Pluspunten

Supersnel geleverd.

Jammer dat PostNL geen levertijd kon aangeven.

Pluspunten

Duidelijke web-site, snelle en keurige levering, prima product omschrijving en redelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Heel attent om in een mailtje een vervangend product voor te stellen omdat het bestelde product uitverkocht was. Geen tijdverlies!

Pluspunten

Helaas was de deksel van de door ons bestelde tajine kapot. Een dag later hadden we al een andere deksel in huis. Betere service en klachten afhandeling kan gewoon niet. Perfect!!

De service is al al zo goed, dat kan gewoon niet beter!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aardige mevrouw via de chat gesproken.

Factuur mag wat overzichtelijker en de bezorging was niet correct. Als ik dan tóch verzendkosten moet betalen, wat bij heel veel bedrijven niet het geval is, dan moet ik er ook van uit kunnen gaan dat er op tijd geleverd wordt.

Pluspunten

Goede en snelle levering. Mooie borden en een leuke kleur! Zeker een aanrader :)

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Het serviesgoed was ook goed verpakt.

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering.

Pluspunten

Snelle en goede levering Er werd zelfs nog gebeld ter controle Want mijn pannen konden niet op inductie Maar ik kook op gas Dus dat was prima Zeer tevreden en als ik weer wat nodig ben Dan bestel ik het zeker hier weer

Pluspunten

Supersnelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering van een goed product

graag minder plastic verpakking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel vriendelijk geholpen madat mijn bestelling niet op tijd werd gebracht

Me 2e bestelling die niet de volgende dag werd bezorgd, miss handig als dat niet aangegeven word op de site

Pluspunten

Keurig afgehandeld

Pluspunten

Snelle levering, prima product

De schaar bij de messenset paste er absoluut niet origineel bij en was van zeer minderwaardige kwaliteit

Pluspunten

Snelle levertijd

Geen. Prima zo

Pluspunten

Heldere website, duidelijke communicatie, snelle service. De producten waren ook erg goed ingepakt.

De verzendkosten vielen mij tegen. Ik zou verwachten boven een bepaald bedrag geen verzendkosten te hebben.

Pluspunten

super snelle levering!

Pluspunten

- Snelle reactie - Goede service - Vriendelijk personeel

Niet

Pluspunten

Zoals altijd weer keurig en op tijd bezorgd!

Pluspunten

Goed product en een snelle accurate verzending

Pluspunten

Ik ben blij met het product..maar hoort de binnen kqnt ook niet vqn kpper te zijn??

De al gebruikte dozen,wekken bij mij argwaan. Het natuurlijk wel een goede initiatief...

Pluspunten

Snelle levering, gedetailleerde informatie over het versturen van het produkt, helder webshop

Pluspunten

Koppen zijn mooi, gebruiksvriendelijk en origineel.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.