Quick delivery great product

Added to my bookmarks

Mooie producten, snelle levering, goede service

Ruim assortiment en snel geleverd. Geen kleine lettertjes, spullen goed verpakt en backorder ook snel verwerkt. Snel antwoord op vragen dus service beter dan in winkels!

Zoals services hoort!

Super snel geleverd en erg goed verpakt. Blij met de mooie aankoop!

Prima kwaliteit, supersnelle levering

Twee uur sneller geleverd dan aangekondigd!

mooi product

mooi product gekocht en snel geleverd

Fijne webwinkel met goede service

Deze webwinkel heeft een goed assortiment voor een goede prijs, de levering is vlot en de site is duidelijk. Ik zal deze site zeker aanraden.

Snelle levering en mooie overzichtelijke site.

Prima service! Jammer van de breuk.

Deel van bestelling was beschadigd aangekomen. Naar mijn mening had het iets beter ingepakt mogen worden. Steen op steen gaan altijd kapot bij verzenden. Doe er dus een kartonnetjes tussen de volgende keer. afhandeling was prima. Deel van het bedrag is teruggestort, maar daardoor heb ik niet mijn volledige bestelling ontvangen. Contact was overigens prima en naar volle tevredenheid.

Precies wat ik zocht!

Fijne witte tafelloper van goede kwaliteit papier! Ben er blij mee!

Supersnelle service

Goede kwaliteit tafelpapier en supersnel bezorgd.

Aanrader!

Mooie producten Snelle service Zeer goede prijs kwaliteits verhouding

Perfect set

Bedankt voor alles. Ik ben blij en tevreden

Zeer snelle levering en de pannen zijn precies zoals de beschrijving.

Een ruime keuze en scherp geprijsd.

Super service. Koning in klantgerichtheid.

Heb diverse dingen via de site besteld, waaronder de cuphouder in de vorm van een theepot. Supergaaf maar helaas passen de cups van Dolce Gusto daar niet in. Was niet bekend bij hun. Heb suggestie voor een andere gedaan en deze is na een check door hun door mij alsnog besteld. Hierop korting gekregen vanwege het ongemak. Bedrijf denk goed mee en neemt suggesties van klanten ter harte en reageert snel op deze zaken. Dat is dus de SUPER SERVICE die ik bedoel. Zou ze zeker aanbevelen.

Snelle goede service & More

Bestellen gaat makkelijk en snel op de website. In mijn geval een pannenset. Prijs/kwaliteit-verhouding is prima. Alles keurig verpakt geleverd in een hanteerbare grote doos. Helaas toch een kleine beschadiging aangetroffen op een van de pannen. Dit is via mail snel opgelost door de klantenservice, volledig naar mijn tevredenheid! Ik beveel Kitchen & More van harte aan!

Té snelle levering

Goed product voor een prima prijs, echter was er geselecteerd om het pakket op Dinsdag (thuis) in ontvangst te nemen. Het pakket werd de vrijdag daarvoor al geleverd, Daar er niemand op Vrijdag aanwezig was werd het pakket doorgezonden naar het depot, waar het afgehaald moest worden. Buiten de afstand naar het depot, kostte dit extra tijd.

Snelle levering, netjes verpakt, goede prijs,overzichtelijk website Voor mij een top website ga zeker hier vaker winkelen

De ene dag besteld en de andere dag direct geleverd. Netjes verzorgd. Super

Top pannen en erg goed verzonden

Top service!

Snelle service en top kwaliteit! Ben erg blij met de producten!

Zo heurt het

Vanaf de kennismaking via hun heldere site tot en met de thuislevering is alles goed verlopen. Kwaliteit versus prijs is uitstekend. Fijn ook dat mijn VVV bon kon worden verzilverd.

Snelle levering en een overzichtelijke site

Overzichtelijke site en snelle levering

Precies het product waar ik lang naar gezocht heb

Precies het product waar ik lang naar gezocht heb en bij kitchen en More gevonden heb... MORE het goede woord .

Het servies was super veilig ingepakt.

Snelle levering.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.