Pluspunten

zeer snelle en coulante levering. Verpakking prima

Op bestelling eventuele tussen maten bij pannen zoals 22cm en of 18cm kookpan bij Royal Swiss Line keramisch

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Pluspunten

zeer snelle levering ben zeer tevreden

Pluspunten

Eerlijke informatie, direct antwoord op een vraag.

aangeven als een product niet op voorraad is => en hierdoor de verzending later wordt gestuurd. niet afwachten tot de klant zich meldt.

Pluspunten

Ik had een vraag over de bestelling en dat werd goed afgehandeld aan de telefoon. Ik kreeg ze eerst niet te pakken, maar werd wel gelijk teruggebeld.

Pluspunten

Komt zijn afspraken na.snelle levering

Pluspunten

Snelle verzending en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Prima website, vlotte levering, voor zover ik kan beoordelen.

Geen idee.

Pluspunten

Wordt er keurig geholpen

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service en goed ingelicht over je bestelling

Pluspunten

Bedankt voor de snelle afwikkeling

Pluspunten

Snel geregeld

Geen was perfect

Pluspunten

Snelle levering, alles in orde.

Pluspunten

Snelle levering, pan komt overeen met beschrijving. Ook de afmetingen en de inhoud worden vermeld op de website. Prima!

Pluspunten

Snelle levering Bij keuze pannenset foutieve kleur gekozen door ons werd snel en vakkundig hersteld. Top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

2 dagen later de wokpan binnen. Ik was gebeld door iemand van Kitchen en more, of ik een andere pan wilde , want diegene die ik wilde hebben was niet op voorraad. Dat was okay. Maar hij was wel 3 euro goedkoper, Met Ideal had ik al de duurdere betaald.Ik hoopte dat het op de bon zou staan, niet dus. Ik een e-mail gestuurd , en zij hebben meteen de 3 euro verschil overgemaakt naar mij. Klasse !

Het had tegen mij gezegd moeten worden dat de pan die ik zou krijgen, omdat de pan die ik besteld had niet in voorraad was, 3 euro goedkoper was. Er was daarover niets gezegd. En het stond ook niet op de bon, jammer !!

Pluspunten

Snelle levering, goed contact op de hoogte gehouden over het verzenden en goed verpakt!

Pluspunten

duidelijke site,leuke prijzen, snelle levering en produkt[en] doen volledig aan de verwachtingen.

geen

Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Snelle levering . Klantvriendelijk. Alles komt heel netjes verpakt aan. Top service

Niks ga zo door

Pluspunten

Snelle aflevering en prima verpakt.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle service Goed advies Zeer tevreden over verloop bestelling

NVT

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.