Pluspunten

Site is klantvriendelijk. Bezorging op tijd.

Pluspunten

Goede priizen snelle leveringen afhandelingen van vragen via e.mail uitstekend

Pluspunten

Super snelle levering en vriendelijk contact!

Keramische pan begint al na 2 wasbeurten te schilferen. Zeer jammer!

Pluspunten

Snelle service, goede afhandeling en ik ben vriendelijk te woord gestaan via de telefoon toen ik een vraag had.

Niets.

Pluspunten

Snelle levering, goede producten, duidelijke site

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle afhandeling

goederen waren vies! (gebruikte pannen) product wel kunnen bestellen en betalen waar geen voorraad meer van is of komt telefonisch overleg over ander product was mij de info niet helemaal duidelijk (had ook kunnen doorvragen), uiteindelijk wel tevreden

Pluspunten

Goede informatieve site Goede hulp via de telefoon Goede oplossing bij vertraagde levering

Blijf doen wat je doet

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer snelle reactie vanuit de klantenservice.

In mijn geval was het bestelde product, tegen de berichtgeving in, niet aanwezig. Ik heb zelf meerdere malen contact moeten opnemen om de status van de bestelling op te vragen. Advies: wees proactief, laat het de klant zelf weten wanneer een product niet volgens afspraak geleverd kan worden.

Pluspunten

Veel meer variatie aanbieden en de artikelen betaalbaar laten

Pluspunten

Super snel en super service

zelfde dag bezorging ;)

Pluspunten

Supersnelle bezorging en mooie en goede kwaliteit pannen!

Pluspunten

Super service en meedenkende werknemers.

Meer steelpannen in de kleuren van de sets, zodat je de gekochte set kan aanvullen met extra pannen.

Pluspunten

Aardige contacten, keurig ingepakt verzonden.

Op vrijdag besteld en op donderdag bezorgd, ik dacht dat dit ietsjes sneller kon?? !! Gelukkig nog nét op tijd.

Pluspunten

snelle levering, goed product

Pluspunten

de pan zeer goedt verpakt ,en voldoet uitstekend . goede pan voor weinig geldt ,ziet er ook nog prachtig uit

Pluspunten

Snelle levering, en voortreffelijke persoonlijke service om tot een goede keuze te komen. Aanrader!

ga zo door

Pluspunten

Super mooie pannen Kleur naar verwachting Goede kwaliteit

Eppp

Pluspunten

Ze hebben Telefonisch contact gezocht bij twijfel over juistheid bestelling. Dat vind ik heel correct.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

zou dinsdagavond bezorgd worden. Had het woensdagavond als kadootje nodig. Toen veranderde de bezorging in woensdag en daarna in donderdag. Ik heb nog niets ontvangen. Beoordeling over bezorging: slecht!

Pluspunten

snelle bezorging Leuke producten

indien afleveradres anders is als factuuradres, zou het handig zijn als de factuur niet in het pakket zit, maar naar het factuuradres wordt gestuurd. Ook miste ik de "tekst bij afleveradres

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.