Pluspunten

Mooie pannen, pas twee keer gebruikt, dus kan er nog geen eindoordeel over geven. Waren goed verpakt en ben er erg blij mee. Zaterdag besteld en dinsdag in huis.

Bij de pannenkoekenpan was de rand wat beschadigd. En bij het kleine pannetje (20 cm) moest ik zelf het handvat eraan schroeven. Gelukkig ging dat wel gemakkelijk

Pluspunten

snel, betrouwbaar service. Levering op tijd.

Pluspunten

Goed op tijd

Meer Duidelijke fotos op de site. Niet alle kleuren waren goed zichtbaar

Pluspunten

Mooie degelijke pan gekocht, voor een goede prijs! De volgende dag al in huis, netjes en stevig verpakt.

Pluspunten

Snelle levering en netjes

Als iets niet leverbaar ia aangeven op website maar werd wel keurig gebeld en kreeg extra dingen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De eerste bestelling ging uitstekend. Ik kreeg meteen een bevestiging dat de order was ontvangen en een mail dat deze was verzonden. Kortom de beloften zijn na gekomen.

Bij mijn tweede bestelling van afgelopen donderdag rond 12:00, kreeg ik alleen een bevestiging van ontvangst van de bestelling. Daarna bleef het stil. De bestelling is niet de volgende dag aangekomen wat wel wordt beloofd (voor 15:00 besteld is volgende dag in huis), ik heb geen mail gekregen dat de bestelling was verzonden dus ook geen track and trace code. Nadat ik er per mail om had gevraagd kreeg ik als antwoord dat de bestelling zaterdag of na het weekend zou krijgen. Daarna heb ik nog om een track and trace code gevraagd, hierop heb ik geen antwoord gekregen. Krijg ik de bestelling nog wel? Pieter Bos Het Hooghuis 36 Geldrop

Pluspunten

Snelle levering en mooie pannen

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf! Snelle levering en goede service en een mooie kwaliteit keramische pannen, ben er dan ook heel blij mee. Volgende maand ga ik nog 2 pannen bestellen en kijk er nu al weer naar uit! dan is mijn keramische pannen set compleet.

Voor mij persoonlijk zou ik het fijn vinden als ik een pakket ontvangt dat ik ergen kan zien wanneer of hoe laat het pakket dan komt. Nu krijg je geen Trackcode door, dat zou voor mij een verbeter punt zijn! Maar verder niets op aan te merken...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie set

heb een pannenset gekocht,in de advertentie staat dat de handvaten niet warm worden....dit is niet waar ze worden gewoon heet jammer want vind de set echt mooi

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snelle en keurige levering.

Website niet up to date tav beschikbaarheid. In mijn geval was de bestelde kleur (keuze uit drie)niet voorradig en moesten wij later kiezen voor de enige beschikbare.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke pannenset besteld, lijken van goede kwaliteit te zijn.

Bestelling voldeed niet aan de belofte "Vóór 15:00 besteld, morgen in huis". Hoewel het er nog steeds zeer snel was (twee dagen), zorgt zo'n belofte er toch voor dat je verwacht dat de bestelling er dan ook is.

Pluspunten

Communicatie met de klant. Vlotte verzending.

Nederlandse product omschrijving.

Pluspunten

prachtige pannen, snelle service!

Het zou erg fijn zijn als de pannen wel in de vaatwasser mogen....dat dat niet kan is wel ene minpunt.

Pluspunten

SNELLE LEVERING SNEL ANTWOORD OP GESTELDE VRAGEN VIA MAIL

DUIDELIJKER ZIJN IN MAIL

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Zeer goede kwaliteit van keramische pannen (volgens mij hoor ik een engelenkoor zingen elke keer dat ik ze gebruik)

Meer informatie over de pannen op de site, specifiek wat betreft de hoogte van de rand. De hapjespan was minder diep dan ik had verwacht en de koekenpannen hebben juist een vrij hoge rand.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering

Pluspunten

snelle levering, keurig verpakt, uitgebreide site met eerlijke informatie

tracktrace beschikbaar maken

2 sterren: slechter dan verwacht

Het pakket kwam werd rammelend bezorgd in een veel te grote, slappe doos. Veel ruimte over zodat de ovenschaal, die er los in zat, alle kanten op kon. Ook de deksel van de wokpan zat vrij los in de doos, met een knullig netje erom heen, dus kletterde hij tegen de rand van de pan. Er wordt met deze pakketten toch wel ruig omgegaan, dus ook al plak je er een breekbaar sticker, dat helpt niet veel. Als er om milieuredenen bespaard wordt op vulmateriaal, wat ik kan begrijpen, gebruik dan kartonsnippers ipv plastic en in ieder geval een stevigere doos. Ik had de pannen aan het eind van de ochtend besteld, maar ze werden pas 2 dagen later bezorgd. Ik was toevallig thuis en hoefde ze niet cadeau te geven dus in dit geval maakte het voor mij niet uit. Maar zet dan niet op de site: voor 15.00 besteld, volgende dag geleverd.

Pluspunten

zeer snelle levering optimaal verpakt

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.