Pluspunten

snelle service, goede telefonische hulp bij keuze.

misschien nog een uitbreiding op het gebied van sandwichmaker/tosti apparaten en grillplaten/gourmetstel. Die kon ik bij jullie niet vinden

Pluspunten

email gekregen, waarin stond dat een van de twee artikelen toch niet op voorraad was maar voor de kerst geleverd zou worden. Alles in goed order op de beloofde dag bezorgd, Bedankt K&M!

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Pluspunten

Super mooie pastaborden laat besteld en toch op tijd geleverd! Thanks.

Pluspunten

Via het internet gevonden toen ik op zoek was naar een messenset. Bied een groot assortiment aan verschillende artikelen aan en ook artikelen die je doorgaans niet snel in de winkel vindt. Dit dan ook nog eens voor een prima kwaliteit/prijs verhouding. Het gekochte artikel was een cadeau en diegene was er érg over te spreken. De bestelling was overigens de volgende dag al aan huis bezorgd, dus een supersnelle levering!

Op dit moment heb ik geen verbeterpunten, want ik ben erg te spreken over mijn eerder gedane bestelling.

Pluspunten

Ik had iets besteld maar op eens kreeg ik een telefoontje of mijn bestelling voor de kerst bedoeld was. Ja, dit was het geval. Het product was uitverkocht wat ik besteld had maar jullie waren zo vriendelijk om toch nog borden op te sturen die zelfs een maat groter waren. Super service!

Pluspunten

Twee keer wat besteld perfect geregeld de derde bestelling komt er aan .

Nvt

Pluspunten

Snel efficiënt en correct

Pluspunten

Alled goed

Pluspunten

snel, netjes afgeleverd

n.v.t.

Pluspunten

Supertevreden, dikke pluim!!!!!

Pluspunten

Goed, snel, duidelijke communicatie

Pluspunten

erg makkelijk bestellen een goede afhandeling en snelle levering,wat mij betreft een 10

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt!

Pluspunten

goede hulp bij het uitzoeken van de artikelen en snelle bezorging.

Pluspunten

oplossingsgerichte instelling

nettere verpakking

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

De prijzen zijn super, mooie artikelen, snelle verzending, zorgvuldige verpakking

Pluspunten

Snelle levering, zorgvuldige verpakking.

Pluspunten

Nadat de mail was binnengekomen, waarin stond dat het artikel toch niet op voorraad was en waarin een nieuwe leverdatum vermeld werd, is het artikel op de beloofde dag bezorgd. Ik vond het netjes dát er een mailtje gestuurd werd, dat de levering van het artikel vertraging zou hebben.

Volgens de website was het artikel op voorraad, wat echter niet zo bleek te zijn. Daardoor een vertraging van twee dagen. Nu was dat in dit geval niet erg. Maar... het is een verbeterpunt.

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten

Pluspunten

Prima levering en product.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.