gekocht voor een goede prijs, de volgende dag in huis. ⁹

Fast and correct delivery

I have ordered a chopping board and within 2 days was in house. Good and fast service

WAT IS EEN INDUCTIEKOOKVUUR?

Misschien is mijn Nederlands niet zo goed, maar het woord inductiekookvuur ken ik niet. Ook fysisch klopt deze terminologie niet, want er is bij inductie geen sprake van vuur. Alleen van warmte. De Gebruiksaanwijzing spreekt van het inductiekookvuur 'niet op maximale stand plaatsen'. Op welke stand van het vermogen maximaal dan wel?

Super snelle en correcte levering

Voor herhaling vatbaar! Servies was super verpakt

Levering is zoals verwacht

snelle levering van het juiste produkt super

bestelling dag erna al in ontvangst genomen zeer goed verpakt en juiste produkten

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.