geen (onaangename) verrassingen

Product werd snel geleverd en beantwoordde volledig aan de beschrijving en onze verwachtingen.

Meedenkend en snel

Prima service. Meedenkend en snel

Vlotte levering en prima product

Mooi en snel

Mooie soepkoppen en snel gerevelrd

Snelle verzending en netjes verpakt

Mooie pastaborden! Ben er erg blij mee! Lang gezocht naar de juiste maat... deze zijn perfect.

Had serviesje besteld en 2 dgn later aan gekregen in België !Goed verpakt omdat het breekbaar was ! Perfect

Redelijk goede prijs, snelle levering

De levering was echt verrassend snel en efficient. De aangeboden prijs was ook redelijk laag ivt andere sites.

Goede spullen, snelle verzending, keurig ontvangen

Heel tevreden!

Goede service.

snel en goed verpakt

binnen 24 veilig geleverd.

geweldig!

snelle levering, goed kwaliteit

Welk een klantvriendelijkheid

klantvriendelijk en snel. Mooie produkten precies naar mijn smaak.

keurig en snel geleverd

de bestelling as keurig en snel geleverd volgens afspraak

Topproducten en snelle levering!

Topproducten en snelle levering!

Website was eenvoudig en klant vriendelijk. Bestellen was heel makkelijk en alles duidelijk aangegeven. Besteld item was netjes en veilig verpakt en heel snel geleverd.

Snelle bezorging, na 1 defect gelijk een nieuwe pan gehad

2 wokpannen besteld. 1 bleek niet in orde. Gelijk gemaild en gebeld. Kreeg direct een nieuwe pan toegestuurd, dag later in huis. Oude pan hoefde niet retour. Supergoede service!!

Bestelling

Correcte en snelle verzending

Super bezorgt

Heel vriendelijk en een goede bezorging mooie spullen

Top product, super snelle levering!

Hadden een inductie-adapter nodig om onze tajine uit te testen. 's Avonds besteld, de volgende middag al geleverd en... het werkt perfect!

Uitstekende, snelle service.

Ik had snel een inductie-adapter nodig omdat ik voor mijn verjaardag een tajine gekregen had. Vandaag besteld, morgen geleverd. Keurig!

Bestellen levert niet verwachte resultaat.

Aangezien ze voor 1 bestelling 2 keer mailen of je een review wilt plaatsen doe ik dat maar. Na het plaatsen van een bestelling krijg je meteen mail voor je account. Daar had ik niet om gevraagd en ook geen behoefte aan. Maar als dat alles was ook geen ramp. Vervelender werd het dat je een bezorgdatum aan kunt geven. Deze heb ik bewust een dag later gezet omdat er anders niemand aanwezig was om het pakketje aan te nemen. Blijkt dat ze hier niets mee doen en het pakketje meteen de volgende dag verstuurd wordt. Bied dan niet de optie aan om een bezorgdatum aan te geven. Het product lijkt tot nu toe prima maar de werking van de website kan beter.

Mooie leisteenborden en ook nog heel vlug ontvangen

Snelle en nette verzending

Het servies werd snel en stevig verpakt verzonden. Ik had extra betaald voor avondlevering maar helaas bracht PostNL het pakket in de ochtend. Ik kreeg netjes direct de extra kosten terug. Super dus!

Sjiek servies.

Tijd geleden zwart servies besteld. En heb nog een setje erbij gekocht. Zeer tevreden.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.