Mooie spullen, makkelijk bestellen en vooral tipser ice (zeker aan telefoon).

Mooi servies besteld. Eerst gebeld voor als er iets kapot zou aankomen. Zou geen probleem zijn. Helaas was 1 kommetje kapot, maar had binnen paar minuten reactie via de mail. Echt super. Het servies is een kado, dus weet niet of het blijft....maar weet wel waar ik volgende servies bestel. Bij Kitchenandmore!

Geweldige positieve ervaring gehad

Ik had mijn bestelling al geplaatst en ontdekte dat ik 2 foute borden had besteld. Na een telefoontje werd mijn bestelling stopgezet en hersteld. Super aardig en oplossings- en klantgericht!

Perfecte service

Het product ( 2 steelpannen ) die ik had besteld waren niet meer voorradig en niet bij te bestellen. Na mail wisseling werd mij gevraagd of een andere kleur van de pannen geen bezwaar was, hier had ik geen moeite mee. Alleen zaten er dan wel 2 deksels bij die normaal โ‚ฌ 10.00 pst kosten. In dit geval kreeg ik deze er gratis bij. Dat maak je tegenwoordig niet vaak meer mee zoโ€™n mooie service. Dus ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘van mijn kant. Met vriendelijke groet, Lenny

Ik heb mijn bestelling in een dag goed thuis ontvangen. Een van de bestelling was niet in orde meteen een nieuwe gekregen ik vind prachtig ik wardeer klantvriendelijkheid en klant belang .

Fijne webshop mijn betaal app werkte niet 1telefoontje en geregeld was het

Gewoon goed

Had foutje gemaakt in mijn email adres. Er achteraan gemaild en ik kreeg direct reactie. Fout werd hersteld en de bevestiging werd meteen alsnog verzonden. Service ! Het bestelde was exact zoals weergegeven en vlotte levering. Gewoon wat je wilt bij een online bestelling.

Nette webshop

Positief

Precies wat we besteld hadden

Precies wat we besteld hadden

zeer snelle levering, ga zo door.

mooi servies en perfecte snelle levering

Snel een goede kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Hele goede service een snelle levering.

Vandaag besteld, morgen huis. Mooi product.

mooie producten en snelle levering

duidelijk snel goed mooie producten

Goede service!

Hele goede service snelle levering.

Snel en goed

Het artikel is als cadeau bedoeld en is dus nog niet door de persoon in kwestie uitgepakt. Bestelling en levering daarentegen ging snel en probleemloos.

Snelle en goede levering van een mooi product.

Zie boven

Mooi en vlug bezorgd!!

Mooi en vlug bezorgd!!

Prima prijs goed en snel ontvangen

Snelle levering, goed servies ๐Ÿ‘

Top geregeld

Overzichtelijke site, snelle levering, goed verpakt, aanrader, een dikke 10

UITSTEKEND!

Overzichtelijke site. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en deze is ook snel geleverd. CHAPEAU!

Goede snelle levering

Producten makkelijk te vinden, bestelling vlot afgeleverd!

Snelle levering en goede prijs

Ik heb servies bijbesteld via deze site. Goedeprijs en uitstekend ingepakte en snelle levering. Heel praktisch!

Leuke spullen voor in huis!

Goede kwaliteit en leuk om als cadeau te geven.

Kwaliteitsproducten; Snelle levering; Aangename prijs!

Verbaasd, dat ik nog niet eerder van deze online-shop gehoord had. Maar nu heb ik er een 'snelkoppeling' van gemaakt. Een aanrader!

Kitchen&More komt heel betrouwbaar over en het is ook zo.

Ik ben blij met het product. Het is keurig verzonden en ook werd je goed op de hoogte gehouden wanneer het product geleverd zou worden. Al met al Kitchen&More geeft je vertrouwen.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.