1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Voordat er een mail wordt verzonden naar de persoon die het besteld heeft dat het product is verzonden en bij de bezorger ligt, eerst kijken of het product niet uitverkocht is! Scheelt een hoop gedoe en dan had ik het in eerste instantie geen eens besteld! Ook apart dat het niet op de site bij het product staat, dat het is uitverkocht.

Pluspunten

Snelle levering, achteraf betalen mogelijk.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goede website, goede prijzen en snelle reactie.

slechte verpakking en u kontroleert de goederen NIET voor u ze verzend. bij mijn bestelling (factuur 3359) waren 2 van de 4 artikels beschadigd IN de verpakking. de verpakking was aan de buitenkant NIET beschadigd maar twee pannen hadden een beschadigde handgreep omdat ze ZONDER bescherming onder elkaar, samen in elkaar waren verpakt.

Pluspunten

Mooie pannen en ze zijn ook super goed

Ik heb de 14 delige set masr zou graag ern paar pannen erbij willen. Zoals een 26 cm koekenpan. De pannrnkoekenpan en nog een kookpan 20 cm. Ik heb wel op de site gekeken, maar dan krijg ik alles in een andere kleur. Ik heb de set in zwart/grijs. En de aanvullende pannen graag in dezelfde kleur willen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit

Goed kijken wat je verstuurd maar ze hebben wel voor een oplossing gezorgd

Pluspunten

Snelle en goede levering.

Pluspunten

vlugge service/levering en tevens correcte afhandeling

Pluspunten

Berichten als iets niet op voorraad is. Nu had ik al betaald en moest ik er zelf om bellen.

Pluspunten

super snelle levering

Pluspunten

Supersnelle levering..prachtige pannen!!

Pluspunten

voorraad in orde en snelle levering

Pluspunten

Prachtige roze pannenset,netjes verpakt! Niet eerder en nergens anders zo;n mooie pannenset gespot. Top!

Pluspunten

snelle levering, geweldige email service (binnen een paar uur antwoord) en ook nog een luxere snijmachine ontvangen; omdat de bestelde niet voorradig was, geweldig!

Pluspunten

Super snelle levering en contact !

Ga vooral zo door !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het zijn vrij zware pannen. De set werd netjes geleverd.

In de deksel kan water in de dop komen. De deksels hebben een naad die er niet professioneel uitziet. Rertouneren wordt moeilijk over gedaan wanneer je niet tevreden bent.

Pluspunten

Snelle levering van de zeer mooie pannen

Pluspunten

Snelle levering en prima kwaliteit product

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

geen

Slecht bereikbaarheid telefoon,aantal uren niet aanwezig bij de telefoon. Duidelijk aangegeven verekening tedoen bij terugsturen van de pannenset,maar moest dat WEER mailen. Kan beter.

Pluspunten

prima communicatie betreffende orderstatus kleurenmix was niet op voorraad waarbij ik telefonisch op de hoogte gesteld werd, en de set toch dezelde dag nog is verstuurd.

Betere voorraadindicatie

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site, goede service en goede kwaliteit producten ! Dus zeker een aanrader

Pluspunten

Snelle reactie.en de kwaliteit van de keramische pannen zijn goed.was n kado voor mn schoonzusje.

Te weinig geld teruggeboekt (een euro) maar dat vind ik dan wel prima.zat geen kortingsbon bij zoals beloofd.

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs/kwaliteit verhouding Betrouwbare en gebruiksvriendelijke webshop

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.