Helemaal leuk

Ik ben heel blij met alles. Snelle levering, juiste levering, alles netjes verpakt zodat er helemaal niets stuk is gegaan! Super mooi!

Gewoon goed

Fijne webshop.

Volgende dag goed verpakt in huis

Theeglazen echt heel goed ingepakt de dag na bestellen al in huis.

levering was naar wens maar .....

maar het deksel past niet goed op de emmer. Het deksel is een beetje krom waardoor het wiebelt.

Klantenservice super

materiaal van goede kwaliteit Levering mooi op tijd je kan de levering perfect volgen

Doet wat ze beloofd

Ik bestelde op een vrijdag drie items, waarvan één toch niet op voorraad bleek. Ik werd daarvan op de hoogte gesteld via e-mail; het zou maandag weer op voorraad zijn en verzonden worden. Dit klopte en op mijn eerdere vragen hierover kreeg ik vrijwel meteen antwoord. Eenmaal het pakket ontvangen bleek een item beschadigd. Ik kreeg opnieuw vrij vlot een reactie op mijn bericht en de volgende dag had ik al een vervangend product binnen. 5 sterren, niet omdat de aankoop foutloos verliep, maar omdat het contact met de klantenservice soepel verloopt, zij naleven wat wordt beloofd en problemen snel opgelossen.

Correct en vlug geleverd

Superblij met de mooie borden die ik heb besteld, snelle levering! Helaas een beschadigd product wat ik ook had besteld, foto's van gemaakt, mail gestuurd en ik kreeg meteen bericht terug. Mijn geld terug of ze zouden voor me kijken voor een vervangend product! Top service!!!

Snelle reactie en keurige verzending

Snelle reactie over het niet op voorraad zijn van de mokken die ik graag wilde, maar dat ze snel weer op voorraad zouden zijn. Daarna ook een snelle, veilige verzending (wat me toch een uitdaging lijkt met servies). Dus fijne service en mooie producten.

Prima, geweldig goed verpakt en snel geleverd.

Zie boven staande regel.

vlugge bezorging veilig verpakt. artikel makkelijk gevonden op website

Mooie kwaliteit

Super snelle levering Mooie kwaliteit soepkommen. Ben echt onwijs blij ermee

Superfijn

Heel zorgvuldig en netjes ingepakt! Duidelijke communicatie!

Mooie collectie

Fijne duidelijke site,mooie collectie, snelle service

Prima service!

Mijn bestelling werd snel geleverd. De artikelen werden zo schokvrij mogelijk verpakt! Mooie grote kommen!

Geweldig assortiment en uitstekende service

Veel mooier assortiment dan bijv. Villeroy (dure vogels) en ook nog eens zeer communicatief omtrent bestellingen/backorders/leveringen. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

Super snelle levering

Borden besteld de volgende dag al in huis. Netjes en degelijk ingepakt. Erg tevreden.

Mooi assortiment

Snelle en goede levering. Zorgvuldig verpakt.

Super tevreden over mijn bestelling en de service die ze bieden. Had helaas een breukje bij 1 product maar na de melding van schade via mail de dag erna direct een nieuw opgestuurd gekregen. Zeker een aanrader om te bestellen!

Correct , snel en vooral betrouwbaar

Ik had onlangs een heel slechte ervarong met een online bestelling en had eigenlijk beslist om nooit nog bij een bedrijf te bestellen dat ik niet kende . Maar mijn dochter pushte me en ik heb er geen sconde spijt van .

Alles zonder brokstukken geleverd super blij na 12 kapotte tassen vàn bol .com

Top op de Top

Super makkelijke website, super kwaliteit, met veel zorg verpakt, super snelle levering. Kortom, het is allemaal goed.

snelle levering en goede kwaliteit

Goeie site, ze hebben alles! En inderdaad: voor 20.00 uur besteld, volgende dag in huis. Klantenservice uitzonderlijk; zij reageerden meteen op een vraag, die ik had gesteld. Al met al een aanrader dus.

Meerdere keren servies besteld, alle keren heel erg snel geleverd en zeer zorgvuldig verpakt. Bijzonder goede ervaring. Aanrader!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.