Bestelling

Correcte en snelle verzending

Super bezorgt

Heel vriendelijk en een goede bezorging mooie spullen

Top product, super snelle levering!

Hadden een inductie-adapter nodig om onze tajine uit te testen. 's Avonds besteld, de volgende middag al geleverd en... het werkt perfect!

Uitstekende, snelle service.

Ik had snel een inductie-adapter nodig omdat ik voor mijn verjaardag een tajine gekregen had. Vandaag besteld, morgen geleverd. Keurig!

Bestellen levert niet verwachte resultaat.

Aangezien ze voor 1 bestelling 2 keer mailen of je een review wilt plaatsen doe ik dat maar. Na het plaatsen van een bestelling krijg je meteen mail voor je account. Daar had ik niet om gevraagd en ook geen behoefte aan. Maar als dat alles was ook geen ramp. Vervelender werd het dat je een bezorgdatum aan kunt geven. Deze heb ik bewust een dag later gezet omdat er anders niemand aanwezig was om het pakketje aan te nemen. Blijkt dat ze hier niets mee doen en het pakketje meteen de volgende dag verstuurd wordt. Bied dan niet de optie aan om een bezorgdatum aan te geven. Het product lijkt tot nu toe prima maar de werking van de website kan beter.

Mooie leisteenborden en ook nog heel vlug ontvangen

Snelle en nette verzending

Het servies werd snel en stevig verpakt verzonden. Ik had extra betaald voor avondlevering maar helaas bracht PostNL het pakket in de ochtend. Ik kreeg netjes direct de extra kosten terug. Super dus!

Sjiek servies.

Tijd geleden zwart servies besteld. En heb nog een setje erbij gekocht. Zeer tevreden.

Efficiënt en snel

's avonds besteld de volgende dag in huis beter kan niet

goede omschrijving van het artikel

besteld vanuit Belgiê en artikel reeds twee dagen ter plaatse . Wel geen mail van postNL vor track en trace

Wat een service!!

Ook op vrijdagavond en zaterdagmorgen een snelle reactie. Bovendien bijzonder vriendelijk.

Bestellen, betalen, bezorgd

Zoals het hoort, ga zo door!

Alles klopte bij deze firma

Alles klopte , van de website, afleveren en zeker de zorgvuldige verpakking

supersnelle levering

savonds besteld, volgende dag geleverd. gietijzeren grillpan ronneby bruk is een topproduct

Goed, mooie keuze en snel geleverd

Uitstekende service

Ik had een hele leuke posoleine frietzak met houder besteld voor mijn zoon, maar toen hem binnen kreeg bleek er een barst in te zitten.(dus hij heel erg teleur gesteld) Heb toen gelijk gemailt en gebelt, en kreeg volgende dag al een nieuwe, echt super service.

Alles prima in orde.

Snel en duidelijk en goed materiaal

Mooie panneset besteld die echt de moeite waard is. Snelle levering en alles netjes en goed verpakt, de pannen zijn top om in te koken en te bakken een echte aanrader

Mooi productaanbod

Mooie producten, snelle levering, goed beschermd verpakt.

weer een bedrijf wat afspraak niet nakomt

1e bestelling gedaan . perfect geleverd de dag er op. 2e bestelling gedaan , niets geleverd . pas als je gaat bellen krijg je te horen dat er nog betaald moet worden ! , na enig navragen blijkt er wel betaald te zijn door mij , en krijg ik de producten geleverd , maar wel later

Mooie dingen snel geleverd!

Makkelijk producten zoeken . Mooie fotos makkelijke afhandeling

Snelle afhandeling

Alles was goed ingepakt en de volgende dag had ik mijn bestelling al. Fijne service

Volgens afspraak en goed

Duidelijke website, snel geleverd, goed verpakt. Kortom, prima toko.

Goede service! Twee borden waren kapot, vrijdag avond gemeld en zaterdag had ik alweer nieuwe!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.