Erg klantvriendelijk en inhoudelijk goede adviezen

Via de mail begrip en hulp gekregen bij het gebruiken van kortingscode. Goede adviezen mbt de aankoop.

Snelle en eerlijke service

Snel geleverd, goed en eerlijk advies. Supermooi servies!

Uitermate tevreden

Goed bereikbaar, snelle levertijd en fijne service

Prima!!!

Ik had mijn bestelling de volgende al de volgende dag! keurig.

Heb er al 2 keer mee gekookt echt fijn is die

Maar die blijft alleen niet meer zilver word geel. Maar ja maak niks fijn ding

Snel en correct

De levering van mijn pakket was heel snel en mijn bestelling was ook correct.

Telefonisch goed geholpen bij een vraag van mij na mijn onjuiste eerste bestelling. Snelle levering van de producten en ook het terugstorten van het bedrag van mijn teruggestuurde product ging bijzonder vlot.

Prima webwinkel!

Prima webwinkel! Ruime sortering! Snelle levering en veilige betalingswijze! 👍

prima service

prima service

Eerste aankoop gelijk TOP

Vlotte levering, product is wat 't beloofd.

Alles is zoals staat vermeld

Mooi produkt, snel geleverd.

Nog niet eerder bij Kitchen & More gekocht en ik ben nu een tevreden klant.

Zo zoals het moet zijn

Helemaal tevreden.

Mooi servies en snel bezorgt

Mooi servies goed verpakt en mooi snel geleverd

Zeer goede ervaring

Telefonisch direct bereikbaar en goed advies gekregen. De bestelde producten snel (volgende dag) in huis.

Jammer dat mijn product kapot is geleverd.

De bestelling is gewoon goed en vlot verlopen. Geen klachten daarover. Maar bij het uitpakken zag ik direct dat het bijbehorende hard plastic bakje aan alle kanten gescheurd was. Daarom retour gezonden. Heel jammer.

Snel in huis, duidelijke website

Mooie en overzichtelijke website. Bestelling was snel in huis. ook het aanbod is ruim!

Klasse

Goede en snelle levering

Super mooi

Ik heb 2 x een eetservies en een pannenset gekocht, heel mooi en goed verpakt aangekomen. Er ontbrak 1 dinerbord, maar met 1 mailtje was het meteen opgelost. Ik heb een paar dagen later meteen nog 1 eetservies gekocht, mocht er iets stukgaan heb ik altijd reserve..... Prijs - kwaliteitsverhouding is zeker goed!

super service

je hebt snelle reactie en super service

Bestelling op maat en snel!

Prima service!

Overzichtelijke site en een snelle levering.

goede verkoper

Is nog beter dan op foto

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.