Pluspunten

Voor het eerst zaken gedaan met Kitchen&more inzake het produkt Royaly Line Er is momenteel veel imitatie op de markt met dubieuze kwaliteit Het produkt Royalty Line is inderdaad van hoge kwaliteit Besteld via Internet de volgende dag keurig afgeleverd chapeau

zou niet weten wat te verbeteren een goede haan behoeft geen krans

Pluspunten

Super snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering en dat is het dan ook.

Van de drie pannen had er een na 3 weken een schade in het keramische gedeelte. Na het sturen van foto's werd ook erkent door de leverancier dat dit niet moet kunnen en wilde 20% van de pan vergoeden. Niet mee akkoord gegaan. Als je toegeeft dat de pan gebreken vertoont vergoed dan 100%. Wilde de beschadigde pan zelfs op eigen kosten retourneren. Na verder gebruik vertoonde de pan nog meer gebreken op het keramische vlak en nu was het ineens onze schuld. Dat waren de eerste en de laatste pannen die ik er kocht.

Pluspunten

Alles is correct en vlot verlopen

voorlopig geen

Pluspunten

Het was na 1 dag al binnen en de spullen zijn goed!

Niks

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte afhandeling van probleem. Meteen contact met klantenservice.

Veranderingen op de site iets eerder aanpassen. Voorkomt narigheden. Ik heb nl iets besteld en wat anders gekregen, was ondertussen veranderd op de site zoder ons in te lichten. Maar ben toch positief.

Pluspunten

Perfecte levering en hele goeie service

Pluspunten

Ik ben in het bezit van een prachtige braadpan. En ik had hem de volgende dag al in huis. Een fijn idee dat er GEEN Teflon in zit.

Pluspunten

Overzichtelijke website en snelle levering.

Pluspunten

Donderdag besteld en vrijdag in huis. Geweldig toch!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verpakt snelle levering En eindelijk de kleur pannen die ik wou

Pluspunten

Pluspunten

supersnelle levering, mooi product

Verpak de doos voor verzenden in neutrale doos. Nu was de inhoud ook voor de postbode bekend.

Pluspunten

mijn bestelling is snel geleverd super goed

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie koekenpannen

Zonder vet of boter bakken ze aan terwijl dat niet hoort. Ze worden moeilijk schoon, krijg ze amper schoon. ( na twee keer gebruikt, zitten er al bruine zwarte vlekken in de pannen.) De pannen zijn blijkbaar beschadigd tijdens vervoer, verf van de pannen af

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Ga zo door!

Pluspunten

gevraagde product niet meer leverbaar, maar wel bestelbaar ... Vervangend product gekregen

Pluspunten

Pluspunten

Binnen 1 werkdag keurig verpakt afgeleverd inclusief een kortingsbon van 10 euro bij een volgende bestelling. Zijn telefonisch te benaderen bij vragen en je wordt netjes te woord gestaan.

Pluspunten

Alles is PRIMA verlopen

GEEN

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.