Zeer tevreden snelle levering

Netjes en goed.

Produkt was niet op voorraad. Kreeg netjes een mail wanneer het weer op voorraad was. Het werd toen gelijk verzonden. Ik heb niet lang op mijn pakketje hoeven wachten. Netjes verpakt. Top.

Ik had iets besteld en dat duurde vrij lang tot het geleverd werd. Toen kreeg ik een mailtje van Anita van Kitchen en more met de vraag: Of ik het product niet meer wilde omdat het retour gestuurd was. Dat was niet het geval. Later bleek dat het probleem bij Post.nl zat. Direct door Anita weer opnieuw verstuurd. Ik hoop het morgen te ontvangen als Post NL zijn best doet. Zeer slechte ervaringen met Post NL helaas, maar zeer tevreden over de service van Anita van Kitchen and more.

Goede website & goede service

Mooie website met heel veel mooie producten. Alles was heel goed verpakt, wat heel belangrijk is zodat niks kapot gaat tijdens de transport. Vriendelijke service. Wij zijn heel tevreden.

Snelle levering en goed product!

Kwalitatief goed product en snel in huis voor scherpe prijs!

goede service en persoonlijk betrokken,

We kregen netjes een mail vanwege het feit dat de levering van ons artikel vanuit de producent wat langer duurde dan de winkel en ik gehoopt hadden. Enkele dagen daarna kregen we een melding dat de leverantie onderweg was en het moment door dat het bezorgd zou worden. Lekker duidelijk. Op Kitchen&More kun je rekenen!

HEEL TEVREDEN !

Kitchen & More verdient een hoge score qua ruim assortiment, klantenservice optimaal, leveringstermijn wordt gerespecteerd.

Veel keuze,Vriendelijke mensen,Snelle verzending en Degelijke producten.

Te groot vertrouwen

Het gestelde product prima op tijd ontvangen. En met verzekering. Het zat echter verpakt in een doos die duidelijk open was geweest en met wat plakband - veel te weinig - weer was dichtgemaakt. Uit eerdere aankopen heb ik de ervaring dat er dan eerder iets vervelends is gebeurd met een product dat op een dergelijke manier is verpakt. Na een test bleek het product het wel te doen. Deze gang van zaken vergroot weer eens de afstand tot het on-line aankopen. Beter gewoon eerst kijken naar wat je koopt.

ALLES IS TOP

Ik heb een prachtige wokpan voor een prachtige prijs. Snelle levering, maarja dat vind ik persoonlijk niet heel belangrijk. Nette emails vd website ook, kortom, een aanbeveling.

Prima verstuurd, voldoet aan verwachting

Producten voldoen aan de verwachting, prima verstuurd

Geweldige service!

Service kun je beoordelen als er iets niet helemaal goed gaat. In ons geval was de bezorger een tikkeltje ruw met ons nieuwe servies. Een schaaltje bleek gebroken. Kitchen&More had duidelijke instructies bijgevoegd voor deze situatie met als gevolg dat er na een paar dagen een nieuw schaaltje werd bezorgd. Kijk, zó hoort het!

Supersnelle levering en keurig ingepakt

Blij met de schaaltjes die ik besteld heb.

Fijne site en heel snelle levering. Alles met zorg verpakt Super

Heel blij mee

Goed stevig glaswerk. Ziet er mooi uit. Goed verpakt. En al vaak gebruikt. Zeker een aanrader.

Snelle levering, ruime keus

Makkelijk te bestellen, snelle levering. Veel keus.

Prachtige soepkommen

Bestelde soepkommen snel ontvangen. Netjes ingepakt. Niets gebroken. Soepkommen stevig en mooi om in keuken op plank te zetten

Slechte tot geen communicatie

Ik wilde nog iets toevoegen aan mijn bestelling. Er werd in het voicemail bericht vermeld dat ik dit kon appen. Dit gedaan en nul reactie gehad. Vervolgens 2 dagen mijn best gedaan om telefonisch contact te krijgen waar ik na 2 X een half uur in de wacht te hebben gestaan uit werd gegooid. Toen ik weer belde zei de voicemail dat het erg was en of ik wilde appen. Yeah right. Voor mij geen kitchen & more meer.

Snelle bediening

Top kwaliteit en levering

Voor het eerst besteld. En wat een mooie sets met theebekers heb ik binnen gekregen. Heel mooi en super kwaliteit. De sets zijn nog mooier in het echt dan op de foto's. En ik was heel blij met de prijs. En de levering was super snel, en heel goed verpakt. Ook werd ik gelijk op de hoogte gesteld via mail qua verzenden. Ik ga hier zeker meer bestellen.

Slecht

Eerst een pan waar het handvat afviel. Daar 3 euro te weinig gecrediteerd. En deze blijft alleen als tegoedbon staan. Ze kunnen het geld niet terugstorten

Mooie keuken gadgets met prima service

Voor vaderdag een set steakmessen en een cocktail set besteld. Kreeg keurig mailtje dat de bestelling iets langer duurde, omdat de steakmessen niet meer op voorraad waren. Alles was keurig verpakt en alsnog voor vaderdag op tijd geleverd! Helemaal top!

Snel bericht dat levering iets later zou zijn

Levering was maar 1 of 2 dagen later dan aangegeven op site. Heel nette mail daarover gehad. Heel blij met borden. Goede kwaliteit. Heel goed verpakt!

Stipt en correct

Snelle levering, mooi product

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.