Pluspunten

perfecte service, persoonlijk contact bij kleine wijziging met een afdoende uitleg en een efficiënte werkwijze voor oplossingen

doe zo verder!!

Pluspunten

goede service

? geen gebruiksaanwijzing bij produkt wokpan

Pluspunten

Snelle service, besteld en 2 dagen erna in huis. Er word snel gereageerd op de site als je wilt chatten. Alleen jammer dat (na een heel net telefoontje) ik een goudkleurig ipv bruin messenset kreeg. Door de man aan de telefoon als bruin gezien maar ik vind hem lelijk goud. Spijt dat ik niet gewoon de zwarte heb gevraagd.

Kleur inschatting is op de site beter dan in t echt ;)

Pluspunten

Snelle en adequate afhandeling. Ik kreeg nette mail dat de beoogde leveringstijd iets werd overschreden.

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke informatie.

Pluspunten

Goede communicatie, toffe produkten, schappelijke prijs

Pluspunten

Super snelle levering top ga zo door Gr bert

Is niet nodig in mijn ogen

Pluspunten

Klantgericht

Heb ik niet. Ik ben namelijk uiterst tevreden

Pluspunten

Snelle levering. Kwaliteit spullen.

Foto's van extra opties zou fijn zijn.

Pluspunten

Wat een service!!! Zo'n fantastische service maak je niet snel mee. Ik kan niet anders zeggen dan "een topbedrijf in mijn beleving". Geweldig

N.V.T.

Pluspunten

De problemen met ideal werd meteen op gereageerd, binnen 10 minuten was dat opgelost. Verder had ik 2 pannen besteld, waarvan 1 niet meteen leverbaar was. Meteen hebben ze contact opgenomen en zijn tot een zeer goede oplossing gekomen. Er werd mee gedacht en ze werden uiteindelijk los van elkaar opgestuurd. De 2e was er uiteindelijk nog veel sneller dan in eerste instantie was aangegeven op de website. Klasse!

Pluspunten

zeer vlotte bestelling

Pluspunten

Goede & Snelle klantenservice

Eerder communiceren over niet geleverde of uitverkochte items

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie. Glaswerk goed verpakt en intact bezorgd.

Een van de dozen zat onder een dikke laag stof en zo ook de glazen erin. Die moest ik dus eerst afwassen voor ik het als cadeau kon aanbieden :(

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed assortiment, scherpe prijzen.

Normale levertijden (zoals op de website vermeld) worden niet altijd gehaald. In één geval heb ik ook niet het bestelde artikel ontvangen, maar iets wat er sterk op leek. In een ander geval, toen ik drie artikelen tegelijkertijd had besteld werden die geleverd in een te grote doos, zonder vulmateriaal. De spullen zijn wel goed aangekomen, maar het maakt toch een wat slordige indruk; het had makkelijk verkeerd af kunnen lopen.

Pluspunten

super service.!

Pluspunten

Prima levering. Snel en verzorgd. Bij contact opnemen direct reactie. Erg tevreden!

Pluspunten

Goede en snelle service. Bij fouten herstellen ze dit goed.

Pluspunten

Heb niets aan te merken. Super vriendelijke klantenservice. Ben zeer tevreden.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.