Kitchen&More

Goed product. Snelle levering.

Snelle nette levering

In de middag wat spullen besteld waaronder wat glaswerk. Binnen 24 uur stond pakket bij ons binnen. Goed verpakt en al het glaswerk netjes dubbel in bubbeltjes plastic. Goed verzorgt

Levering kwaliteitproducten

Klantgericht, vlotte levering en goede prijs- en kwaliteitverhouding.

Super fijne service en goede producten

Direct na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik een mail dat het grote bord nog niet leverbaar was, omdat het nog in productie was. Kreeg toen netjes de keus of ik met de gehele bestelling wilde wachten of wel alvast het deel wilde ontvangen dat op voorraad was. Er werd zelfs rekening gehouden met het feit dat we op vakantie gingen en de bezorging is netjes daar omheen gepland. Verder ging het contact super vlot: zelfs op zondag kreeg ik reactie! En de producten zijn ook top: ze zien er super mooi uit en van goede kwaliteit. Blij met m'n aankoop!

Snelle levertijd, en probleempjes worden á la minute opgelost

30 borden besteld, helaas maar 23 in voorraad. Er werden direct allerlei oplossingen via de mail voorgesteld.

Olieflessen, superleuk en snel geleverd

Ik heb een setje van 2 olieflessen en een azijnflesje besteld. Superleuk, goede prijs en vlot geleverd.

goede en snelle levering

mooie artikelen . snel in huis

Het bestelde product voldeed aan mijn wens en een snelle levering

Hele goede service!

Hele goede service, ze denken echt met je mee als er een probleem is.

goede service en snelle levering

product voldoet aan de verwachtingen

Naar verwachting.

Ik had de olie messenset besteld. Deze werd na 1 werkdag bezorgd zoals de site beloofd. De flessen zaten allemaal netjes ingepakt met een extra doos en vulling om het glas te beschermen.

Geleverd volgens verwachting

Mooie spullen, makkelijk bestellen en vooral tipser ice (zeker aan telefoon).

Mooi servies besteld. Eerst gebeld voor als er iets kapot zou aankomen. Zou geen probleem zijn. Helaas was 1 kommetje kapot, maar had binnen paar minuten reactie via de mail. Echt super. Het servies is een kado, dus weet niet of het blijft....maar weet wel waar ik volgende servies bestel. Bij Kitchenandmore!

Geweldige positieve ervaring gehad

Ik had mijn bestelling al geplaatst en ontdekte dat ik 2 foute borden had besteld. Na een telefoontje werd mijn bestelling stopgezet en hersteld. Super aardig en oplossings- en klantgericht!

Perfecte service

Het product ( 2 steelpannen ) die ik had besteld waren niet meer voorradig en niet bij te bestellen. Na mail wisseling werd mij gevraagd of een andere kleur van de pannen geen bezwaar was, hier had ik geen moeite mee. Alleen zaten er dan wel 2 deksels bij die normaal € 10.00 pst kosten. In dit geval kreeg ik deze er gratis bij. Dat maak je tegenwoordig niet vaak meer mee zo’n mooie service. Dus 👍👍👍👍👍van mijn kant. Met vriendelijke groet, Lenny

Ik heb mijn bestelling in een dag goed thuis ontvangen. Een van de bestelling was niet in orde meteen een nieuwe gekregen ik vind prachtig ik wardeer klantvriendelijkheid en klant belang .

Fijne webshop mijn betaal app werkte niet 1telefoontje en geregeld was het

Gewoon goed

Had foutje gemaakt in mijn email adres. Er achteraan gemaild en ik kreeg direct reactie. Fout werd hersteld en de bevestiging werd meteen alsnog verzonden. Service ! Het bestelde was exact zoals weergegeven en vlotte levering. Gewoon wat je wilt bij een online bestelling.

Nette webshop

Positief

Precies wat we besteld hadden

Precies wat we besteld hadden

zeer snelle levering, ga zo door.

mooi servies en perfecte snelle levering

Snel een goede kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Hele goede service een snelle levering.

Vandaag besteld, morgen huis. Mooi product.

mooie producten en snelle levering

duidelijk snel goed mooie producten

Goede service!

Hele goede service snelle levering.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.