Pluspunten

Heb telefonisch contact gehad , de Heer was erg klant vriendelijk en heeft mij een goed advies gegeven .

Geen meer hoef ik er niet aan toe te voegen. Ga zo door

Pluspunten

Goede communicatie

Als een product niet leverbaar is zou het wel fijn zijn dit te weten voor je je bestelling geplaatst en betaald hebt.

Pluspunten

Snelle levering Artikelen goed verpakt

Pluspunten

Snelle levering goed product

Pluspunten

Klantvriendelijkheid

Ben erg tevreden over de service!

Pluspunten

Attente service. Snelle levering. Er waren zelfs enkele extraatjes bij geleverd. Dat vond ik een leuke verrassing Dempannensets die ik heb besteld kan ik nog niet uitproberen want ze zijn een kado voor mijn kinderen.

Pluspunten

Goede service. Snelle levering. Helaas was de zending niet compleet. Daarna weer prima opgelost.

Pluspunten

Goede service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk bestellen en veel keus

van te voren informeren als de levering langer gaat duren/ voorraad beter in de gaten houden

Pluspunten

- Goeie service - Vakbekwame en behulpzame medewerkers - Snelle service - Snel bezorgd - Netjes en goed verpakt.

- Geen - Tip: Website mag iets grafischer/Overzichtelijker

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Prettige en duidelijke communicatie.

Overzichtelijker maken van website; artikelen die hetzelfde zijn alleen in kleur verschillen makkelijker kunnen vinden, makkelijker kunnen zoeken.

Pluspunten

Klantgericht en flexibel

Nvt

Pluspunten

Goede kwaliteit, goede prijs.

Track&trace voor bestellingen.

Pluspunten

Snelle service, goed verpakt

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Eén van de pannen bleek helaas beschadigd te zijn, maar ik mag deze gewoon naar de fabrikant sturen en dan krijg ik een nieuwe. Goed geholpen en snel geregeld.

Check van tevoren of de te verkopen waren beschadigd zijn wanneer dit mogelijk is. Scheelt teleurstelling bij de klant.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid Snelle levering

Pluspunten

Zeer positief kreeg bij een bestelling 1 product te weinig geleverd werd meteej nageleverd super

Pluspunten

Leuke aanbiedingen en redelijke prijzen

Mogelijkheid geven om het pakketje af te halen bij een PostNL afhaalpunt

Pluspunten

Snelle reactie mails. Duidelijk.

Pluspunten

Netjes verpakt en goed in communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijke website, goede omschrijving van het prodrukt. Een prima product geleverd dat voldoet aan de beschrijving.

Bijna niet bereikbaar. Eenmaal aan de lijn krijg ik een antwoordapparaat om mijn nummer achter te laten waardoor ik z.s.m. teruggebeld zal worden. Helaas er is nooit teruggebeld. Inmiddels is het product geleverd maar zeker niet op de beloofde tijd die op de website gemeld wordt.

Pluspunten

Heldere informatieverstrekking, ook over het even iets niet op voorraad hebben. Snelle service, to the point.

Automatische beoordelingsmail moet echt pas NA levering worden verstuurd.

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice. Binnen 10 minuten reactie op email.

Duidelijkheid over bezorgdag geven bij bevestiging bestellen

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.