Mooie producten

Mooie producten voor een redelijke prijs, goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en prima verpakt.

bestelling klopt

goed verpakt. Op tijd geleverd

Fantastische communicatie

Ik ben zo onwijs tevreden over hun service, het product dat ik had besteld was niet voorradig maar ik kreeg binnen een dag een mailtje met mogelijke alternatieven. Ik heb dus een alternatief besteld, nu was er iets mis met een van de spatels die ik had besteld. Anita is er gelijk achteraan gegaan en na een aantal updates over de status van de nieuwe spatel heb ik binnen een week een vervangende. Heel erg bedankt voor de service, super tevreden

Zeer snelle & correcte levering

Het bestelde product voldeed volledig aan de verwachting en werd supersnel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hele goede service

Zelfs s’avonds mail contact gehad over een bestelling en nog compensatie gehad voor het wijzigen van mijn bestelling ivm lange levertijd. Hele goede service en netjes afgehandeld, zou ze zeker aanraden.

Fantastische service!

Omdat ik nog last minute een cadeau wilde regelen, heb ik een product besteld via Kitchen&More. Dit product was helaas niet voorradig en ook niet op korte termijn leverbaar. De betreffende collega heeft mij dit netjes doorgegeven via email en ook een mooi alternatief geboden. Hierdoor heb ik alsnog een vergelijkbaar cadeau aangeschaft, mede door de attentheid en klantvriendelijkheid. Zou zeker weer iets bestellen, omdat dit voor mij een erg prettige ervaring heeft opgeleverd.

Fantastische service en snelle levering!

Geweldige service en meteen de volgende dag al in huis, goed verpakt!

Super service

De pannenset die ik bestelde was ineens uitverkocht door een enorme vraag. Ik kreeg na de bestelling gelijk een mail om mij te informeren dat het niet gelijk verstuurd zou worden maar enkele dagen later. Geen probleem als je dat vooraf weet, dus ik was blij met de info en de mailwisseling. Ik werd snel en duidelijk geïnformeerd

Snel, er wordt goed geïnformeerd goede kwaliteit

Zeer slechte service en misleiding product

Ik kocht een fluitketel voor inductie. Bleek dat gekochte artikel niet werkte op inductie. Volgens bedrijf was het voor mij jammer dan, Geen retourneren mogelijk. Weggegooid geld dus.

Super service

Een heel fijn bedrijf. Komen afspraken zeer nauwkeurig na. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Super klanten service

Order snel bevestigd, snel geleverd, ook toen er iets niet was werd dit proactief gemeld, en naar tevredenheid opgelost, super om een bedrijf te treffen dat communicatie snapt!

Zeer snelle levering

Duidelijke communicatie per mail + snelle levering.

Alles verliep snel en op zijn best!

Snelle levering, goed product!

snel en correcte levering. Veel keuze binnen het assortiment.

Leuk assortiment om uit te kiezen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle en correcte levering.

Excelente service

Snelle verzending,goede kwaliteit tegen scherpe prijs

Snel geleverd en goede glazen

Uitstekend product snel geleverd

Perfecte rookmot voor de beste koudgerookte zalm. Snel geleverd. Zeer correcte prijs.

Het artikel werd snel geregeld maar het bleek dat de afmeting niet goed was. Ik heb een mail gestuurd en kreeg nog binnen het uur antwoord en met de nodige hulp om dit terug te sturen. Eens opgestuurd was het correcte artikel al terug thuis. Dat noem ik een snelle service!

Snelle levering en keurig netjes verpakt. Erg blij mee

Snel en netjes

Pakket kwam later dan verwacht, maar via de app supersnel geholpen en ontzettend vriendelijk. Als ik weer wat nodig heb zal ik dat zeker weer opnieuw bij jullie bestellen. Groet

De website is zeer overzichtelijk. Het assortiment is uitstekend. Het hele bestel- en betaalproces gaat gemakkelijk. Ik houd deze website zeker in de gaten als ik weer iets nodig heb

Excellent!

They have a great team and service. The payment options provided online did not work for me (as I am not based in NL and did not want to use a credit card). The team reached out to me, gave me the option to make a bank transfer and then manually processed my order. The delivery was earlier than expected and packed well. And the most crucial bit, the products were exactly as described!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.