Snel en goed

Het artikel is als cadeau bedoeld en is dus nog niet door de persoon in kwestie uitgepakt. Bestelling en levering daarentegen ging snel en probleemloos.

Snelle en goede levering van een mooi product.

Zie boven

Mooi en vlug bezorgd!!

Mooi en vlug bezorgd!!

Prima prijs goed en snel ontvangen

Snelle levering, goed servies 👍

Top geregeld

Overzichtelijke site, snelle levering, goed verpakt, aanrader, een dikke 10

UITSTEKEND!

Overzichtelijke site. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en deze is ook snel geleverd. CHAPEAU!

Goede snelle levering

Producten makkelijk te vinden, bestelling vlot afgeleverd!

Snelle levering en goede prijs

Ik heb servies bijbesteld via deze site. Goedeprijs en uitstekend ingepakte en snelle levering. Heel praktisch!

Leuke spullen voor in huis!

Goede kwaliteit en leuk om als cadeau te geven.

Kwaliteitsproducten; Snelle levering; Aangename prijs!

Verbaasd, dat ik nog niet eerder van deze online-shop gehoord had. Maar nu heb ik er een 'snelkoppeling' van gemaakt. Een aanrader!

Kitchen&More komt heel betrouwbaar over en het is ook zo.

Ik ben blij met het product. Het is keurig verzonden en ook werd je goed op de hoogte gehouden wanneer het product geleverd zou worden. Al met al Kitchen&More geeft je vertrouwen.

Goed verpakt en lekker volgende dag al in huis.

Goede snelle service

Top bedrijf ! Goede service en snelle levering. Top

Makkelijk te bestellen en prima snelle levering! Top!

Goede ervaring. Gaan we meer doen!

Tussenin

Ik had 2 taartplateaus besteld van het merk cosy&trendy. Vol enthousiasme pakte ik de taartplateaus uit en zag dat ze niet echt wit waren maar meer dof wit. Ook zag ik dat de taartplateaus zijn staan. Ik vond dat zooooo erg want had ze namelijk bestelt voor een feestje en zat dus zonder taartplateaus.

volgende dag geleverd en prachtig product

correcte levering, mooie producten

Goede service!

Servies is prima,zeer blij mee en vooral goed ingepakt,dag na bestelling al geleverd.

Perfecte online shop-ervaring!

Gemakkelijke website, scherpe prijzen, snelle bezorging in solide verpakking (glazen!)

Goede levering

Goede levering en snel.

Top kwaliteit!!

Echt goede kwaliteit.

Snelle levering en direct contact

Snelle levering en bij defect directe oplossing met contactpersoon. Heel prettige ervaring.

Inductiekookplaat adapter noot van gehoord, nu wel en het werkt we kunnen onze dure pannen behouden.

Wokpan

Hier was de wokpan te verkrijgen die aan mijn wensen voldoet. Telefonisch nog wat vragen gesteld waar direct het juiste antwoord op werd gegeven. Daarna besteld. Snel en correct geleverd.

Gewoon super zowel produkt als bedrijf.

We waren al even op zoek naar een nieuw servies en hadden al'overal gekeken maar niks gevonden. Bij kitchen and more een enorme keuze en precies wat we zochten. Het ziet er niet alleen mooi uit het is ook nog van een prima kwaliteit . We hadden er meteen succes me bij de eerste visite. Ook een super snelle service , de vraag na de bestelling reeds ontvangen IN BELGIË dan nog wel . Een aanrader Kitchen and more ,meer moet dat niet zijn !

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.