Prima verzorgd, snelle levering

Prima service en kwaliteit

Je krijgt wat je ziet op deste, prima service en kwaliteit

Goede levering

Nette levering en zoals op de website is beschreven. Het artikel is zoals op de foto's.

Snel ontvangen!

Serveerplanken waren precies zoals verwacht. Goede foto's en omschrijving op de website. Snel geleverd! Heel fijn!

Klantvriendelijk en zeer snelle levering

Heb hier ca.2 jaar geleden een pannenset gekocht die ik alleen hier heb gezien. Ben er zeer tevreden over, ze zijn nu nog als nieuw en heb direct een andere set ( Bordeaux)erbij gekocht om het een compleet geheel te maken. Een supermooie collectie , Heel vriendelijk advies gekregen.

Goede levering, met een minpuntje

Na de bestelling, kreeg ik het pannetje de volgende dag thuis. Het bestelproces is goed geregeld, je wordt goed op de hoogte gehouden. Het was alleen jammer dat het schroefje dat de steel aan het steelpannetje vast moet houden, los zat, waardoor de steel alle kanten op draaide. Gelukkig bezat ik een schroevendraaier en heb ik het zelf maar aangedraaid.

Snel en betrouwbaar!

Alles was goed ingepakt. Glaswerk goed aangekomen.

Super snel en exact geleverd wat we wilde kopen

Helemaal top!!

Snelle bezorging, servies zeer degelijk ingepakt.

Servies besteld, zeer snelle bezorging. Alles was goed ingepakt, zodat er niets kapot kan gaan. Zeker aan te bevelen.

Snelle levering / perfect product

Fijn winkelen, leuke combi kortingen (acties) duidelijke uitleg wat het product is en heeft. Ik kom vaker terug!

Bestellen is makkelijk, snel geleverd en keurig verpakt

Wat een geweldige service!

Ik heb hier een servies besteld maar deze was 6 delig en ik wilde dat graag uitbreiden naar 8 delig en stuurde een mailtje. Binnen no-time kreeg ik een mail terug met daarin supernetjes allemaal linkjes per serviesstuk om deze heel gemakkelijk bij te kunnen bestellen. Het servies is echt prachtig en alles was keurig verpakt; we zijn er heel erg blij mee!

Duidelijk en snel

Duidelijke en overzichtelijke site. Snelle levering

Bestelling en levering verliepen goed en gemakkelijk

Het product dat ik bestelde was zodanig dat ik met plezier een vervolgbestelling heb gedaan

Snel en makkelijk

De website en het bestellen werkt makkelijk, de levering was snel en ongeschonden.

Binnen toegezegde termijn geleverd. TOP!!!!

Heel klantvriendelijk

Pakket was niet geleverd omdat de koerier het adres niet vond. Contact opgenomen via mail om adres toe te lichten. Volgende dag pakket aangekomen. Tof

Uitstekend.

Zeer snele levering en het poroduct voldoet aan mijn verwachtingen .

prefect

Zeer mooie kwaliteit spullen, erg snelle levering, goed verpakt, prima servies..

Snelle service en order goed uitgevoerd

Pakket was prima verpakt en zonder problemen in ontvangst genomen

Leuke mokken besteld. Dinsdag besteld en woensdag netjes verpakt geleverd.

Duidelijk proces...klantvriendelijk en snel bezorgd

Gebruiksvriendelijke site..snelle, inzichtlijke en correcte aflevering. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

zeer snelle levering, ook naar België

Product was goed beschreven op de site en was exact wat ik verwachtte. Zeer snelle levering, in minder dan 24u was het pakket aangekomen in België.

Top besteld en geleverd en een prachtig servies

Fijn betrouwbaar klantvriendelijk bedrijf wat een top product levert.

Geweldige ‘ tapas’ plank in gebruik

Intussen tweede zelfde ‘tapas’ plank besteld ziet er gezellig uit op de tafel en je kunt er erg veel ‘tapas’ hapjes op kwijt.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.