Pluspunten

besteling snel behandeld en bezorgd

Pluspunten

Ik heb meteen respons gekregen op mijn verontwaardigd telefoontje over een bestelling, waarvan ik al een mailtje had ontvangen dat die was verzonden, maar ik tevergeefs op wachtte. Er is ook meteen uitgelegd wat de vertraging van de levering had veroorzaakt.

Betere communicatie over de levering naar de klant toe, zodat die niet rekent op een levering terwijl er meer tijd nodig is.

Pluspunten

Snelle en juiste levering zoals afgesproken.

Beter aangeven of prijzen met of zonder BTW zijn.

Pluspunten

Snelle levering!

Gebruiksaanwijzing in het Nederlands!

Pluspunten

service

Pluspunten

Bellen als een product niet voorradig is en alternatief aanbieden.

Pluspunten

Alles!!!! Website,alles goed te vinden, goede verzorging en bezorging en vlot! Gr. Trees

Pluspunten

Snelle levering,en een goed telefonisch contact over de kleur !

Pluspunten

Hele snelle, zorgvuldige levering!

Pluspunten

Zeer snelle, persoonlijke service. Vriendelijk Toegankelijke website

Pluspunten

Snelle & goede service. Een artikel van mijn bestelling was helaas niet meer op voorraad. Hierover kreeg ik netjes een telefoontje waarbij er verschillende oplossingen werden geboden. Bestelling was ook snel bezorgd. Toppie!

Pluspunten

We werden gebeld dat de gewenste pan niet leverbaar was en we konden kiezen voor een andere kleur of model.

We kregen een telefoontje dat de gewenste pan niet leverbaar was en we moesten wachten. Zonder telefoontje kwam de pan opeens binnen.

Pluspunten

super service! Ben erg tevreden over de geweldige producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze bellen even over je bestelling...gaan niet klakkeloos er vanuit dat je iets wel of niet wil

Pluspunten

Artikel was niet binnen twee weken leverbaar, maar een vriendelijke meneer belde mij op om te vragen of ik akkoord was met een iets duurder vergelijkbaar artikel zonder bij te betalen? Natuurlijk!

Levertijd op website vermelden...

Niets

Pluspunten

Zeer snelle levering en adequate afhandeling

Pluspunten

Snel geleverd, goede kwaliteit van spullen, leuke aanbiedingen, handige set waar je alles goed kunt vinden

Pluspunten

snelle en zeer correcte levering van de bestelde spullen

niets

Pluspunten

Pannenset besteld jullie hadden die roze set niet meer met witte binnenkant. Jullie hebben me netjes gemailt dat ik de roze met zwarte binnen kant voor zelfde prijs mag hebben! Super geregeld en vandaag netjes me pannen ontvangen helemaal blij super en snelle service!

Helemaal niks helemaal tevreden

Pluspunten

zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice!

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs/ kwaliteit

Mag meer aanbod zijn

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.